çok seviyordum ama sonu yoktu diye ayrıldık

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
bu yıl 4. yılına giren bir ilişkim vardı herşey rüya gibi başlamıştı daha öncede konu açmıştım belki okuyanlar bilir.evlilik çocuk hayallerimiz vardı en azından ilk önce onundu bu hayaller sonraları bende sevdim ortak hayalimiz oldu şimdi ben 21 o 24 yaşındayız.belki o zamanlar daha bi çocuktuk herşey daha kolay geliyordu bilmiyorum.

birlikte aynı yerde üniversiteyi kazandık herşey güzeldi derken artık evlilik konusu açılmaz oldu ben açsam evlilik meraklısı oldum,bencil oldum sevdiğim insanlla evlenmek istedim diye sevdiğim tarafından böyle nitelendiriliyordum artık.sonu yoksa ayrılalım dedim ayaklarıma kapandı seni çok seviyorum ayrılamayalım bilmem ne bilirsiniz işte ayrılmadık devam etti.okul 2 yıllıktı bu yıl bitti.gelince beni bi iki isteyen oldu bu bana kaldırdı süslenir gezersen tabiki isterler dedi.yine sustum söylediği laflar canımı acıtsada sevgim hep ağır basıyordu.zaten bu dönemde evliliktende evlenme fikrindende çok soğumuştum onunla evlenmek filan da istemiyordum artık.devam ettik .son 2 yıldır buluşmuyorduk hani memlekette olduğumuzda sonuçta okuduğumuz yerde hep birlikteydik diye fazla kafamı takmıyordum bu meseleye ama bazen 1 ay bile hiç görüşmediğimiz olurdu insan özlüyor sevdiğini görmek istiyor merak ediyor bilmiyorum 4 yıl olmasına rağmen ben duygularımı halen böyle sıcak olarak yaşıyordum işte.

ilk zamanlar dünya karşımızda olsada beni bırakmayacak olan aşkım şimdi alevilik sünnilik durumlarını sorun etmeye aileler istemez bilmem ne demelere başlamıştı tabi bu son 2 yıllık süre zarfında.ekleyeyim ayrıca ailenin en küçüğü bu diğerleri evli bi ablası boşandı kızıyla birlikte bunlarla yaşıyor babası araba kullanmayı beceremiyor diye sürekli bu arabayla ailesini bi yerlere götürüp getirir bu hep böyleydi.

geçen sene sevgililer gününde o kadar giyindim süslendim hazırlandım saatlerce beni beğensin güzel bulsun diye neyse gittik oturduk yarım saat geçti aşkım annemleri çarşıya bırakmıştım almam gerekiyor ayıp olmazsa kalkabilirmiyiz dedi.ben ne biçim hissettim kendimi hiçkimse anlayamaz o anda.hediye konusundada ben onun için saatlerce bi sürü dükkan gezer ince eleyip sık dokurdum sırf ucuz adi bişey olmazsın diye harçlık biriktirir kendimi bi çok şeyden kısıtlardım öyle güzel şeyler almak isterdim.o ise hep uyduruktan son anda alelacele alındığı belli olan şeyler alırdı mesela çakma sony mp4. kesinlikle yanlış anlaşılmak istemiyorum istediğim hiçbir zaman pahalı gösterişli hediyeler değildi ama insan önemsendiğini bilmek istiyor bu hediyelerde hiç sorun etmezdim sevinirek kullanırdım ama mesela en basitinden kızkardeşim vay be enişte bunu mu almış filan derdi tabiki kimseye laf söylettirmezdim sevgilime ama içten içe incinirdim haklılık payı azda olsa vardı çünkü.

hep ben mesaj attım hep ben aradım aradyıp mesaj attığımdada annemleri şuraya götürdüm şurdayım işim var derdi hep beklerdim mesaj atmasını saatler geçerdi atmazdı yine ben atardım evdeyim aşkım uzanıyorum derdi bu davranışlarımla çok mu üzerine düşmüş oluyordum sizce kızlar senağlama ilişkilerde bunun hesabı yapılmaz hele oturmuş artık birbirini tanıyan çiftler arasında özellikle yapılmaz ama bilmiyorum inssan sinir oluyordum artık son zamanlarda.

bu yaz isteme olaylarından bunaldım kpss ye daha kapsamlı hazırlanmak için dersaneye kaydoldum.onun kayıt olduğu dersane fazla ilgili alakalı kapsamlı değildi notlar verdim dersaneden kaynak verirlerdi hemen fotokopisini verirdim fazla alabilirsem onun içişnde alırdım kitap olsun not olsun herşeyimi onunla paylaşırdım sırf kazanalım diye birlikte olalım diye öss de olduğu gibi aynı yerde olamasakta farklı yerlere düşsekte sonuçta kendimize ait işimiz paramız evimiz olacaktı birlikte olacaktık hep bunların hayaliyle çalışıp onadaa faydalı olmak istiyordum benim sözelim iyiydi çalışınca gayet güzel netler puanlar yapıyordum ama onun kaznmış olmadığı bi sınavı bende kazanmak istemiyordum.

bana yine saatlerce mesaj atmaz ders çalışalım derdi tamam derdim çalışıyor diye sevinirdim çalışma isteğim 2 kat artardı.bu yaz çok kavga ettik ayrılığın eşiğinden çokj döndük ayrılmayı istiyordum ama sevgim ağır basıyordu sırf sınavı kötü geçmesin die sınavdan sonra ayrılmayı düşündüm.ama konuşunca o yüzünü görüp gözlerine bakınca ölene kadar benle evlenmesede ben kendimle bi başkasını düşünemem dedim ayrılmayı çıkardım kafamdan.geçen hafta tartıştık sinirle bu böyle gitmeyeck(mesaj atmayıp ders çalışmaması nerde ne yaptığımdan haberimin olmayışı v.s.) sınavdan sonra ayrılmak istiyorum dedim. o da artık ayrılmayacam diye yıtrınmayacam dedi zaten sonu yoktu mutlaka bitecekti dedi sınav olsada olmasada ben burdan giderim yine görüşmeyiz kavgalar çıkar dedi farklı düşünüyoruz herşeyi zaten dedi şimdi bitmesi ikimiz içinde en iyisi dedi bende ses çıkarmadım ama canım çok acıdı kızlar 2 gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum üzüntüden bide bayram misafir geliyor bilmem ne halimi düşünün dün gece nasılsın diye mesaj atmıştı bende ne önemi var dedim bi şey yazmadı
sabahta bayramımı kutladı ben ne yapayım ne edeyim kızlar halen seviyorum ama olanlarda bunlar biliyorum yazı çok uzun oldu ama ne olur yorumlarınız eksik etmeyin

4 yıllık herkes tarafından imrenilerek bakılan bi aşkın çöküşüydü bu yukarıda yazdıklarım ne olur kolay inanıp güvenip sevmeyin kimseyi :gitme:

Bitmiş maalesef.Sende bitmemiş sanıyorsun ama sende de bitmiş...Karşı taraf çoktan bitirmiş de sabrını deniyor.Tenezzül etme,silkelen,yeniden başla ve bir daha sana üzüntü veren bir ilişkiyi de bu kadar sürüncemede bırakma..

sen çok iyisin seni üzmeyi hiç istemem diye mesajlar attı bide

canım sen daha iyi bilirsin ama bence otur düşün gerçekten sonu olmadığına karar verirsen bırak gitsin ama inanıyorsan bişeylerin düzeleceğine sevginde çok güçlüyse aşkından vazgeçme derim. Bunun kararını verecek olan sensin tarafsız olarak düşünmeye çalış okulun bitmiş kpss noldu bilmiyorum ama artık hayatını kurma zamanı. bunları göz önüne alarak düşün ve kimse için hayatından çalma bence nacizane..

evlilik konusundada yanlış anlaşılmak istemiyorum benim amacım hemen şimdi evlenmek değildi 25 ten önce bende istemiyorum ama planlar yapmak istiyordum sevdiği insandan böyle şeyleri duymak istiyordum sadece

şansmı var bende kpss de ertelendi senağlama

Canım anlayabiliyorum seni. Şu an söylediklerimi uygulamakta zorlanacaksın belki ama,
kesinlikle üzerine düşme derim.
İlk adım atan taraf sen olma, bir çok erkek bunun rahavetine kapılabiliyor çünkü.
Sevginden önce mantığınla hareket etmeye çalış.
"Şöyle yapsam ilerisi ne olur" diye düşün.
Ve en önemlisi bu şartlarda barışsanız bile geleceğinizin olmadığını düşünüyorsan onu kafandan çıkarmaya çalış, zor da olsa...
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Bozma moralini.:1hug:

peki barışmak isterse yeniden denemek isterse ne demeliyim sizce

şansmı var bende kpss de ertelendi senağlama

evet pardon.. tekrar denemek isterse bence şöyle bi yol izleyebilirsin: ondan istediklerini tek tek söylemelisin rahatsız olduğun şeyleri üzüntülerini bunun yanında onda sevdiklerini seni mutlu eden şeyleri de... kavga etmeden hesap sormadan niye böle yapıyosun diyerek değilde sadece kendinin bunlardan rahatsızlığını anlatacak şekilde. değişmesini de istememelisin şu şu hareketlerini değiştir deme bence sadece üzüldüğünü anlat seni önemsiyorsa gerçekten bu işin sonu gelecekse o zaten sen söylemeden değişecektir. biraz zaman tanı baktın hala aynı tas aynı hamam bırak herkes kendi yoluna gitsin

dediklerinizi deneyecem teşekkürler.. barışmak isterse ama gerçekten ben tekrar bi adım atmayacam..

bence de sen adım atma çünkü anlattıklarına göre haklı olan sensin 4-5 aylık bi ilişki olsa hiç deneme diyebilirdim ama yılların emeği var bence son bi şansı hak edebilir. Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin ne diyeyim...

maşallah gerçekten uzun yazmışsın canım

sensziliğin tadına bi baksın, bi bilincine varsa, ona dokunursa geri gelir zaten, o zaman tüm istediklerini yaptırabilme imkanın olur ama yarinde ve zamanında doğru davranışı sergilemen lazım.. Bence seni özleyip, dönmek isteyecektir, seni hakediyorsa inşallah döner, haketmiyorsa da dönmesin, istemeyiz.. Dönmezse, âlâ kendisi bilir, senin düşünecek bir şeyin kalmamış demektir, kendini sıkmayı bırakıp rahatlayacaksın.. :1closedeyes:

Dönerse de, 1-2 tavsiyem var.. Kendini onu sevdiğin gibi sev, kendin için o harçlıklarından biriktirip arada bir kendini pahalı, güzel şeylerle ödüllendir, kendini şımart..
Kendine saygı duy, kendine güven, kendini beğen.. bayanssulusmile
Ve kendinle ilgilen.. Arada bir durup düşün, kendi ihtiyaçlarını dinle..

Hadi Rabbim yardımcın olsun, yanında kim olursa olsun, inşallah mutlu olursun opuyorumnanaktan

Sensiz olmak istiyorsa bırak olsun..
Demekki kısmetinde o yokmuş , ve zaten sende elinden gelen herşeyi yapmışsın
Kendine onsuz bir hayat kur , 4 yıl hemen unutulmaz ama zamanla onsuzluğa alışırsın..

teşekkürler kızlar ama 4 yıl oldu işte son dört yılbaşını doğum günümü hep birlikte geçirdik herşeyde o var çok zor

Biraz ara ver nefes al. Bana kalırsa onu biraz sıkmışın aşırı düşkünlüğün var gibi sürekli onu düşünmen onu sıkmış.. Bence normal bir arkadaşınmış gibi davran hatta soğuk davran o senin ilgini çekmeye çalışsın. Eğer seni sviyor bir evlilik düşünüyorsa mücadele eder senin için. Ama seni kafasında bitirmişse ne yapsanda seninle olmaz!
Hissettiğim artık onun senden biraz uzaklaşmak istediği ... KIIIz bıktırmışsın oğlanııı

ben o oğlanın ağzına şimdi düüttt ha. onun bana ilk zamanlar davranışlarını görseydiniz ah ah :gitme:

aynen katılıyoruma.s

en son kavgada artık ayrılmayalım diye yırtınmayacam dedi dönmek istermi tekrar sizce mesajlar atıyor halen gerçi benim prensip olarak ayrılınan biriyle dost arkadaş olarak görüşmek şöyle dursun hattımı bile anında değişirim ama yapamıyorum buna işte :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…