- 23 Haziran 2018
- 26
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi kimbumaviki
Tam bitti diyemeyiz şuanda muamma içindeyizIkiniz de çok hatalısınız. Bitmesi isabet olmuş
Haklısınız o da haklı düşünceleriyle kim olsa aynı düşünür belki ben zaten ailemle mesafeli olmak istedim hep evlenenince bilhassa fakat onun bunu şart koşuyor olması beni rahatsız ediyorEtki altında kaldıysanız adam ileride de başına gelecekleri görmüş olabilir. Sınır çizmekte çok haklı ama bu da size ve doğacak çocuklara haksızlık. Bana da bitmesi daha iyiymiş gibi geldi. Bunlari kabul ederim ailenle mesafeli dururum diyorsanız da siz bilirsiniz. Zor bir süreç gibi duruyor.
Evet yani ben de diyorum kendi kendime aile benim sorunlu olsada benim yani tamam hata yapmtım etki altında kalmakla ama bu sadece beni ve onu bağlamaz mı?Hiç uğraşma balık baştan kokar. Bitsin gitsin sevgi kalmıyor evlenince çok ah vah edersin. Kayınvalidenin sözlere bak. Evleneceğin insanın sözlere bak. Sanki senin ailen aile değil görüşmeni engelleyecekmiş ne sıfatla. İki senelik sevgililikle mi. Peh
Ailenizi ilişkinize çok karistirarak hata etmişsiniz. Ama nişanlın da çok büyük sacmalamış,' ilerde torunları gostermeyecek sadece onun ailesine yakın olacakmissiniz'. Yok daha neler! Ben şahsen kimseden böyle bir talepte bulunamam evlenirken, kimse de bulunamaz zaten. Evleniyor diye aile kesip atılacak mi? Kendisi rahatsizsa görüşmez sizin ailenizle, mesafe koyar ama torunu ,sizi bile göstermemesi ne demek yahu? Pardon da sen kimsin? Ayrilmaniz çok isabet olmuş.
İyi de bu taraftaki de sizin aileniz. Daha evlenmeden ailenize cephe almış birinden bahsediyoruz hayat geçmez öyle. Fazlasıyla da kinci biriymiş. Daha doğmamış çocuklarınız hakkında bile şart koşması bana hiç normal gelmedi. Kendi tepkisini koyar, mesafesini belli ederdi tamam da, çocuk ne alaka?Değil mi? Kendisi görüşmesin dert değil de henüz olmayan çocukları bile ayırıyor “paracı bir ortamda büyümelerini istemiyorum” altın söz konusu olduğu için......
Etki altında kalmışsın adam haklıdüşüncelerinize acilen ihtiyacım var.....
Biz yaklaşık 2 senedir birliktryiz ve çok da mutluyduk....taa ki aileler işin içine girene kadar.....
Benim ailem çok sorunlu ve sürekli etkilerin altında kaldım sürekli bir hüzün aşılamaları; sürekli karşı tarafın yetersizliği dillendirildi; mezhepleri sürekli ana tartışma konumuzdu; hatta ve hatta bir kaç kez ayrılmamı istediklerini dile getirdiler....yani daha çok babam ki kendisi zaten sorunlu bir insan... neyse tabi ailem oldukları için çok etki altında kaldım tek bir günüm güzel geçmedi mutlu değildim ve bunu nişanlıma yansıttım. Her hatayı ondan bildim kaç ay boyunca allahın her günü tartışma yarattım ama psikolojik baskı altında kaldığım için bunlar.... gel gitler yaşadık çok tartıştık o da ben de birbirimize yanlışlarımız oldu. Aileler gidip geldikçe benim ailem sürekli sorun yarattı; işte yok o adet olmaz bu tören olmaz istemiyoruz diye diye taaa ki ben durumu tam çözmüşken (kulaklarımı kapadım dinlemedim ailemi onun ailesine daha sık gittim kendimi sevdirmek amaçlı) geldi konu altınlara ve olay patladı....tabi ailem yüksek makam söyledi ve saygısızca bir şekilde “bu böyle yapılacak” dendi....nişanlımın ailesi bu olaydan sonra artık bu ilişkiyi onaylamadıklarını belirterek nişanlım da ilişkimizi bitirdi şunu diyerek “ben onca lafı kaç ay boyunca demek senin için değil ailen için işitmişim ailemi karşıma aldım ne için? Senin için sanıyordum ama Ailen için mi?” şimdi de diyor ki “devam edersek ileride ailenle sıkı fıkı olmanı istemiyorum yine beynini yıkamalarına izin vermem. Benim aileme yakın olucaz. Çocuklarımız olunca benim ailem sık sık görebilir seninkiler de ancak bayramda seyranda. Sen bunla baş edemezsin o yüzden ayrılmamız daha mantıklı.”
Yaa tamamen ne düşüneceğimi şaşırdım.......
Biraz akıl fikir verin noluuuuuuur.....
Haksızlık yaa...saygısızlığı yapan ben değilim faturası kesilen nasıl ben olabiliyorum.....
Kv diyor ki “bitti ben artık yokum zaten sen bize karşı sıcak değildin hiç zararın neresinden dönerse oğlum kardır” bu ne yaaaa....
Ben gerçekten çok seviyorum ve ne yapsam bilmiyorum.....
Tepkisinde de mi haklı sizce?Etki altında kalmışsın adam haklı
Tepkisinde de mi haklı sizce?
Seni yeteri kadar sevse böyle tepki vermezdi, bir orta yol bulurdunuz. Bırak gitsin. Gercekten çok kinci bir insan gibi hissettim. Bir de hiç kimse için aileni silip atma, çok ama çok pişman olursun.Tepkisinde de mi haklı sizce?
Çok ağır tepki vermiş o da aslında asıl düşünceleri ortaya çıkmış desem daha doğru olur. Şu aşamada sana bunları söyleyebiliyorsa evlenince aileni unut hergün ağlarsın yazık günah çok kinci belli ki .
Haklılik payı var yada yok bu işin çetrefilli olacağı başından belli iki zıt aile bu tarz şeyler muhakkak olacaktı onlar o kadar sabredebilmiş demek ve açıkçası çok da uğraşmayın kesip atmak damat beye de daha makul gelmiş anlaşılan . Bu yüzden Çok da hata bende ben yaptım moduna girme zaten olacağı varmış emin ol .
Şimdi seviyorsun anlıyorum ayrılmak zor ama inan geçecek zamanla unutursun insanoğlu şu hayatta neleri goguslemiyor ki..
Eğer evlenmeye kalkarsan bir ömür ailene düşman bir eş ve eş ailesi ile tek başına mutsuz mutsuz yaşarsın bu kadar net ...
Evet buna çok öfkeleniyorum ... dediklerinde haklı olmaları beni gerçekten üzüyor çünkü bu sefer karşılarına geçip laf da edemiyor insan...Kendini ezdirmeye hazırsan evlen. Resmen hizmetçi arıyorlar. İstedikleri olmuş ailen sayesinde.
Aman ailem daha çok laf söyler deyip nişanlının söylediklerini şakın kabul etme. Ne olursa olsun ailen onlar 1 2 söylenirler sonra unutulur gider.Evet buna çok öfkeleniyorum ... dediklerinde haklı olmaları beni gerçekten üzüyor çünkü bu sefer karşılarına geçip laf da edemiyor insan...