Çok saçma bir sorum var

Üzerine Alez serebilirsiniz o gün için

Benim yengem benden habersiz 2 adet alpaka kumaşından oyalamis birde, çok şaşırmıştım iyide olmuştu .
Yani o leke hemen çıkıyor ılık su ve sabunla
Ne gereksiz şeyler alez ser olsun bitsin.

Ben yatağa çarşaf serip o kanlı çarşafı saklayanları biliyorum öyle bir durum yoksa yıkanır değilse üstüne bir çarşaf daha serin

Annem kalın beyaz kumaştan yapıp bana vermişti çeyiz dizince sakla senden isteyeceğim demişti. Anlamıştım ama anlamamazliğa verdim. Düğünden önce ablam geldi bezi ne yaptın dedi çıkardım verdim. Gece yatağa ser dedi odadan çıktı daha da bişey demedi.
İlk ay bende çarşaflarıma eşyalarıma titrerdim şimdi umursamıyorum çamaşır suyu olan bile var

Bence saçma bir konu değil yeni nevresimleri kirlenmesin istiyor çok da haklı. Aynı soru benim de kafamda vardı fikir veren arkadaşlardan havlu en mantıklı geldi çünkü dediğiniz gibi bütün çarşaflar yeni leke çıkmazsa ben de üzülürüm. Sayenizde ben de bilgilendim teşekkür ederim.

Bunu sormana bile gerek yok bi baska bez serebilirsin carsafin ustune direk carsaf kirlenmez

Havlu koy altına bunu da mı düşünemedin ?
ever düşünemedim canım bunu mu istiyorsun
Teşekkür ederim anlayışınız için :) insanlar beğenmiyor derdimizi heralde, istiyorlar ki kocamız bizi aldatsın, kayınvalidemizle kavga edelim böyle konular olsun

Kumaş saten bir dükkana gidip nevresim tarzı ucuz bir kumaş al o gün annenin serdiği nevresimin üzerine onu ser işiniz bitince kaldır yıka koy kenara ya da at gitsin bu kadar basit canım.

Biz ilk gece düğünden çıkıp eve gittiğimizde bu çarşaf batar mevzusunu hiç düşünmemiştim,yatağı bı açtık alpaka kumaştan bez sermisler aşağı tarafa, çeyiz serildigi gün.havlu kadar vardı eni boyu
Sizde öyle bı bez ayarlayabilirsiniz

demek yapılıyor böyle şeyler tek ben değilmişim takıntılı teşekkür ederim aklımda olsun

Abo onun özel çarşafı mı varmış
Onu sen bileceksin, evlenen sensin

Kan lekesi soğuk su ve beyaz sabunla çıkar. Sıcak su değerse sabitlenir. Regl olunca da çamaşıra geçen leke için kurtarıcı bilgi.

konu sahibi havlu serin.
Evet kan lekesi doğru müdahaleyle kolayca çıkıyor

Yalnız bu başlığı okuyunca fark ettim ben hiç düşünmemişim çarşafa yorgana nolacak diye. Batmıştı etraf sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…