Cok seviyorum aileler yüzünden bitiyor

Haklısınız o da haklı düşünceleriyle kim olsa aynı düşünür belki ben zaten ailemle mesafeli olmak istedim hep evlenenince bilhassa fakat onun bunu şart koşuyor olması beni rahatsız ediyor

Evet yani ben de diyorum kendi kendime aile benim sorunlu olsada benim yani tamam hata yapmtım etki altında kalmakla ama bu sadece beni ve onu bağlamaz mı?

Ailenizi ilişkinize çok karistirarak hata etmişsiniz. Ama nişanlın da çok büyük sacmalamış,' ilerde torunları gostermeyecek sadece onun ailesine yakın olacakmissiniz'. Yok daha neler! Ben şahsen kimseden böyle bir talepte bulunamam evlenirken, kimse de bulunamaz zaten. Evleniyor diye aile kesip atılacak mi? Kendisi rahatsizsa görüşmez sizin ailenizle, mesafe koyar ama torunu ,sizi bile göstermemesi ne demek yahu? Pardon da sen kimsin? Ayrilmaniz çok isabet olmuş.

En iyisi yeni konu açayım ben “ayrılık acısı kaç gün hafta ay yıl sürer?” Hay benim aklıma ben.......

Değil mi? Kendisi görüşmesin dert değil de henüz olmayan çocukları bile ayırıyor “paracı bir ortamda büyümelerini istemiyorum” altın söz konusu olduğu için......

Valla babam bır sey ıstemeyeceksın ıster alsınlar ıster almasınlar dedı. Bu onları memnun ettı tabı ama istenmeyen gelınsenız her sey bahane olur. Evlenın yıne de ıstememeye devam ederler. Bunlar hep bahane

Kusura bakmayın hata sizde zaten sizde farkındasıniz.. ailenizi biliyor nisanlinizi taniyorsaniz etki altında kalmamanız gerekirdi.. nisanliniz baştan söylemiş evlenirseniz şartlarını.. bende bunu kabullenemeyeceginizi düşünüyorum .. fazlasıyla yüz göz olunmuş kimsenin de rızası kalmamış.. bitirmek en mantiklisi

Olmaz kuzum bu iş o dönsede sen bitir . 2 3 ay üzülürsün geçer . Bir ömür ailenle esin arasında kalmak var değmez ..

Değil mi? Kendisi görüşmesin dert değil de henüz olmayan çocukları bile ayırıyor “paracı bir ortamda büyümelerini istemiyorum” altın söz konusu olduğu için......
İyi de bu taraftaki de sizin aileniz. Daha evlenmeden ailenize cephe almış birinden bahsediyoruz hayat geçmez öyle. Fazlasıyla da kinci biriymiş. Daha doğmamış çocuklarınız hakkında bile şart koşması bana hiç normal gelmedi. Kendi tepkisini koyar, mesafesini belli ederdi tamam da, çocuk ne alaka?

Etki altında kalmışsın adam haklı

Suan sen aslında bahane arıyorsun ve bu konuda aileni suçlamak en kolayi gelmiş sana ama unutma hiç bir aile çocuğun kötü olmasını istemez sizin ilişkimiz de aileniz yüzünden degil nisanliniz yüzünden bitiyor. Ben sizin yeriniz de olsam zorda olsa bitirirdim ki yaptım o ilişkiden artık bir hayır gelmez.

Tepkisinde de mi haklı sizce?

Çok ağır tepki vermiş o da aslında asıl düşünceleri ortaya çıkmış desem daha doğru olur. Şu aşamada sana bunları söyleyebiliyorsa evlenince aileni unut hergün ağlarsın yazık günah çok kinci belli ki .

Haklılik payı var yada yok bu işin çetrefilli olacağı başından belli iki zıt aile bu tarz şeyler muhakkak olacaktı onlar o kadar sabredebilmiş demek ve açıkçası çok da uğraşmayın kesip atmak damat beye de daha makul gelmiş anlaşılan . Bu yüzden Çok da hata bende ben yaptım moduna girme zaten olacağı varmış emin ol .

Şimdi seviyorsun anlıyorum ayrılmak zor ama inan geçecek zamanla unutursun insanoğlu şu hayatta neleri goguslemiyor ki..

Eğer evlenmeye kalkarsan bir ömür ailene düşman bir eş ve eş ailesi ile tek başına mutsuz mutsuz yaşarsın bu kadar net ...

Tepkisinde de mi haklı sizce?
Seni yeteri kadar sevse böyle tepki vermezdi, bir orta yol bulurdunuz. Bırak gitsin. Gercekten çok kinci bir insan gibi hissettim. Bir de hiç kimse için aileni silip atma, çok ama çok pişman olursun.

Burda konu açan gelinlere de hep yaziyorum , sizin kendi problemleriniz olabilir ama eşiniz evladı onun da tavir koymasini bekleyemezsiniz diye. Ailene düşman olmanı bekleyen bir adamdan hayır gelmez. İki gün sonra sana da kinlenir, kendi ailesine laf ettirmez, ben senin ailenin davranislarini çektim sen de çekeceksin der . Amaaan amaaan. Boşver gitsin...

Ne yazık ki yazdıklarınız doğru da insan işte kalbine de kolay kolay söz geçiremiyor....

Her serde bir hayir vardir. Simdi siz goremiyorsunuz ama bence en hayirlisi buymus hakkinizda.
Zorlamayin bu kadar cok sorun varsa olacak tarafi yok.
Simdi zor gelmez ama evlenince cok agiriniza gidrcek ailenize gidip gelememeniz.
Siz unutacaksiniz ailenizin size yaşattıklarını ama onlar unutmayacak. Ve arada ezilen yipranan siz olacaksiniz.

Kendini ezdirmeye hazırsan evlen. Resmen hizmetçi arıyorlar. İstedikleri olmuş ailen sayesinde.

Evet buna çok öfkeleniyorum ... dediklerinde haklı olmaları beni gerçekten üzüyor çünkü bu sefer karşılarına geçip laf da edemiyor insan...
Aman ailem daha çok laf söyler deyip nişanlının söylediklerini şakın kabul etme. Ne olursa olsun ailen onlar 1 2 söylenirler sonra unutulur gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…