Benim gecen ay 3yumurtam vardi gecen ay vurundum igne ama yine bos bu ay 4tane yumurtam olmus igne vermedi bazen igne kist yapabilir dedi vurdurmadi akisina biraktik bakalim kismetevet kuzum yumurtam 11. gün 23 mm di
çatlattık bayagı büyümüştü kiste dönüşebilirdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)
- Konu Sahibi yvz13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzucum olmazsa al karsina ciddi ciddi konus bu tek senin problemin deil benim de problemim birbirimize bu sekilde davranırsak yiprandigimizla kaliriz de bi an once atlatirsiniz umarimSabırlı olamıyorum İnan dün gece sinirlendim ya elinde bi telefon oyun oynuyorsun bi konuş ya dedim ne sohbetin var ne muhabbetin var ne cinsel hayatın var 30 yıllık evli gibi erkenden girdin yatağa geliyorum oyun gidiyorum oyun azıcık benimle ilgilen dedim tık Yok inanır mısın tık demedi duvara anlattım dondü kıçını yattı aldım yastığımı oturma odasında uyudum sabah kalktım işe geldim gerçekten konuşmayı düşünmüyorum bi kaç gün. bende insanım bende sinirleniyorum artık
Korunmuyoruz tatlim. Ama bir turlu olmuyor. Doktorda bekle diyip duruyor.o kadarlık sekme normal kuzum
peki korunuyormuydunuz? adetin geçmiş gebelik olabilirmi?
Hayır konuşmayacağım çocuk filan da istemiyorum bu adamdan rabbimin vermediğinde var demek ki bi hayır. Akışına bırakıp ilgilenmeyeceğim üzerine düştük ya aşkım canım kendini bulunmaz hint kumaşı sandı iyice ilgimi alakamı keseyim de görsün nasıl oluyormuşKuzucum olmazsa al karsina ciddi ciddi konus bu tek senin problemin deil benim de problemim birbirimize bu sekilde davranırsak yiprandigimizla kaliriz de bi an once atlatirsiniz umarim
Zaten bebek isterken cinsel hayat biraz karmaşa haline geliyor. Ben hep eşime diyorum hamile kaldigimda bebeğimiz doğduğunda daha güzel bir cinsel hayatımız olucak. Kime sorarsan sor bebek isterken biraz heyecansizlik olabiliyor. Inşallah aranızı ısıtırsınız canim aynı evin içinde iki yabancı olmayın. O şimdi stres olmuştur sigarayı bıraktığı için biraz zaman taniSadece kuruyemiş yese keçi boynuzu pekmezi mesir macunu incir ve keçi boynuzu kürü içiyo ya normal insan afedersiniz düz duvara tırmanır bunda kaale yok sanırım artık bende istemiyorum
Suan sinirlisin o sinirle soyluyosun bunlari biraz soğuyunca o da farkina varir hatasininHayır konuşmayacağım çocuk filan da istemiyorum bu adamdan rabbimin vermediğinde var demek ki bi hayır. Akışına bırakıp ilgilenmeyeceğim üzerine düştük ya aşkım canım kendini bulunmaz hint kumaşı sandı iyice ilgimi alakamı keseyim de görsün nasıl oluyormuş
Zaten bebek isterken cinsel hayat biraz karmaşa haline geliyor. Ben hep eşime diyorum hamile kaldigimda bebeğimiz doğduğunda daha güzel bir cinsel hayatımız olucak. Kime sorarsan sor bebek isterken biraz heyecansizlik olabiliyor. Inşallah aranızı ısıtırsınız canim aynı evin içinde iki yabancı olmayın. O şimdi stres olmuştur sigarayı bıraktığı için biraz zaman tani
Bende istemiyorum aynı evin içinde 2 yabancılığı ama hakediyor artık kesinlikle hakediyor ağzında bişey tutamaz şakın kimseye deme senin bu durumunu abartırlar kesin ne sizinkilere ne bizimkilere bişey demeyelim dedim. Başkası olsa onun ailesi sorduğunda oğlunuzda varmış sorun der geçerdi ama ben ikimizin arasında bu konu ikimiz halledeceğiz bunu dedim ama yaptığına bak umursamayacağım cidden ilgi alakam Yok bi süre ona
Benim gecen ay 3yumurtam vardi gecen ay vurundum igne ama yine bos bu ay 4tane yumurtam olmus igne vermedi bazen igne kist yapabilir dedi vurdurmadi akisina biraktik bakalim kismet
hayırlısı olsun kuzum iğne demi kist yapıyor
Korunmuyoruz tatlim. Ama bir turlu olmuyor. Doktorda bekle diyip duruyor.
şimdi adetin gecikmiş test yaptınmı peki?
Doktor ole dedi o da yapiyomus ne kullansak bi tehdit var gibi :)hayırlısı olsun kuzum iğne demi kist yapıyor
Dun yaptim negatif ciktişimdi adetin gecikmiş test yaptınmı peki?
Doktor ole dedi o da yapiyomus ne kullansak bi tehdit var gibi :)
valla ilk kez duydum :) benimki de kiste dönüşmesin diye iğne yapalım dedi
biri önlem olarak görmüş biri riskten bahsetmiş :)
hakkımızda hayırlısı :)
bu arada başlık açtım iğne ile alakalı ordan takip edebilirsin iğne olursan
Dun yaptim negatif cikti
canım sende zaten hafif bir düzensizlik varmış
gecikme normal ama korunmadıgın için gebelik de bir ihtimal
fakat gebelik varsa da geç yumurtlamış olman lazım ki şuan testte çıkmasın
eger yoksa bundan sonraki planın nedir
Ovulasyon testi aldim canim ama hic cift çizgi goremedim. Hormon testinde yumurtlama var dedi doktor. Regli olursam bitince yine ovulasyona basliycam. Aslinda doktora gidip yumurta takibi yaptirmak istiyirum ama calisiyorum 2 gunde bir izin almam sikinti olacak ne yapacagimi bende bilmiyorum canim var mi bi tavsiyen
Ovulasyon testi aldim canim ama hic cift çizgi goremedim. Hormon testinde yumurtlama var dedi doktor. Regli olursam bitince yine ovulasyona basliycam. Aslinda doktora gidip yumurta takibi yaptirmak istiyirum ama calisiyorum 2 gunde bir izin almam sikinti olacak ne yapacagimi bende bilmiyorum canim var mi bi tavsiyen
canım ovulasyon testlerine devam et
öğleden sonraları yap ve 13. gün dr a git
yumurtaların durumunu söylesin anlarsın zaten gidişatı
Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah
Sizinle ayni durumdayim , beneginiz oldu mu acaba ,Siz ne kadardır deniyorsunuz?? Ben sadece kendi annemle paylaştım üstü kapalı deniyoruz kısmet diye . Annem direkt bir kaç ay olmayabilir sakın stres yapma dedi ama ben zaten stresin kollarına kendimi bırakmıştım:))
Nasıl toparlancam bilmiyorum 9 ay da resmen perişan oldum.. her ay Allah korusun kimse evlat acısıyla sınanmasın. Bebek düşürmüş gibi ağladım. Kendimden geçercesine. Gerçekten çok zormuş beklemek. 12 ayda normal deselerde ben çok takıyorum. Siz kaç günde bir oluyorsunuz??
Merhaba ben bu ay ovulayson testi yaptım daha öncede yapmıştım ve gebe kalmıştım çatlamadan bir hafta sonrada test de pozitif olduğunu görmüştüm sonra bebeğim 5 aylıkken kalbi durdu. Bu ay da 16 17 ocak yumurtlama 18 ocak çatlama günüm yine tam 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama negatif adet olmama da 2 gün var, adet olcağımız zaman akıntı nasıl oluyor daha önce takip etmediğim için hatırlamıyorum çok umutlanmıştım pozitif çıkacağını düşünüyordum o yüzden morelim çok bozuldu göğüslerimde şiş ara ara acı sızı oluyor ama sert değil yumuşak baya yardım edermizinizmerhaba hatunlar
öncelikle herkese yani isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler dilerim..(sevgilimle sürtündük hamilemiyim diyenlere değil :)
ben iki düşük bir kimyasal yaşadım ve 8 yaşında bir kızım var
birçok şey farkettim arastırdım okudum test uzmanı oldum çok şey öğrendim
söyleyeceklerim eminim işinize yarayacaktır
1-bir kadının hamile kalma ihtimali neden ayda yüzde 25
çünkü gebe kalabileceğimiz bir hafta var yalnızca
ve bu bir haftada yumurtanın döllenebileceği sadece 24 saat
ben gebeliklerimi hep 7-8 gün kala öğrendim adet tarihimi hiç beklemedim
tabi bu benim tez canlılığım o ayrı
ama ovulasyon testi kullanan bir kadında çatladığı günü biliyor ise en az 8 gün sonra gebeliğin resmen başladığı aşikar
o bir hafta içinde yumurta ne zaman döllendi bilemiyoruz
hatta ovulasyon testi pik olsa dahi inanın biz piki yakaladıktan üç beş saat sonra dahi çatlayabiliyor
çünkü biz tam o anı ölçüyoruz belki 12 saattir pik haldeydi
mesela ben sabah silik görüp akşama dogru kopkoyu iki çizgi de gördüm kopkoyu olduktan birkaç saat sonra silik halini de
testleri dogru kullanmalıyız
2-gebelik belirtilerini en derinden ve en erkenden yaşayanlardan biriyim
arastırdıgıma göre yumurta salınıyor spermle buluşmak için... 4 saat içinde ulaşır sperm oralara :)
onlar buluşup rahme yolculuga cıkıyorlar
daha gebelik oluşmadı sadece yumurta döllendi
ne zamanki rahme ulaşır o zaman kendine yer arar ve bu ortalama 6 günde olur
yani eğer döllenme oldu ise yaklaşık 5-6 gün sonra rahmi kazıyıp yerleşmeye çalışan bebişin verdiği ağrıyı hissedebilirsiniz
yerleştikten sonra hızla beta hcg yükselmeye başlıyor önce kan sonra idrara geçiyor
yani idrar testim pozitif kan negatif diyen varsa mutlaka gebelik değil başka bir sorun vardır
3-göğüsler : aradaki farkı anlatmaya calısayım
adet zamanı büyüyen gerilen göğüste sertlik ve içi doluluk hissi olur
ama gebelikte boş iki balon tasıyor hissi oluşur sanki dokunsan patlayacak içi boş gibi dolgun ama hafif
4-ovulasyon testim silikleşti iş bitti diye düşünmeyin:) çünkü yumurta çatladı ama daha yumurtalıklara inecek ona karşılasacagı spermler verin :)
5- ilişkiden sonra bacak kaldırma diye birşey yok uzanın yeter o da içiniz rahat etsin diye
sperm öyle bir hızla fışkırırki o beklediğiniz 15 dk ya giden gitti zaten :) ki ben spermi sevmediğim için acilen yataktan banyoya koşanlardanım
6-iki güne bir ilişki değil o tabir..EN AZ iki güne bir
dr lar da bu konuda çelişir
cinsel hayatınızı sekteye ugratmayın
eşiniz her gün beraber olmak isteyebilir adamları çocuk yapıcaz diye makina gibi kullanmayalım :))
herkesin gönlünce olsun
sevgiler