çok sevdiğim fotomuz davetiye oldu:)

düğüne deild nikaha beklerim nikah mersinde çünkü opuyorumnanaktan

allah mesut etsin mersin yazisini görünce kartta eski günlerim geldi aklima gözlerim doldu:çok üzgünüm:senağlama orda dogdum büyüdüm ben metropolda cafeteryamiz vardi 5 senemiz orda gecti ailecek yazmak geldi icimden yazdim:a015: ömür boyu mutluluklara.s.:nazar:

allah mesut etsin mersin yazisini görünce kartta eski günlerim geldi aklima gözlerim doldu:çok üzgünüm:senağlama orda dogdum büyüdüm ben metropolda cafeteryamiz vardi 5 senemiz orda gecti ailecek yazmak geldi icimden yazdim:a015: ömür boyu mutluluklara.s.:nazar:

canım benim uzaklardasın şimdi bende burda doğdum ve 1 ay kaldı artık istanbula gitmeme :sinifsinif:ne olursa olsun mersinin yeri farklı antepte okudum evimin penceresinden bakıp bakıp ağlardım denizi göremiorum die ay şimdide ağlıcam :gitme:çok seviorum mersini :gitme:

canım benim uzaklardasın şimdi bende burda doğdum ve 1 ay kaldı artık istanbula gitmeme :sinifsinif:ne olursa olsun mersinin yeri farklı antepte okudum evimin penceresinden bakıp bakıp ağlardım denizi göremiorum die ay şimdide ağlıcam :gitme:çok seviorum mersini :gitme:

umarim simdi gelin gidecegin yerde de cok mutlu olursun ben tam 11 sene oldu mersinde uzaklasali ama nezaman mersine gitsem otobüs mersine varinca icimi acayip heyacan kaplar insanin kendi memleketi gibisi yok hep mutlu olursun insallah:Saruboceq:

bir ömür boyu mutluluklar :nazar: davetiniyeniz çokk güzel...
bende mersinde okudum....şimdi öyle çok özlüyorum ki oraları havasını mis gibi deniz kokusunu....ilk geldiiim zaman memleketime bende ağlıyodum denizi göremiyorum diye
hala da öyle mersini çok seviyorum....:gitme:

Çok güzel gerçekten ayrıca sende çok güzelsin, yanlız adres vermişin bayagı kalabalık olabilirkaydirigubbakcemile3
mutluluklar dilerim, bir ömür:nazar:

Çok güzel gerçekten ayrıca sende çok güzelsin, yanlız adres vermişin bayagı kalabalık olabilirkaydirigubbakcemile3
mutluluklar dilerim, bir ömür:nazar:

teşekkür ederim canım ayrıca düğünede beklerim herkesi parola KK olsun gelen herkes KK dan geldim desin en ön masa sizlerin Şeniz

bir ömür boyu mutluluklar :nazar: davetiniyeniz çokk güzel...
bende mersinde okudum....şimdi öyle çok özlüyorum ki oraları havasını mis gibi deniz kokusunu....ilk geldiiim zaman memleketime bende ağlıyodum denizi göremiyorum diye
hala da öyle mersini çok seviyorum....:gitme:

kızlar yapmayın yamafoldumben istanbulu hiç sevmiorum ama mecbur yaşıcam mafoldumbenbiraz zaman gecince mersine yerleşmeyi düşünüyoruz ama bakalım neler olur kimse bilemez ama şimdi bile gözlerim doluyor mersinden uzak biyerde yaşıcm diyemafoldumben

davetıye guzel alkisalkisalkis sen davetıyeden de guzel.. opuyorumnanaktan masallah :nazar: Rabbım nazarlardan korusun.. :Saruboceq: omur boyu mutluluklar dılerım canım.. a.s. hayırlı olsun.. a.s.

canım güzel bir fikir. birşey sorabilirmiyim. bu davatiye normal bir düğün davetiyesine göre dahamı pahalı oluyor resimli olnca. yani fiyatı nasıl.

Back