çok seviyorum ama nişan attım

ailemde sadece onu suçlamıyor ikinizde hatalısınız o yüzden ona da kızamıyorum diyor annem iki cambaz bir ipte oynamaz diyorlar ama çok seviyoruz. incir çekirdeiğini doldurmayan bir sebepten kavga kıyamet kopuyor 1 saat sonra sakinleşiyoruz konuşuyoruz gülüyoruz falan ama tekrar gerginlik olunca başa sarıyoruz ikimzde duracağımız noktayı bilmiyoruz çok yıprandık sanırım yolun sonuna geldik.
Anladım.nisanlin kolumu yırttı filan diyince ailede haliyle diyor birinin çenesi durmuyor öbürü altta kalmiyor.e birde görüyorlar Sudan sebep parlamalari .maalesef uzun süreli ilişkilerde saygı her zaman ilki gibi korunmuyor.ama ben nisanlinizin tekrar soylucem küfür etmesi yada ilgi göstermemesi bunlara takıldım daha bekarken böyle olan evlenince hepten bezmiş bı hal alır .sağlık yönünden belki ruh hali bozulmuştur diyeceğim ama öncesini siz biliyorsunuz eğer önceden de aynıydı ağzı bozuktu filan diyorsanız 👎tabi yine siz bilirsiniz .ikiniz icinde hayırlısı inşallah

Anladım.nisanlin kolumu yırttı filan diyince ailede haliyle diyor birinin çenesi durmuyor öbürü altta kalmiyor.e birde görüyorlar Sudan sebep parlamalari .maalesef uzun süreli ilişkilerde saygı her zaman ilki gibi korunmuyor.ama ben nisanlinizin tekrar soylucem küfür etmesi yada ilgi göstermemesi bunlara takıldım daha bekarken böyle olan evlenince hepten bezmiş bı hal alır .sağlık yönünden belki ruh hali bozulmuştur diyeceğim ama öncesini siz biliyorsunuz eğer önceden de aynıydı ağzı bozuktu filan diyorsanız 👎tabi yine siz bilirsiniz .ikiniz icinde hayırlısı inşallah
daha öncesinde de asabiydi ama bu şekilde değildi tartışırdık sonra gönlümü alırdı gerçekten çok ilgili bir ayda farklı sebeplerden dolayı içten notlar ile 4 kez çiçek göndermişliği bile var sanırım o da zamanla benim asabiyetimi çekemez alttan alamaz hale geldi üzerine hastalık eklenince zaten aylardır ne yaşıyoruz bilmiyorum. Ben kendi hatalarımı görüp kabul ediyorum ama umarım o da yaptıklarını hata olarak görüp telafi etmeye çalışır. Ben çok kesin konuştum ailelerde araya girdi beni tekrar arayacağını sanmıyorum ben de tekrardan geri adım atmak istemiyorum

evet o benim telefonum kırıldı 20 gündür telefonum yok ve herhangi bir eposta adresime sosyal medyama erişemiyorum. o yüzden hesabım telefonumda kaldığı için buradan yazdım. Umarım söylediğiniz gibi olur dün bu kadar hiddetlenmesem nişanlımın ve annesinin söylediği gibi sabahı beklesem sakinlerdim belki ama ben de çok yoruldum bu süreçte o gece kalsaydım barışırdık diye kalmak istemedim bu nedenle nişanlımın şehrime kendi aracıyla bırakmasına bile hiddetle karşı çıktım ben onu çok seviyorum benim için çok değerli ama ben onun üzerine titredikçe o bundan bunalıyor gibi ve bana bazen aynı değeri göstermediğini hissettiriyor. dün gece otogara gelip zorla kardeşinin telefonunu verdi o telefondan iki sms atmıştı bugün de kardeşinin teelfonunu kargolamak için ben yazdım başka bir iletişimimiz olmadı muhetemelen beni aramayacak... çünkü gerçekten sevgisiz ve ilgisiz bir ailede sadece anne ve sorumsuz bir kardeş ile büyümüş biri. Tüm yük onun omuzlarında her şeyi tek başına yaptı. onu da anlamaya çalışıyorum ama onun karakteri haline gelmiş bazı şeyler baş edemiyorum.
Burdada ilgisizliğini söylemissin hissetmişsin yada.tabiki o gece çıkıp gitmeseydin sakinleşirdin hepimiz ne laflar yiyoruzda ertesi güne kalınca sakinliyoruz.ama nedense ben senin susmamani ondan goremedigin ilgi hirsa dönüşüyor kızıyorsun buna yordum kendi kendine bekliyosun ama onda öyle bir sicaklik yok.kúcûklùgü zor sevgisiz büyümüş kisiler buldugu sevgilere daha sıkı sarilir bunda tam tersi olmuş.seninde sabrin tukenmis gibi geldi .beklemede kal bakalim zaman ne gosterecek .

Burdada ilgisizliğini söylemissin hissetmişsin yada.tabiki o gece çıkıp gitmeseydin sakinleşirdin hepimiz ne laflar yiyoruzda ertesi güne kalınca sakinliyoruz.ama nedense ben senin susmamani ondan goremedigin ilgi hirsa dönüşüyor kızıyorsun buna yordum kendi kendine bekliyosun ama onda öyle bir sicaklik yok.kúcûklùgü zor sevgisiz büyümüş kisiler buldugu sevgilere daha sıkı sarilir bunda tam tersi olmuş.seninde sabrin tukenmis gibi geldi .beklemede kal bakalim zaman ne gosterecek .
teşekkür ederim

Bakın 4 satır boyunca kavgalarınızı anlatmışsınız.. Sonra da "yanında huzurluyum"
Nasıl bir "huzur" anlayışınız var tam olarak?
Huzurlu da değilsiniz, mutlu da değilsiniz. Sürekli kavga ediyorsunuz...
Bi halinizi dışardan görün lütfen.

Cidden ayni yeri isaretliyordum ki yorumunu gördüm. Orasini bende anlamadim.
Hayirlisi olmus. Kolay seyler yasamamis. Gecmis olsun. Ama o zaman tedavi alacak. Hincini sizden cikartmayacak

Cidden ayni yeri isaretliyordum ki yorumunu gördüm. Orasini bende anlamadim.
Hayirlisi olmus. Kolay seyler yasamamis. Gecmis olsun. Ama o zaman tedavi alacak. Hincini sizden cikartmayacak
bir süredir öfke kontrol problemi olduğunun bilincinde hastalığından önce gitmeye karar vermişti ama bir sebepten dolayı randevusunda sorun çıktı gidemedi sonrasında hastalığını öğrendik işin boyutu daha da arttı ama ağrı kesici bile dahil herhangi bir ilaç kullanması yasak o nedenle psikiyatriye yönlendiremiyorum. Psikoterapi içinde konuşma fırsatımız olmadı olaylar patlak verince

bir süredir öfke kontrol problemi olduğunun bilincinde hastalığından önce gitmeye karar vermişti ama bir sebepten dolayı randevusunda sorun çıktı gidemedi sonrasında hastalığını öğrendik işin boyutu daha da arttı ama ağrı kesici bile dahil herhangi bir ilaç kullanması yasak o nedenle psikiyatriye yönlendiremiyorum. Psikoterapi içinde konuşma fırsatımız olmadı olaylar patlak verince

Yani siz kimsenin terapi merkezi degilsiniz. Her hasta durumu ayni sekilde kaldiramiyor. Kimisi cekilmez hale gelir, kimi peygamber sabri gösterip hayatina daha güzel yollara cevirir. Bilemeyiz. Ama bildigim birsey var: Ailecek nankörler

Yani siz kimsenin terapi merkezi degilsiniz. Her hasta durumu ayni sekilde kaldiramiyor. Kimisi cekilmez hale gelir, kimi peygamber sabri gösterip hayatina daha güzel yollara cevirir. Bilemeyiz. Ama bildigim birsey var: Ailecek nankörler
annesine herhangi bir şey diyemiyorum çünkü o kadar yok o kadar ilgisiz bu konuda çok fazla şey yazarım da tanıdığa denk gelir diye çekiniyorum şu kadar söyleyeyim hastalığından sonra bir tartışmamızda ilaçları yüzünden üzerine titrediğim için kavga çıktı annesine ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp çok korkuyorum dediğimde sırtımı sıvazlayıp hepimiz öleceğiz kimin vakti ne zaman bilemeyiz belki ilacı içsede ölecek demişti. üstelik nişanlım yanımdaydı ve ben sadece kafamı kaldırıp ona baktım duyduğu şey onu ne kadar sarstı diye görmek için Nişanlandıktan sonra eve girip çıktıkça bazı şeyler daha iyi oturdu

annesine herhangi bir şey diyemiyorum çünkü o kadar yok o kadar ilgisiz bu konuda çok fazla şey yazarım da tanıdığa denk gelir diye çekiniyorum şu kadar söyleyeyim hastalığından sonra bir tartışmamızda ilaçları yüzünden üzerine titrediğim için kavga çıktı annesine ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp çok korkuyorum dediğimde sırtımı sıvazlayıp hepimiz öleceğiz kimin vakti ne zaman bilemeyiz belki ilacı içsede ölecek demişti. üstelik nişanlım yanımdaydı ve ben sadece kafamı kaldırıp ona baktım duyduğu şey onu ne kadar sarstı diye görmek için Nişanlandıktan sonra eve girip çıktıkça bazı şeyler daha iyi oturdu

Ailecek normal degiller demek ki :ruh:

Ailecek normal degiller demek ki :ruh:
inanın ne olacak bilmiyorum bildiğim tek şey ben yeşi ışık yakmadan nişanlım bana yazmaz çünkü çok öfkeli çok kesin terk ettim evi. arkamdan otogara geldiğinde bile kafamı çevirip bakmadan otobüse bindim . ben de tükürdüğümü yalamak istemiyorum çünkü benim hatam da olsa yapılanlara katlanamıyorum.

biz nişanı taktıktan sonra hiç gezip tozamadk nişandan 1 hafta sonra yurtdışına çıkması gerekti ve 5 ay orada kaldı döner dönmez hazırlıklara başladık o sırada da deprem olduğu için ben farklı şehre yerleşmek zorunda kaldım depremden 1-2 ay sonrada evlilik için ağlık raporu almaya gittiğinde de hastalığını öğrendik ve apar topar hastaneye yatırıldı. ve bu süreçte ben yanına hiç gidemedim, gitmemem gerekiyordu. zaten söz verdirtti gelirsen hastanede yatmam diye. hastaneden çıktıktan sonra biz eşyalarımızı evimizi ayarlmaya çalıştık ama iki ayağımız bir pabuca girdi tam her şey güzel gidiyor derken ilaçaları bitti ve temin edemedik yurtdışından gelmesini bekledik ilaçlara ara vermesi hastalığın nüks etmesi için çok tehlikli beni bunun stresi sardı ve ona daha çok baskı yaptım. o da daha çok öfkelendi... anlayacağınız biz nişanlılığımızı yaşayaamdık zaten nolduysa da nişandan sonra oldu
Benim nisanlim senede birkez geldi.Ankara'ya düşün.Millet haftada birgün buluşuyor neredeyse.Hatta hergun.
Mesafe olmamali nisanlilar arasinda.

inanın ne olacak bilmiyorum bildiğim tek şey ben yeşi ışık yakmadan nişanlım bana yazmaz çünkü çok öfkeli çok kesin terk ettim evi. arkamdan otogara geldiğinde bile kafamı çevirip bakmadan otobüse bindim . ben de tükürdüğümü yalamak istemiyorum çünkü benim hatam da olsa yapılanlara katlanamıyorum.
Psikolojik rahatsız zaten bu kişi.Ayrilman iyi olmuş.

Benim nisanlim senede birkez geldi.Ankara'ya düşün.Millet haftada birgün buluşuyor neredeyse.Hatta hergun.
Mesafe olmamali nisanlilar arasinda.
biz de her gün görüşmek isterdik ama şartlar el vermedi nişandan 1 hafta sonra 5 ay yurtdışına gitmesi gerekti döndüğünde deprem olunca ben şehirden ayrıldım sonrasında da hastaneye kaldırıldı

keşke gezip tozmak için güzel günlerimiz olaydı belki böyle olmazdık
Bazı şeylerin yaşanması gerekir ki gelecekte olacakları önceden sezinleyebilelim. Diyelim ki nişan döneminiz gül gibi geçti ömür boyu sürmesini dilediğiniz evliliğinizde başınıza hiç mi felaketler gelmeyecekti? Sen şuan sadece gelecekte yaşanacakların fragmanını görüyorsun. Bu geleceği kendine layık görüyor musun onu düşün.

Bazı şeylerin yaşanması gerekir ki gelecekte olacakları önceden sezinleyebilelim. Diyelim ki nişan döneminiz gül gibi geçti ömür boyu sürmesini dilediğiniz evliliğinizde başınıza hiç mi felaketler gelmeyecekti? Sen şuan sadece gelecekte yaşanacakların fragmanını görüyorsun. Bu geleceği kendine layık görüyor musun onu düşün.
düzeltemez miyiz inanın o kadar çok seviyorum onun taraından da sevildiğimi biliyorum ki kararımın arkasında durmakta zorlanıyorum

Ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. Evlilik büyük bir sorumluluk. Simdiden hadsizlik ve saygisizlik almis basini gitmisse bunu zor toparlarsiniz (ciddi profesyonel desgek alinsa belki, ama yine riskli)

düzeltemez miyiz inanın o kadar çok seviyorum onun taraından da sevildiğimi biliyorum ki kararımın arkasında durmakta zorlanıyorum
Sizi anlıyorum 8 yıllık bir ilişki dile kolay onca yaşanmışlık, anılar, duygular eminim ki çok emek vermişsiniz ilişkinize.
Sevginizden de inanın hiç şüphem yok ama bazen doğru sevilmediğimizde sevgiyi yanlış öğreniyoruz. Yanlış öğrenince de karşımızdakini yanliş seviyoruz ve yanlış sevgiyi doğru sanıyoruz. Iki taraf için de bu böyle maaalesef. Karşı taraf sana olan saygısını da tümden kaybetmiş.
Düzeltebilir misiniz bunu ben bilemem terapi bir çözüm ama çok uzun bir süreç. Ve yaygın bilinen bir doğru insanlar çoğunlukla değişmez. Evlilik bozuk bir insanı düzeltmez.

X