çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

Tek nedeni sınırlarının olmamasi olmus canım benim aslinda düzeltilmeyecek durum yok biraz kendine odaklan herseyden önce oz saygi gelir eşine de sınırlarını çek lütfen

Gunaydin. Baslikta aslinda esinizi ozetlemissiniz. Oncelikle esiniz iyi falan degil. Bunca zaman bu sorunlarinizi hic konismadiniz mi? Kilonuzu dert etmissiniz belli ki bir sebep ariyorsunuz ama sebep kilo olamaz. Insan kilo alir,kilo verir kilonuzu sadece sagliniz icin dert edin. Evlenirken zayif olursaniz birbirinizi cok seversiniz, kilo alirsaniz soyle olur demiyor nikah memuru. Iyi gunde kotu gunde diye soz veriyoruz.

Benim artık bu eşim çok iyi ifadesini görünce midem bulanıyor.

Psikolojik siddet desen var, sevgiden yoksun bırakma, hakaret, baskı, asagilama, artı fiziksel şiddet, ama ‘eşim çok iyi’. Gerçekten iyi bir eş görmesek yerdik belki.

Bir de nedense bebek gibi seven adamlar hep bu kontrol manyakları. Bebek gibi sevilmenin iltifat olmadığını, aslında kişinin kendisine yetemezmis gibi davranılıyor olduğunu, bunun ileride kontrol ve baskı olarak gerçek yüzünün ortaya çıktığını ders olarak okutmak lazim galiba.

Kendinize neyi layık gördüyseniz onu yaşıyorsunuz. Eşim 1.5 senedir değişmedi diye kendiniz söylediniz, ardından babam gibi değişir belki diyorsunuz. Ya hayal dünyasında yaşıyorsunuz, ya da böyle igrenc bir adamı seçmiş olduğunuzu içten içe kendinize yediremiyorsunuz.

Eşinizin çevresii, ailesi ve en son siz aşırı poposunu kaldırmişsınız,hiçbirinizin sınırı yok.
Narsist bir karakteri birkaç olumlu özelliğinden dolayı pohpohlamışsınız

Biraz sakin olun o da bir insan üstün bir varlık değil.

Eşinizin yanında kendiniz olun artık. Her mutlu insanı gördükçe de ağlayıp durmayın
Herkes 4 duvar içinde farklıdır.

Siz önce kendiniz gibi davranın, size müdahalelerine gerekli tepkiyi anında verin biraz biraz hizaya gelecektir ama önceliğimiz. Tedavi olması adamın bariz sıkıntıları var. Bunu önemseyin yoksa rahat edemezsiniz.

Yıllar önce Cevahir de Profesyonel isimli bir tiyatro oyunu izlemiştim. (Yetkin Dikinciler & Bülent Emin Yarar) Müthiş bir oyundu. Madem İstanbul'dasınız tavsiye ederim.

Oyunun bir yerinde diyordu ki;
Kimseye izin verdiğinden daha fazla kötülük yapmadım ben !

Eşiniz size karşı sizin izin verdiğiniz kadar kötü ne yazık ki...

Ömrün bu adamın elinde çürüyecek.

Solup gideceksin.

Hiçbir şey değişmeyecek.

Değişse de yaşın geçmiş, ömrün erimiş olacak.

Kadın olduğunu 40 yaşına yaklaşmışken anlayacak, başka bir erkekle olmak isteyeceksin.

Er geç boşanacaksın bu net. İyisi mi genç yaşında bu adımı at. Senin eşin iyi falan değil. Bencil ve saygısız biri. Seni adam yerine koymuyor. Senden utanıyor hatta tiksiniyor. İyi deyip duruyorsun. İyi de madem niye her gece ağlıyorsun?

Çocuk yapma. Ailen arkanda ve yaşın genç. Değişir diye bekleme. Giden cinsel istek geri dönmez. Silkelen. Gerçeklerin farkına var. Ya o evde 2.sınıf insan muamelesi gör ya da seni sevecek başka birini bulmak için boşan.

Gecmis olsun canım benim mis gibi gizli bi narsistle evlenmissin maalesef. Bu tipler en basında ilk 6 ay yada en fazla 1 yıl alır seni göklere cıkarır ilgiye boğar dünyada ki en güzel kadın senmişsin gibi hissettirr sonra bi anda bambaska birne dönüşür ve saydıklarını yapmaya başlar. Eğer boşanmayı düsünmüyosan sana tavsiyem bi narsistin özgüvenini zedelemek onu telaşa sokar ancak. Örnek veriyorum o senin izlemek istediği filmi önemsemiyor mu. Sende ona aynısını yapıcaksın. Kücümser gibi davranıcaksın. Bunu mu izlicez gercekten kaç yasında adamsın falan diceksin. O senin vücut tipini aşağılıyorsa sende ona ağzın kokuyo falan diceksin :) ama bunu ona karsılık verir gibi yapmıcaksın. Diyelim ki mutfakta yemek yapıyosun yanına yaklastı ya ağzın cok kötü kokuyo disin falan mı cürüdü gibi bi cümle kurucaksın burnunu kıvırarak :) böyle şeyler yaptıgında tepkileri ani olucak çünkü bi narsist asla böyle seylere gelemez cünkü o mükemmel kusursuz olduguna inanır. Ben olsam böyle bi tipe kök söktürürüm ama anladığım kadarıyla sen naif bi insansın. Allah yardımcın olsun

En çok övdüğü kadın profili hem kendine bakıp hem sosyal olup hem hobileri olup hem eşine sınırsız hizmet eden yani aslında imkansız olan bir profil.
Eşine karşı tek yapabildiği işe gidip işten gelip kanepede tosuldaya ossura uyuyan adamların garip fantazileri, ne veriyorum da ne bekliyorum demesinler hiç aman diyim.

Eşim iyi bir insan yazıp durma senin eşin iyi bir insan değil senin eşinin psikolojik problemleri var evlenmeden önce de bangır bangır bağırmış ben sorunluyum diye ama kafanın dikine gidip çocuk yaşta evlenmişsin. Ne işin vardı o kadar erken kocaya gidecek? Daha fazla vaktini kaybetme psikolojin gittikçe bozulacak bu adamla oturdukça.

Eşiniz iyi bir insan değil, eşiniz iyi bir insan değil, eşiniz iyi bir insan değil. Size evlilik öncesinden başlayarak kötü davrandı, saygısız ve ilgisiz davrandı. Sizi aşağıladı , küçümsedi, hor gördü, psikolojinizi bozdu. Yaptı sandığınız iyilikler çevresinde sevilmek ve saygı görmek ve övülmek için yapıyor . Size şefkatle dokunmayan adamı, cömert diye övmenizin ne kadar mantıksız ve saçma olduğunun farkına varırsınız umarım.

Sizi manipüle ediyor,aşağılıyor,hislerinizi önemsemiyor.Bu durumda dışarıdaki insanlara ne kadar “iyi bir insan” olduğunun bir önemi yok.Siz kötü bir insan mısınız? Hayır. O sebeple kendinize “eşim iyi biri” demekten lütfen vazgeçin ve lütfen önce kendinizin güzel iyi yönlerini görün.
Uzun yıllardır evli bir insan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki asla değişmeyecek.öncelikle bunu kabullenin ve buna göre siz neleri tolere edebilirsiniz ya da edemezsiniz buna göre kararınızı verin. Eşinizden ayrıldığınızı hayal edin kendinizi nasıl hisdederdiniz? Daha mutlu ,yüklerimdem kurtulmuş ,kendi değerimin farkına varmış diyebiliyorsanız kendinizi kurtarın ileride “keşke”dememek için. Eğer yok ben bitirmek istemiyorum derseniz de o zaman bazı şeyleri görmemelisiniz,beklentiniz olmamalı…

Neden terketmiyorsunuz bu adami?
Sizin gitmeyeceginize o kadar emin ki
Simdiden boyleyse cocuktan sonra nasil olur bilemedim
Su an cocuk mocuk yok ama devam ederseniz bir gun olacak oda
Ve cocuktan sonra asil evliliklerin cogunda imtihan oluyor
Adam takintili bir tip surekli bilegine bakmalar etmeler ben sinir oldum burada
Ailesi iyi diye de ömür heba edilmez birine
Kendinize gelin

Sizin boşanmak gibi bir niyetiniz yok, sizi sevmeyen , kötü davranan , sizden kadın olarak tiksinen, size aşağılık bir yaratıkmış gibi davranan kocanızla evliliğinizi sürdürmek istiyorsunuz. Evliliğin bir konforu var, hayatta evlilik konusunda başarısız olduğunuzu kabul etmek istemiyorsunuz, babanızın yıllar önce etmiş olduğu bir lafı, sizinle evlendiğinizden itibaren beğenmediğini belli eden adamın önümüzdeki 30 yıl içinde değişeceğine dair bir inanç yaratmak istiyorsunuz.
Buradaki insanlar ne yazarsa yazsın , siz boşanmayacaksınız. Eminim herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyorsunuz, eski mesajlarımıza baktım, bu iğrenç heriften bir de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Sizde Stockholm sendromu var, size açıkça köpek gibi davranan kocanızı ama iyi adam, ama cömert diye savunuyorsunuz. Size bir bardak su verse ama bana su verdi , ama çok iyi insan diye savunuyorsunuz.
Sizin bu döngüden kurtulmak gibi bir amacınız yok, eşinizin kötülüğünü yazana , ama benim eşim melek diyorsunuz.
Hamile kalınca zaten çocuk var ayrılamam bir de çok iyi baba dersiniz.
Yani size aşağılayan, insan gibi davranmayan, suratınıza tükürse şükür diyeceğiniz ve aynı döngünün içine sokacağınız çocuklarla mutluluklar.
Bizim size sözlerimiz hep boş, siz kabul ettiğinizi yaşamaya devam edeceksiniz.

Eşin el iyisi ve güzel manipüle etmiş seni. İyi birisi olduğuna o kadar cok inanmışsın ki, önce burdan bir çık.

Burda aynı dediğin gibi birisi var. İyi bir mesleği, tam bu tarife uygun. Ben, adamı dışardan görünce çok takdir ederdim. Bir gün buluşmamız lazımdı evlerine ısrarla davet etti ve eşimle gittik.

Eşini 2 dk oturmadı. Mesela kendisi yanımızda, eşi mutfakta klimayı açması için ona sesleniyor. Kadın kahve yapmış yanına ikramlar koymuş tam oturup kahve içeçek böyle bıcır bıcırda bir şey benimle sohbet etmek istiyor, adam kalk şunlardanda getir dedi. Kadın gülümseyerek bana bir şey anlatmaya çalışırken yüzü değişti. Gerek yok lütfen dedim. Sanki oraya ikramlar için mi gittik?

Kadın, buluşma konumuzla alakalı bir şey teklif etti. Adam dinlemedi bile kendi isteğini söyledi. Yani kadının yüz ifadeleri beni çok üzdü.

Kadın minyon bir kadındı. Darlanıp balkona çıkmak istedim. Balkonda sandalyeler üst üsteydi. Biz çıkınca adam ordan sesleniyor "Yenge o sandalyeyi alamaz sen uzunsun sana zahmet sen al" Denyo sanane?

Kadına kafamı takmaktan konuya tam odaklanamadım. Hatta hemen kalktım, sinir oldum. Eve gelince eşime "Bu adam, o adam mı? " dedim. Eşimde rahatsız olmuş. Dolayısı ile bir daha o kişi ile görüşmedik.

Sizin eşiniz aynı bu kişi gibi. Midem bulandı. Değişir diye beklerken en güzel yıllarını gidecek.

eşiniz iyi değil zorba bir insan.
Size de zorbalık yapıyor. Evlendiğinde ilk kez çıplak gördüğü eşine sevgilisine eleştiride bulunan bir insan iyi değildir.
Çevreye kendini iyi göstermek için yaptığı iyiliklerin de anlamı yok çünkü yakın çevresine zehirli diliyle yaklaşıyor.
Sizin giyiminize kilonuza her şeye karışıp sizin yanınızda dahi yürümeyecek bir tip. Ne kadar ayıp yaptıkları.
Kaba saba kendini beğenmiş egolu bir tip.

Bence siz böyle saldırarak kendi yaralarınızı saklamaya çalışıyorsunuz. Üslubunuz ve siz iğrençsiniz. Kısa bir süreliğine çocuk hevesimiz olmuştu, bir seferlik binde bir olan bir ihtimali şansa bırakmak istedim, korunma bilmeyen cahil etiketi yedim.. Dilerim daha beteriyle imtihan olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…