• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

Kizlar merhaba bende geldim araniza. Bata 5 gun var. Adetimin 21. Gunu kan testi istedi doktor hormon testi. Yaptirdim guzel dedi. Yumurtlama varmış. Eşimin sperm testi de gayet guzel çıktı. Ama hamile kalamıyorum bir turlu. Yumurtlama haftasında ovulasyon testi yaptım hepsi negatif. Ben ne ara yumurtluyorum anlamadim. Doktor yumurtlama var uc bes ay daha deneyin olmazsa gelin dedi. Ama ya benim tuplerim tikaliysa.
Yumurta takibi isteyebilirsin doktorundan. O günler ilişkiye girersin enazindan kafan rahat olur doğru günleri değerlendirebilmek acısından.

Hicbir problem olmayabilir. Yani hamile kalmak dediğim gibi tamamen tesadüfi ve mucizevi bir şey.. ben inanmıyorum isteyince hamile kalanlara.. denk gelmiştir ancak. Bende 9 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz ama maalsef biliyorumki kaç ay denersek deneyelim olmicak ilerde tedaviyle olursa bilemem.. Ama o psikolojiyle nasıl bir çocuk yetiştiririm bilemiyorum.
Gamzelikiziniz aynen canim insanin psikoljisi de etkileniyor ister istemez.

Kızlaar napiyosunuz bu ay calismalar nasil gidiyor yok mu kimsede kipirtilar E Endoplazmik_garipbikulum Gamzelikiziniz Gamzelikiziniz yvz13 yvz13

Sorma eşim bildiğin kendini kapattı sigarayı bıraktı sinirli huysuz bende deli oluyorum bu tutumuna ben senin yanındayım arkandayım diyorum yok yok yok... afedersiniz doğru düzgün bi cinsel hayatımız da kalmadı sayesinde oturup muhabbet bile edemiyoruz

Sorma eşim bildiğin kendini kapattı sigarayı bıraktı sinirli huysuz bende deli oluyorum bu tutumuna ben senin yanındayım arkandayım diyorum yok yok yok... afedersiniz doğru düzgün bi cinsel hayatımız da kalmadı sayesinde oturup muhabbet bile edemiyoruz
Canimm gecicek bu gunler de sen sabirli ol alabildigin kadar alttan al kendini suclamasin iyice. Cok guzel bi doktor bulun hic bir durum umutsuz degil allahin izniyle

Kuruyemiş yesin canim ağzı boş durmasın:D yoksa hep aklıma gelir

Canimm gecicek bu gunler de sen sabirli ol alabildigin kadar alttan al kendini suclamasin iyice. Cok guzel bi doktor bulun hic bir durum umutsuz degil allahin izniyle

Sabırlı olamıyorum İnan dün gece sinirlendim ya elinde bi telefon oyun oynuyorsun bi konuş ya dedim ne sohbetin var ne muhabbetin var ne cinsel hayatın var 30 yıllık evli gibi erkenden girdin yatağa geliyorum oyun gidiyorum oyun azıcık benimle ilgilen dedim tık Yok inanır mısın tık demedi duvara anlattım dondü kıçını yattı aldım yastığımı oturma odasında uyudum sabah kalktım işe geldim gerçekten konuşmayı düşünmüyorum bi kaç gün. bende insanım bende sinirleniyorum artık

Hic
canım dr takip yapacaksa adet döngüne göre değişir çagıracagı zaman
tabi klomen gibi bir ilaç kullanmıyorsan
şuan kacıncı gündesin?[/QUOTE
Hic bir ilac kullanmiyorum. Adetim de gecikti. Bata göre dun olmam lazimdi. Zaten hamilelik dusundugumden beri bi duzensizlesti. 28 gunde 31 gunde bazen de 29 gunde bir olmaya basladim. Bu normal mi

Ben açıkçası artık yumurtlama falan bakmıyorum canim olması mucize gibi geliyor. Zaten antibiyotik kullanıyorum 2 gündür :KK43: sen nasılsın bat ne zaman ?
Benim cuma ya da c.tesi yumurta gunumdu 3gunu ful degerlendirdik :)) bat tarihine bakmadim bu ay cunku o gun geldikce kalp krizi geciriyorum bu ay free biraktim antibiyotik kullaniyosan ertele kuzum bi problem olmasin

Back
X