çok seviyorum ama nişan attım

Konu sahibi sizin geldiğiniz bu evreye ben evliyken geldim. Eşimin bu yönünü evlenmeden önce görmek için neler vermezdim. Çok şanslısın ama farkında değilsin. Aşkımdan ölüyordum adeta. Ama ters tavır gördükçe gördükçe aramızda ne saygı ne sevgi kaldı. Sürekli kavga etmeye başladık (haklıydım). Söz verip 24 saat geçmeden aynı şeyleri yapardı sonu yoktu. Sürekli birbirimize bağırıp çağırıyorduk. İşi başka boyuta taşımaya başladı küfürler hakaretler. Öfke kontrolü sorundu. Sonra fiziksel ve cinsel şiddet başladı. Ben çocuğumu alıp gitmek zorunda kaldım. Şuan davamız var. Lütfen bu duruma gelmeden önce sevginin beş para etmediğinin bilincinde ol. Bir zamanlar onsuz nefes alamadığım adamın yokluğunda nefes aldığımı hissetmeye başladım, insan olduğumu hatırladım. Bazı şeyleri tadında bırakmak gerek. Bu ilişkinin tadı kaçmış. Bu noktadan sonra bu iş kesinlikle düzelmez. SAYGI yok olduysa tekrar inşa edilemiyor. Acı geliyor ama gerçek hepsi. Ha geçmiyor mu geçiyor neler neler geçip giymedi ki. Ondan ayrıldın diye çektiğin acı da geçer. Lütfen kararlı ol ve dönme çünkü evlenince duyacağın tek his pişmanlık olacak. Geri dönmemiş olmayı dileyeceksin acı ama gerçek. Öfkesini kontrol edemeyen birine güvenemezsin. Bugün ağzı ile böyle davranan yarın sana şiddet uygulayabilir. Bizzat yaşadım. Dozu gittikçe artar. Barışma. Tamam biraz acı çekeceksin en başta. Ama geçecek. Sonra şükür edeceksin. Kurtulduğun için

Ailemiz de çok acele ediyorsunuz önce tedavisi bitsin , o çocuk ilaçalrının derdine mi düşsün yoksa eşya mı taşısın dediler ama biz bir an önce birbirimize kavuşmak için acele ettik
Adam ağır hasta, siz kavuşalım derdindesiniz. Aynen öyle, ilaçlarının derdine mi düşsün eşyanın mı? Bazen hayır denemiyor karşıdakinin anlaması gerekiyor. Dünya mı dururdu nikahı erteleseniz? Hasta, tedavi olmazsa belki yaşamayacak, üstelik ilaçlarını alamıyor. Buna rağmen eşya, nikah günü, elimi tut vs bir sürü baskı yapmışsınız. Nişanlınızda suç bulmuyorum değil, o da hatalı. Sizinle ciddi bir konuşma yapmalıydı. Önce tedavi iyileşme toparlanma, sonra evlilik diyebilirdi. Bunu yapmadığı ve de kendini çaresiz güçsüz hissettiği için kabalığın psikolojik şiddetin dibine vurmuş.

O bunları yaparken söylerken annesi sustu oturdu diyorsunuz. Yaptırmayın söyletmeyin, üstelik annenizin yanında. Annesini arayıp ne hakla siz şöylesiniz o yüzden oğlunuz böyle diyorsunuz? Annesinin terbiye etmediği kişiyle evlilik yoluna girmeyin zorla mı? Kadın oradayken sus yapma küfür etme dese olacak mı? Her kavganızda annesini arayıp oğlunu terbiye et mi diyeceksiniz? Kayınvalide de kalkıp sizin annenizi arasa, siz kızınızı nasıl terbiye etmişsiniz arayıp bana hakaretler ediyor dese?

Daha önce de nişan atmışsınız, olmuyorsa niye zorluyorsunuz? Evlilikte güven ve saygı, sevgiden çok daha önemli haberiniz olsun. Sadece sevgiyle yürümez. Adamı rahat bırakın da canının derdine düşsün. O adını anmadığınız hastalığı doğru tahmin ettiysem babamı ve dayımı kaybettim. İyi bilirim tedavi süreçlerini.

Hayatımın şokunu yaşadım adam gerçekten canıyla cebellesiyo ortalığı karıştırıyorlar. Hala evlilikte eşya derdindeler. İnsanlar beni çok sasirtiyor. Birisi o haldeyken evlilik olayı bile saçma bence kesinlikle ertelenmeli ilk önce sağlık. Ben adamda suç bulamıyorum bulmuyorum. Evet erteleyelim istemiyorum diyebilirdi dememiş uğraşmayı seçmiş. Yok beni sevmiyor sevgi hissetmiyorum yok küfür ediyor. Küfürü meşrulaştırmak değil bu ama can acısı kemoterapi çok ağır şeyler. Bu hastalığın psikolojisi hepten öyle. Oda bir anne kusura bakmayinda evladı her şeyden önemli. Siz çok haksizsiniz.

ben yanına hiç gidemedim, gitmemem gerekiyordu. zaten söz verdirtti gelirsen hastanede yatmam diye
Buda aşırı saçma mesela ne demek ya? Sevdiğim adam hastanede yatacak ve söz verdim gidemedim diyeceğim. Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum ben kusura bakmayın.

Mantıklı bakınca ayrılmalıyım biliyorum ama çok seviyorum ne yapmalıyım
Ne sevmesi, böyle biri nasıl sevilir? Sevgi değil o, senelerin alışkanlığı. Dozu artarak devam eden psikolojik şiddet görüyorsunuz farkında mısınız? İlk ses yükseltmeyle başlamış, sonradan küfüre gelmiş olay. Şuan gerekeni yapmazsanız fiziksel şiddetle devam edecek. . Karar sizin...

Ben de deliler gibi severken nişan attım 9 ay önce. Hayattan koptum , psikolojik destek aldım , çok zor zamanlar geçirdim. Ama sonuç ne mi ? Şuan ondan buz gibi soğudum düşünüyorum da ayrılmak şu hayatta verdiğim en doğru karar olmuş . Hatta yaptıklarına nasıl göz yumduguma şaşırıyorum şuan.
Yani böyle hissetmen çok normal ama bunun için kötü bir birliktelige adım atma

ben evliliği ertelemek istedim ama nişanlım karşı çıktı ben seneye evlenmem daha fazla beklemek istemiyorum ya bu sene evleniriz ya da seneye hiç evlenmeyiz diyerek. ortak kararımızdı

Buda aşırı saçma mesela ne demek ya? Sevdiğim adam hastanede yatacak ve söz verdim gidemedim diyeceğim. Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum ben kusura bakmayın.
hastalığı tehlikeli, nadir görülen ve solunum yoluyla bulaşıcı bir hastalık ben de kendi keyfimden gidememezlik yapmadım. bulaşıcılığı geçene kadar hastanede yattı lütfen bilmediğiniz konularda böyle ahkam kesmeyin hastalığı benim için hassas bir konu

sadece onu suçlayamıyorum benim de hatalarım var bilmiyorum özledikçe ben böyle yapmasam şöyle olur muydu diye düşünüyorum ama o aileme olayı anlatırken bile hep benim eskiden yaptıklarım vsden bahsetmiş kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi sanki yaptıklarını hata olarak görmeyip bana reva görüyor sanırım . hiç pişmanlık belirtisi sezdirmemiş anneme

Bu adamla evlenirsen boşanırsın net , sakın geri dönme asla sevilecek birisi değil, bencil ve narsist ...

ben yetiştiremeyiz hiçbir şey hazır değil birkaç ay daha kışa erteleyelim dediğimde bile kabul etmeyip benimle kavga etti.

Ayrıllllllll evlenince 10 katı olacak ailesinin yanında size saygısı yok dışarda da bile herşeye bagırırı bende öyleydim nışanlımla yan yana olunca düzeliriz dedim evlendim cesaret edip ayrılsaymışım keşke şimdi boşanmak için çabalıyorum

öfke kontrol problemi var kndisi de kabulleniyor tamam bağırmamalıyım diyor ama icraata gelince unutup gidiyor

aklım bas bas kaç diyor ama kalbim kıvranıyor gerçekten çok zor 8 yıldır hayatımda olan biri
Evlenirseniz ömrünüz gidecek 8 yıl ne ki, bu adam narsist ve toksik asla sevgi böyle bişey değil, hakaret küfür aşağılama bunlar önemsiz mi , evlenince dayakta yersin sakın barışma, yakanı kurtar sadaka ver ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…