• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayis Ayi Hamilelik Deneme Günlügüm

Bugün 7. Gün tüm vitaminleri içtim, henüz avakado yiyemedim. 2 saate yakın yürüyüş yaptım. Test yapmaya da dün başladım ama henüz çizgi çok silik, koyulasmaya başladığında buraya da atarım.

Bugün 9.günüm vitaminlerimi kullanmaya devam ediyorum. Femara biteli 2 gün oldu. Her gün ovulasyon testi yapıyorum bugün biraz daha koyulaşma oldu. 12. Günü çatlatma iğnesini yapmayı planlıyorum.

10. Güne geldik. Ovulasyon testinde biraz koyulaşma var ama hala belirgin değil. İncir kürünü bugün itibari ile keseceğim çünkü ketojenik diyet yapmaya başlıyorum ama diğer tüm vitaminlere ve kabak çekirdeğine aynen devam.
Bugun avakado yiyemedim ama ananas vardı onu yedim bugün de. Bir de demir hapına başladım ferritin düşük çıktığı için testlerimde.

Çok sevinirim bana da haber verirseniz. Ben de tam kestiremiyorum ne zaman iğneyi yapmalıyım diye 😊
Dün kontrole gittim.Yumurtalıklarım femaraya baya iyi yanıt vermiş. Dominant folekülümde var. Doktor iğne vermedi.Hiper stimüle ola bilirsin dedi.1 gün arayla ilişkiye girmemizi önerdi.6 mayıs tekrar kontrole gidicem. Patlamışlarmı diye. Şu an yumurtalıklarımda ve kasıklarımda fena ağrı var 🥹🥹 İnşallah bu ay olur.Sizde durumlar nasıl

Kızlar merhaba. Bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyor maalesef. Her şey normal bir sıkıntı yok ancak olmuyor. Bu ay tekrar klomen kullandım. 2. Kullanışım olacak, yarın da doktor kontrolum var yumurta takibi yapacak, aynı zamanda incir kürü kullandım 4-5 gün yarın göreceğiz bakalım kaç adet yumurta oluştuğunu

Selâm aleyküm. İnşallah emeklerinizin karşılığıni görürsünüz. Bende maalesef regl oldum 7 gün gecikmem vardı klomen ve letu kullandım olmadı . Bende bu ay doktorum ilaç verirse ek olarak bıseyler yapmak istiyorum . Elimde hayıt sirkesi var çikolata kisti için almıştım kullanamadim ameliyat oldum sonra kaldı . Ve bu ay bal tarçın çörekotu yiycem. Herşeyin hayırlısı olsun
Merhaba. Hayıt sirkesini nasıl kullanacaktın çikolata kisti için. Benimde çikolata kistim varda sormak istedim 😔

Dün kontrole gittim.Yumurtalıklarım femaraya baya iyi yanıt vermiş. Dominant folekülümde var. Doktor iğne vermedi.Hiper stimüle ola bilirsin dedi.1 gün arayla ilişkiye girmemizi önerdi.6 mayıs tekrar kontrole gidicem. Patlamışlarmı diye. Şu an yumurtalıklarımda ve kasıklarımda fena ağrı var 🥹🥹 İnşallah bu ay olur.Sizde durumlar nasıl
Ne kadar güzel. Erken catlayacak öyleyse yumutalariniz. Benim ovulasyon testinde hala ikinci cizgi silik görünüyor o yüzden catlatma ignesini erteleyecegim bir kac gün. Hala tüm vitaminlerime devam ediyorum, yedigim seyler genelde protein ve saglikli yag icerikli sadece nane cayina düzenli devam edemedim.

Kızlar merhaba. Bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyor maalesef. Her şey normal bir sıkıntı yok ancak olmuyor. Bu ay tekrar klomen kullandım. 2. Kullanışım olacak, yarın da doktor kontrolum var yumurta takibi yapacak, aynı zamanda incir kürü kullandım 4-5 gün yarın göreceğiz bakalım kaç adet yumurta oluştuğunu
Merhaba, incir kürü ise yariyor mu ben de cok merak ediyorum. Ben de bu ay 10 gün boyunca zeytinyaginda bekletilmis incir yedim.

Back
X