düğüne deild nikaha beklerim nikah mersinde çünkü opuyorumnanaktan
allah mesut etsin mersin yazisini görünce kartta eski günlerim geldi aklima gözlerim doldu:çok üzgünüm:senağlama orda dogdum büyüdüm ben metropolda cafeteryamiz vardi 5 senemiz orda gecti ailecek yazmak geldi icimden yazdim:a015: ömür boyu mutluluklara.s.
canım benim uzaklardasın şimdi bende burda doğdum ve 1 ay kaldı artık istanbula gitmeme :sinifsinif:ne olursa olsun mersinin yeri farklı antepte okudum evimin penceresinden bakıp bakıp ağlardım denizi göremiorum die ay şimdide ağlıcam :gitme:çok seviorum mersini :gitme:
canım benim uzaklardasın şimdi bende burda doğdum ve 1 ay kaldı artık istanbula gitmeme :sinifsinif:ne olursa olsun mersinin yeri farklı antepte okudum evimin penceresinden bakıp bakıp ağlardım denizi göremiorum die ay şimdide ağlıcam :gitme:çok seviorum mersini :gitme:
Çok güzel gerçekten ayrıca sende çok güzelsin, yanlız adres vermişin bayagı kalabalık olabilirkaydirigubbakcemile3
mutluluklar dilerim, bir ömür
bir ömür boyu mutluluklardavetiniyeniz çokk güzel...
bende mersinde okudum....şimdi öyle çok özlüyorum ki oraları havasını mis gibi deniz kokusunu....ilk geldiiim zaman memleketime bende ağlıyodum denizi göremiyorum diye
hala da öyle mersini çok seviyorum....:gitme:
bende gelıorum bu dugune yakınız davetıye alım bende rıca edsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?