• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

Başka testim yok canım beklicez mecbur.. Ben bunları internetten 50 li almıştım bayadır yaptığım için bittiler :)

ben de toplu alıyorum şuan elimde dört ovu iki gebelik kaldı biri erken olandan
yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Aynen canım sonuç güzel olsun da bekleriz biz nazlı bebişlerimiZi ayyy yerim ben onları ya daha yoklar belki ama onları çok seviyorum :KK200:
Annelik bambaska bisi iste daha bu duyguyu tatmadan daha birini tanimadan ozluyosun seviyosun olunca nasil bi his olucak tahmin dahi edemiyorum

Aaah ahh rabbimm buyuksunn bu mubarek gecelerde duy sesimizi :dua:

Babam diyomuş anneme ne duruyo bizim kız daha ne kadar milletin çocuğunu sevecez doğursun da torun sevelim bebek arabası beşiği herşey biZden diye anneme de şakayla karışık bezler de sizden olursa öyle ben bezi de sizden beklediğim için yapmıyoruz dedim geçiştirdim de üzüldüm biraz :110:

Babam diyomuş anneme ne duruyo bizim kız daha ne kadar milletin çocuğunu sevecez doğursun da torun sevelim bebek arabası beşiği herşey biZden diye anneme de şakayla karışık bezler de sizden olursa öyle ben bezi de sizden beklediğim için yapmıyoruz dedim geçiştirdim de üzüldüm biraz :110:
Insanlar bekliyo iste bilseler icimizdeki firtinalari.. bizim de akraba gunun de hadi artik kucuk anilalar gorelim diyip duruyolar aglayarak gitmek istiyorum kendimi zor tutuyorum :KK43:

canım koyulaşma biraz daha ilerleyen safhalarda oluyor
ilk belirtilerden biraz daha sonra
Canımm merhaba bişi sormak ıstıyorum benm göğüslerim normalde adette 4 gun kala falan acır şişer falan .Şimdi adetim 2 gun gectı göğüslerim elleyınce şişlik var ama içi boş gıbı.Ara ara göğüslerime tek taraflı sancı gırıyor .Karın ağrım falan yok .Gebelik olabilirmi diye sonra dıyorımkı yok ya dıyorum gecıyrm .Bilemedim sımdı

Canımm merhaba bişi sormak ıstıyorum benm göğüslerim normalde adette 4 gun kala falan acır şişer falan .Şimdi adetim 2 gun gectı göğüslerim elleyınce şişlik var ama içi boş gıbı.Ara ara göğüslerime tek taraflı sancı gırıyor .Karın ağrım falan yok .Gebelik olabilirmi diye sonra dıyorımkı yok ya dıyorum gecıyrm .Bilemedim sımdı

canım adet gününün geçmesi güzel
yumurtlama zamanını takip ettinmi bilmiyorum ama düzenli ilişki oldu ise gebelik ihtimali var tabi
inşallah kanaman gelmez gebelik testi yaptın mı?

canım adet gününün geçmesi güzel
yumurtlama zamanını takip ettinmi bilmiyorum ama düzenli ilişki oldu ise gebelik ihtimali var tabi
inşallah kanaman gelmez gebelik testi yaptın mı?
Hayır canım yapmadım çünkü stresten de olabılcegını düşünüyorum allah mekanını cennet eylesın dededımı kaybettık.sıkıntlı gunler gecırdım hatta adet kanamam normalde bıtmesı gereken gunde bıttı ama sonra ilk defa 3 yada 4 gun boyunca leke gordum + üşüttüm grıp oldum daha yenı düzelmeye başladım + oruç tutuyorum bilmiyorum bir etken midir.Böyle işte canım bnde durumlar.

Hayır canım yapmadım çünkü stresten de olabılcegını düşünüyorum allah mekanını cennet eylesın dededımı kaybettık.sıkıntlı gunler gecırdım hatta adet kanamam normalde bıtmesı gereken gunde bıttı ama sonra ilk defa 3 yada 4 gun boyunca leke gordum + üşüttüm grıp oldum daha yenı düzelmeye başladım + oruç tutuyorum bilmiyorum bir etken midir.Böyle işte canım bnde durumlar.

başın sağolsun canım
test yapsan çıkar gibi geliyor

Adet geç olacağın için de olabilir stresli bi süreç atlatmışsın ama normal gününü geçmiş bi test yap bakalım

Back