- 29 Aralık 2007
- 3.386
- 1.074
- 698
Çok üzüldüm.Ama esinin psikolojisi yerinde değil apaçık belli.Annenin evinde kalabildiğin kadar kal bakalım ne yapacak.Seni ve bebeğini görmeye dahi gelmiyormu?Allah yardımcın olsun.
İyi işte, hep üzülüyordun, biraz da gül. Benim kocam 187'ye 80 kilo. Ben 155'e 48. Adama bir gün kızıp "senin kafanı duvara sürttürür, kıvılcım çıkartırım" demiştim. Kocam da gülmüştü. Herhalde bu cüsseyle kafa tutmam hoşuna gitti.
Neyse sen şimdi üzülme, ailen onun ailesiyle halletsin. Şimdi deyim yerindeyse "bir hoş oldu" o şimdi. Duygularına kapılıp bir anda evlendi ve baba oldu. Sen mağdursun, o şaşkın. Durumu sakinlikle karşıla (en azından öyle görün) ve bir gün ona "senin dalların nereye uzanırsa uzansın kökün bende, bunu unutma" de. Biraz kendine getirecektir bu söz onu diye düşünüyorum.
bu kadar küçük yaşında, olgunlaşmayı geçtim henüz büyüyememiş üstelik işsiz-avare dolaşan çocuklarını evlendiren aileleri de aklım almıyor gerçekten...biz uğraşamıyoruz, evlensin karısı uğraşsın...ne güzel, ne ala....
3 haftada 2 kere eve geldi bebek için o da ağladığında bırakıp gitti dayanamadı. benimlede dışarıda görüştü bi kaç kez. daha burdayım bakalım nereye kadar. bu durumda sinirmi bozmaya başladı işte ortadayz resmen hiçbişi kesin diil.
Sağol canım güldürdüğün için. seninde hep yüzün gülsün inş. en çok onun isteyip beni dediğin gibi mağdur etmesi kendisi ise hayatını istediği gibi yaşaması sinirimi bozuyo..
aynen öle. belki adam olur diye evlendirdiler resmen...
Aah ah biz büyükler bilir diyoruz ama, onlar yeni yetmelerden cahil çıkıyor. Len adam olanı evlendirirler. Adam olmayan, kendine hayrı dokunmayanı evlendirip karşıdaki kızcağızın da canını yakmaya ne gerek var? Belli ki başlarından atmak istemişler oğullarını. Allah tez zamanda onların da cezasını verir. Kimse benim kocam kadar rahat olmayagörsün bekarken. Benimle evlenmek istedi, okuyordu, her sene tekleyen kocam hem o sene ünv. bitirdi. Geldi mezuniyetten 1 ay sonra taktı nişanı.Senenin sonunda da dilekçe verip askere gitti. Geldi iş bulamadı bulamadı. En sonunda evlenelim oturalım annemlerle dedi. Zınk iş buldu. Yine de bir sene oturdum ailesiyle. Ailesi de sağolsun evimizi yaptı ben doğurana kadar. Çıktık evimize. Hala da maddi manevi eksiğimizi giderirler. Evlenmek isteyen çengelköy bademi önce toparlanırdı. Sen de genç kızsın, göremezsin ki bizim gibi. Sana hiiiiç kızmıyorum. Seni babandan isteyenlerde kabahat.
Canım, gerçekten çok üzüldüm, zor bir durum..
Fakat evinin önünde bileklerini kestiğinde keşke anlayabilseydin sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını..
Biraz annenin evinde kal bakalım, kafanı topla..
Gelip seni rahatsız etmemesi, kendi haline bırakması daha iyi bence şimdilik.
işte hepimiz evleniyoruz da bu adamlar kavun değil ki dibini koklayıp alasın. içinden ne çıkacağı belli olmuyo. orası da kader kısmet. seni eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama ama evlenip çocuk yapmak için biraz acele etmişsin. kendi açından değil.eşin açısından. çünkü kadınlar çoğunlukla ergenlikten çıktıktan sonra evliliğe ve çocuğa hazır olur. ama erkekler 30 yaşından önce olgunlaşamıyolar malesef. hatta o zaman bile tam olarak olgunlaştıkları söylenemez. 22 yaşında bi erkek benim gözümde çocuk daha, nerde kaldı eş olmak baba olmak. bunlar ağır gelmiş bence eşine. kaldıramamış. Allah sana sabır, kolaylık versin..
Al MINIK erkekını gıt bı yere tatıle 2 guncuk bıle olsa,senı de bulamasınn bakalımm napıoo,sende bıraz huzur bul,kendıne kal,kendıne kavuş,bebegınle keyfını cıkar,Allah sabır versinn
allah yardımıcınız olmaktan başka birşey diyemiyorum
Okudum her yazınızı.. Bence eşine dön canım herkesten farklı bişi söleyim ki bence eşin seni gercekten cok seviyor bunları yapmasının sebebide yasının verdigi hoyratlık ve senin ona gerekli sevgiyi verememenden.. Şüphesi var senin sevginden, oda sinire vuruyo.. bence dön ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?