çok seviyorum ama nişan attım

Nişanlılık evlilik arifesi demek evliliğin bir tür yansıması demektir... Sevgiliyken tanınmasından daha ileri boyutta tanışırsın sevdiğinle nişanlılık döneminde hala seviyorsan hala sevgi aşk hoş görü saygı iletişim varsa evlenincede öyle gidecek demektir çoğunlukla ( istisnalar hariç)
Hiç birşey bahane değildir o tür davranışlara... Biz diyememişse emin ol evlendikten sonra da diyemeyecek...
Aşk sevgi inan tek başına ile yaramıyor koca koca gibi değilse yaramıyor...
Dönme sürün ama dönme... Bir gün dikileceksin ve o gün gerçekleri görüp iyiki dönmedim Allaha kurtardı diyeceksin
Ama dönerden keşke dönmeseydim belki şimdi daha mutlu güzel bir hayatım olacaktı diyeceksin
Hangisini seçeceksin karar senin?
Allah sana iki yol vermiş şuan aklını kullanmanı istiyor sana verdiği gösterdiği olaylar boşuna değil

annesine söyledim zaten normal mi diye yok değil ama şöyle böyle onu size demedi diyor. Öylesi böylesi yok ben annesiinin yanında bana sesi yükseldikçe bana annem babam bana bağırmyor sen kimsin de bana sesini yükseltiyorsun dedim.
Sen önce kendine değer ver kulvar farkı kültür farkı olduğunu gör…
Öyle biriyle yapamazsın…
Ben gördüm çok geç oldu sen nişan atacaksın yerinde olmak isterdim…
Geç kaldım…

Kız böyleleri “psikolog bana akıl mı verecek” kafasındalar ne terapisi???
Yaptıkları ona göre normal
konuşunca evet normal değil ama sen de şöyle böyle yaptın diye hemen savunmaya geçiyor. mesela o bana kızıyor bağırıyor ben hakaret edince vay efendim sen bana hakaret ettin moduna geçiyor. hakaret etme sebebim umrunda bile olmuyor

Nişanlılık evlilik arifesi demek evliliğin bir tür yansıması demektir... Sevgiliyken tanınmasından daha ileri boyutta tanışırsın sevdiğinle nişanlılık döneminde hala seviyorsan hala sevgi aşk hoş görü saygı iletişim varsa evlenincede öyle gidecek demektir çoğunlukla ( istisnalar hariç)
Hiç birşey bahane değildir o tür davranışlara... Biz diyememişse emin ol evlendikten sonra da diyemeyecek...
Aşk sevgi inan tek başına ile yaramıyor koca koca gibi değilse yaramıyor...
Dönme sürün ama dönme... Bir gün dikileceksin ve o gün gerçekleri görüp iyiki dönmedim Allaha kurtardı diyeceksin
Ama dönerden keşke dönmeseydim belki şimdi daha mutlu güzel bir hayatım olacaktı diyeceksin
Hangisini seçeceksin karar senin?
Allah sana iki yol vermiş şuan aklını kullanmanı istiyor sana verdiği gösterdiği olaylar boşuna değil
nişanlılık dönemimizde biz nişanlılığı yaşayamadık çok fazla zorluk atlattık başımıza çok şey geldi. bu da bizim sinirlerimizi iyice laçkalaştırdı. sevdiğine bana değer verdiğine eminim ama ciddi bir iletişm problememiz var bu da kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor ve kavga çıkıyor

Nsil yan
çok uzun oldu kusura bakmayın
uzun yıllardır birlikteydik (8) ama 1-1.5 yıldır kötüyüz 1 yıldırda nişanlı evlenme arefesinde talihsiz bir hastalık yaşadı o yüzden evliliğimiz gecikti. Her şeyimiz hazır ama sürekli kavga ediyoruz. Farklı şehirlerde olduğumuz için nişanlım uzaktayız o yüzden böyle yan yana gelince düzeliriz vs diyordu ama öyle de olmadı. İncir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden tartışıyoruz ortada ciddi bir şey bile yok ama sonrasında o çok öfkeleniyor sürekli sesini yükseltiyor. Kendimi değersiz hissetmeye başlamıştım. Yan yanayken elimi bile tutmuyordu söylüyordum içimden gelmior, hava sıcak vs diyordu. Sevdiğinden şüpheye düşmeye başlamıştım sorduğumda ise sevmesem evimimiz için eşya alır mıyım, evlilik hazırlığı yapıp bu kadar para harcar mıydım diye yanıt vermeye başladı ben ona sen bize değil eşyaya paraya yatırım yapmışsın dediğmde ise yalanlaridi . O beni tersleyip bağırdıkça ben de altta kalmaınca olaylar büyürdü. 6 ay öncesinde de 2-3 günlük bir nişan atma gibi bir dururmuz oldu aileler vs bir şekilde toparladık.Son zamanlarda iyice çığırından çıktık aillerimizin yanında bile tartışmaya başladık ama çok sevdiğimizden ite kaka bir şekilde ilişkimizi yürüttük. Ben görmezden geldim nişanlıma da hak veriyorum hiç kolay şeyler yaşamadı eminim psikolijisi alt üst olmuştur biz evlilik hazırlığı yaparken o hastanede ağır tedaviler görmeye başladı hep destek oldum, ama o hastalığın sadece onu etkilediğini sandı. Hep sen, ben gibi cümleler kurdu biz olamadık. Tüm aksiliklerin üzerine nişanlım yanıma geldi evimizi dizip gün almak ve hastane kontrolüne gitmek için beni alıp kendi yaşadığı şehre nikah günü almaya götürdü. Orada da bana sesini yükselliği için ben de altta kalmadığım için bir kavga tantana ertesi gün nikah günü almaya gittik 2 ay içinde tüm tarihler dolu olnca alamadık eve döndük alternatifleri düşünmek için annesi o ben otururken annesinin yanında sesini yükseltmeye ve ağzı bozuk konuşmaya başladı ben de dayanamadım gecenin bir yarısı aldım eşyalarrımı otobüse binip evime döndüm. Anneme bile hep x şöyle böyle yapıyor kolumu tırmaladı diye anlatmış ama hala kendii haklı görüyor ve bunlara sebep olanın da kendi davranışları olduğunu idrak edemiyor. ne annesi ne kendisi annemle konuşurken küfüre değinmemişler . çünkü küfrün bize edildiğini inkar ediyorlardı. Velhasıl çok olay ve söz var ama hepsini buraya dökmek istemiyorum. Deliler gibi seviyorum gerçekten yanında huzurluyum ama iletişimimz ve tartışmaları yönetme kabiliyetimiz hiç yok bu nedenle de sürekli tartışırdık. Onun için endişeliyim tedavisni yarım bırakır diye de korkuyorum (oldukça ciddi bir hastalık). Annesi ise etkisiz eleman biz iyiyken de bize karışmazdı her şeyimizi ikimiz yaptık kavgamızda da etkisizdi öyle dinledi oğlum sen ne diyorsun, ne biçim konuşuyorsun diye bile düzeltmedi beni de fişekleyen nokta buydu zaten bundan cesaret aldığını düşünüyorum ve annesinin de yüzüne söyledim senin oğlun hiç sevilmemiş sevgi nedir bilmior dedim o ise öyle tek başına büyüdü ben çalışmak zorundaydım kötü bir çocukluk geçirdi dedi. annesi bugün tekrar aradı yüzünede de söyledim oğlunuzun söylediklerini normalleştirmeyin demekki sizinle de böyle küfürlü konuşuyrki sizin yanınızda da bana söyleme cesaretinde bulundu dedim. zaten normal olsaydı anneme de söylerdi olayı anlatırken esas noktayı söylememişler ben küfrün üzerine evlerini terk ettim. annesi öyle böyle bir şeylerr söyledi ama hala oğlum hata yaptı pişmanız kusura bakma demedi ojektifti birbirinizi çok üzüyorsunuz sizin en mutlu zamanlarınızda kavga ediyorsunuz sevgi bu değil vs olarak konuştu. Nişanlım ise ben otobüsteyken özür dilediğine birbirmizi kırmamamız gerektiğii onun için çok değerlri olduğumu söylediği bir mesaj atmış hepsi o. Mantıklı bakınca ayrılmalıyım biliyorum ama çok seviyorum ne yapmalıyım
yaninda huzurluyum demissiniz bir tarafıyla guler insan buna. Toksik bir ilişki. Evlenmeyin. Annesi ben ne alaka olmustur kadin napsın. Tirmalamak dlnedir küfür nedir. Bu haldeyken nikah tarihi almak nedir

Nsil yan

yaninda huzurluyum demissiniz bir tarafıyla guler insan buna. Toksik bir ilişki. Evlenmeyin. Annesi ben ne alaka olmustur kadin napsın. Tirmalamak dlnedir küfür nedir. Bu haldeyken nikah tarihi almak nedir
normalde bir sorunumuz yoktu bir şeyler saman alevi gibi yanıp sönüyor ama izi kalıyor bir şekilde.kavga ettikçe de birbirimizi yıprattık. ilişkimiz sorunlar çıktıkça iki ayağımız bir pabuca girdi bizde baş edemedik birbirimize daha da sardık

normalde bir sorunumuz yoktu bir şeyler saman alevi gibi yanıp sönüyor ama izi kalıyor bir şekilde.kavga ettikçe de birbirimizi yıprattık. ilişkimiz sorunlar çıktıkça iki ayağımız bir pabuca girdi bizde baş edemedik birbirimize daha da sardık
İste huzur yokmus hic olmamis. Bitmis bu is klyani kabul edip arfinizda birakın

nişanlılık dönemimizde biz nişanlılığı yaşayamadık çok fazla zorluk atlattık başımıza çok şey geldi. bu da bizim sinirlerimizi iyice laçkalaştırdı. sevdiğine bana değer verdiğine eminim ama ciddi bir iletişm problememiz var bu da kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor ve kavga çıkıyor
Nişanlılık demek eğlenip gezip evlilik hazırlığı yapmak herşey toz pembe olması demek değildir yaşanılan herşey yüzük takıldıktan sonra nişanlılık dönemine aittir zaten...

Nişanlılık demek eğlenip gezip evlilik hazırlığı yapmak herşey toz pembe olması demek değildir yaşanılan herşey yüzük takıldıktan sonra nişanlılık dönemine aittir zaten...
biz nişanı taktıktan sonra hiç gezip tozamadk nişandan 1 hafta sonra yurtdışına çıkması gerekti ve 5 ay orada kaldı döner dönmez hazırlıklara başladık o sırada da deprem olduğu için ben farklı şehre yerleşmek zorunda kaldım depremden 1-2 ay sonrada evlilik için ağlık raporu almaya gittiğinde de hastalığını öğrendik ve apar topar hastaneye yatırıldı. ve bu süreçte ben yanına hiç gidemedim, gitmemem gerekiyordu. zaten söz verdirtti gelirsen hastanede yatmam diye. hastaneden çıktıktan sonra biz eşyalarımızı evimizi ayarlmaya çalıştık ama iki ayağımız bir pabuca girdi tam her şey güzel gidiyor derken ilaçaları bitti ve temin edemedik yurtdışından gelmesini bekledik ilaçlara ara vermesi hastalığın nüks etmesi için çok tehlikli beni bunun stresi sardı ve ona daha çok baskı yaptım. o da daha çok öfkelendi... anlayacağınız biz nişanlılığımızı yaşayaamdık zaten nolduysa da nişandan sonra oldu

Sizde hiç normal değilsiniz. Nişanlınızın annesini aranıza girmiyor kadını hem suçlamışsınız yetmiş birde anneliğine laf etmisiniz. Kadın sizi haklı bulmadı diye onu suçlamaya hakkınız yok .
Nişanlınızın hataları olabilir fakat sizde hiç sakın biri değilsiniz. Bir diğer konu ise hasta hastaymış tedavisi bitmeden evlilik sürecine girmeniz ikiniz içinde doğru değil.

keşke gezip tozmak için güzel günlerimiz olaydı belki böyle olmazdık
Keşke sana senin gözünü açacak şeyler verebilsem ama işte sevgi aşk böyle birşey.. Düzelir düzelsin acaba keşke, mutlu günler özlem hiç bitmiyor böyle zamanlarda ama malesef bir kere o laçkalık başladığı zaman geri dönüşü olmuyor çok çpk nadirdir toparlayanlar.. Bana kocam başkalarının yanında küfür edecek ses yükseltecek, büyük sözüme tövbe ama cidden boşanma sebebi benim için, bırak başkalarının yanında olmasını baş başayken bile küfür edemez böyle bir saygısızlık olamaz... Kaldı ki nişanlıyken başlamış seninki evlendikten sonra dayak yemeği göze mi alıyorsun sen

Sizde hiç normal değilsiniz. Nişanlınızın annesini aranıza girmiyor kadını hem suçlamışsınız yetmiş birde anneliğine laf etmisiniz. Kadın sizi haklı bulmadı diye onu suçlamaya hakkınız yok .
Nişanlınızın hataları olabilir fakat sizde hiç sakın biri değilsiniz. Bir diğer konu ise hasta hastaymış tedavisi bitmeden evlilik sürecine girmeniz ikiniz içinde doğru değil.
nişanlım daha fazla uzamasını istemedi. o yüzden evlilik hazırlıklarına tekrar başlamıştık. zaten evliliğimize hastlığı engel olduğu için üzülmüştü anneliğine laf etmedim ama nişanlısının yanında oğlu küfür edip baırıyorsa nişanlısının annesine küfür ediyorsa oğlum ne diyorsun sen demesi gereken annesidir bana kalırsa ben kimsenin terbiye etmediği oğluna o yaştan sonra doğruyu yanlışı öğretemem ki

X