Cok seviyorum aileler yüzünden bitiyor

Ne yazık ki yazdıklarınız doğru da insan işte kalbine de kolay kolay söz geçiremiyor....

Evet üzüleceksin ama geçecek zamanla sende farkındasın . Kafanı bulandirma hiç kendini de aileni de suçlama kararını ver arkasında dur . İnşallah kalbine göre birini bulacaksın zamanı gelince

Evet üzüleceksin ama geçecek zamanla sende farkındasın . Kafanı bulandirma hiç kendini de aileni de suçlama kararını ver arkasında dur . İnşallah kalbine göre birini bulacaksın zamanı gelince

İşin ilginci son günlerimiz zaten bir acayip farklı geçmişti biraz daha mesafeli ve çok soğuk Kadir gecesi Allah’a dua etmiştim bana ilişkim ile ilgili yol göstermesini diledim. İki gün sonra ipler böyle koptu. Hayırlısı demek kalıyor banada....

Aileler mi sorun cidden? Bana etki altinda kalip iliskiyi zedeleyen sensin gibi geldi.. Nisanlin da basina gelecekleri gordugu icin bu sekilde konuşmuş.. Yüz göz olunduktan sonrasi cok zor, simdi adim atsan sartlari kabul etmis olacaksin, simdi yaparsin gibi gelse de 3 gun sonra yapamayacaksin falan filan.. Ne senin ailenin karakteri değişir, ne senin ne de karsi tarafin.. Devam etse de benzer seyler yasanacak haliyle.. Bitmesi hayırlı gibi duruyor burdan ama sen sessiz şekilde beklemede kal bakalim.. Panige kapilip can havliyle adimlar atma, daha cok pisman olursun, Allah korusun..

Bu ilişki yürümez... Evlenseniz de yürümez.
Herkes hatalı ama ne olursa olsun nişanlınızın şart koşması çok çirkin.
Yarın bir gün sizi ailenizden koparacaklar ve sahipsiz bilip acısını çıkaracaklar gibi duruyor. Çok sorun yaşarsınız. Şimdiden bitmesi herkes için daha iyi.

Ailelerin söz sahibi olduğu evlilik olaylarinda bu tip seyler ne yazık ki yaşanıyor. Bende cok şükür yaşanmadı. Nisanlinizin dayatmalari ailenle samimi olmayacaksin ama benim ailem hep gelir gider tarzı sözleri cok yanlış. Bu durumlari simdiden kabul ederseniz ileride cok pisman olursunuz. Bitmesi hayırlı olmus gibi.. gecmis olsun.

Bu ilişkide siz başta olmak üzere herkesin yaklaşımı ve tutumu hatalı.
Yol yakınken ayrılın, evlilik için sadece sevgi yetmiyor. Üç,beş ay üzülür sonra atlatırsınız.
Sizin meseleniz kangren haline gelmiş.
Evlenirseniz yürümesi zor, yürüse de huzursuz bir evlilik olur, bu çok açık.
İçime doğansa şu; biz ne dersek diyelim siz bu ilişkiye devam edecek gibi görünüyorsunuz.

Canım geçmiş konumu incelersen aynı durumda olduğumuzu görürsün. İki ailenin baskısı yüzünden sürekli tartışmalar çıkıyordu ve konu artık bizim evliliğimizden çok benim her şeye tartışma çıkaran bi insan olduğuma gelmişti. Ben asla ve asla sorunun onlardan kaynaklı olduğunu, beni onların öfkelendirdiğini anlatamadım onlara. Zor bela 7 ay boyunca ailemi nişana ikna etmeye çalıştım. Tam ettim derken söz gecemden bir gece önce ortada kaldım! Birkaç gün önce erkek arkadaşım aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Yine aynı suçlamalar. Sen bizim işimizi yürütmezsin, sen ilerde ailemi istemezsin, sen ilerde yine tartışma çıkarırsın, ilerde bu konular yüzünden boşanırız vs. Zaten söz gecemden 1 gün önce ayrılmışım. Daha büyük bir acı yaşayamazdım. Onu karşıma aldım ve açık açık konuştum. Bu lafların ailesinin lafları olduğunu biliyordum çünkü. Ailesinin bana yaptığı her şeyi bir bir anlattım. Siz şöyle haksızlık yapıyorsunuz, bu adet böyle olmaz, bir kere evleniyoruz neden her şeyi yaşamayalım tarzı cümleler kurdum ama ana konumuz onun ailesinin bizim için hiç fedakarlık yapmaması ve bize destek çıkmamasıydı. Kafasına ne düştü bilmiyorum ama ilişkimiz boyunca ailesinin melek olduğunu iddia eden erkek arkadaşım ailem aramızda sorunlara yol açıyor bundan sonra onlarla mesafeli olalım dedi. Sanırım her şey karşındaki insana sorunları güzel bir dille anlatmaktan geçiyor. Sizin elinizden gelecek olan şey herkes bi şekilde kendi ailesini yola getirecek, evlendikten sonra zaten bayramdı seyrandı çocuktu senede kaç kere karşı karşıya gelecekler ki?

Bir şey daha eklemek istiyorum. Burda tek bildiği yol yakınken ayrıl, ay arkana bile bakmadan kaç diyen insanların yorumlarını asla göz önüne almayın. Biraz mantıklı olgun düşünüp nişanlınızla ayrılık için değilde ilişkinizin devam etmesi için sebepler arayın.

Nisanliniz hakli maalesef. Hickimse kendine ve ailesine devamli saygisizlik edilmesini istemez. Sebebi ne olursa olsun. Bu saatdan sonra siz evlenseniz bile size huzur yok. Iki ailenin az cok anlasmasi da önemli. Bak bu haftasonu mesela esimin annesi ve babasi burda. Dün annemlere yemege gittik,sohbet su bu derken. Ufak tefek seyler bunlar ama aileler birbirinin yüzüne bakabilmek zorunda. Sen herseyi zaten nisanlina yansitmissin. Onun üstünede cok altin isteyince (hele ekonominin bu durumda) son damla olmus. Birak adami. Olacaklari simdiden görüyormus.

Yani ben senin nişanlının durumunda oluyorum doğru anladıysam ?
Aynısını ben de dedim ama sanırım karşındaki insan artık bezmişse bitmiştir çünkü dinlemiyor bile malesef inanmıyor.

Evet zaten seven insan kolayca ayrılamaz yani...

Canım çok büyük genelleme yapmışsın. Bu kadar kadın tanımadığı etmediği insanın kuyusunu kazmak için yorum yapmıyor burada konu sahibine bir garezimiz yok çok şükür.

Gerek yaş itibari, gerek tecrübe itibari ile fikrimizi söylüyoruz. En azından farklı bakış açıları sunuluyor. İnsan zaten yine kendi fikirleri doğrultusunda hareket ediyor.

Bu tarz konu açan insan karşısında ki insan hakkında düşünceleri içten içe oluşmuştur zaten ki sorma gereği duyuyor acaba si var mı ? diye . Emin olsa güvenebilse zaten bize niye sorsun değil mi.

Nişan ve sevgililik dönemlerinde erkekler kendilerini kesinlikle belli eder ileri de ne olacağınızı gösterir. 100 taneden belki 5 ini anlayamazsınız durumu kestiremezsiniz çok nadirdir yani saklayabilen . Diğer geri kalan ya aşktan göz kör olması , bile bile lades vs vs oluyor .

Bugünde nişanlı bir çiftin arasını bozalim diye yorum yapmıyoruz burada.

Aileler anlasamiyorsa eger biz anlasiyoruz diye sakin evlenmeyin asrin hatasini yaparsiniz. Sevgiyle hersey bitmiyor.

Hayır öyle demek istediğini sanmıyorum. Bazı yorumlar çok iyi güzel de bazıları kestirip atar şekilde “aman ayrıl” “hiç düşünme ayrıl” gelince insan tabi onları biraz sert bulabiliyor hassas durumundam dolayı

Aileler anlasamiyorsa eger biz anlasiyoruz diye sakin evlenmeyin asrin hatasini yaparsiniz. Sevgiyle hersey bitmiyor.
Neden peki? İnsanlar asırlardır aşk aşk aşk diye yaşamıyor mu? Ne şiirler ne romanlar ne şarkılar yazılmış....... aşk ile sevgi ile herşey bitmiyor da neyle bitiyor peki?

Şu saatten sonra olmaz bu iş. Evlensen bile mutlu olamazsın. En ufak bir sorunda ailenin lafı edilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…