- 6 Şubat 2020
- 157
- 185
- 30
-
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
evet biraz sacma bi soru yani çözülemeyecek bisey degl anennin çarşafının ustune bi carsaf daha serersn o kirlenir isini bitirir kaldirirsn canm bukadar basit...Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorumyepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorumyepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Normal çarşaftan çıkıyor. Regl olduğunda mesela yatağa geçtiğinde yıkıyorsun geçiyor.Yıkayınca geçmez mi ki?
Abo onun özel çarşafı mı varmışNormal çarşaftan çıkıyor. Regl olduğunda mesela yatağa geçtiğinde yıkıyorsun geçiyor.
Ama özel yaptırılan çarşafın kumaşı falan farklıysa bilemedim.
Kan lekesi soğuk su ve beyaz sabunla çıkar. Sıcak su değerse sabitlenir. Regl olunca da çamaşıra geçen leke için kurtarıcı bilgi.Yıkayınca geçmez mi ki?
Müthişli bilgi. Teşekkürler efenimKan lekesi soğuk su ve beyaz sabunla çıkar. Sıcak su değerse sabitlenir. Regl olunca da çamaşıra geçen leke için kurtarıcı bilgi.
konu sahibi havlu serin.
Çok teşekkürler faydalı oldu :) arkadaşlar yanlış anlamışsınız tabi ki annem bunu sereceksin diye diretmiyor, çeyiz serilecek ve haliyle yatağa kötü de olsa bir nevresim serilecek. Yani nevresim o olmasa bile herhangi bir nevresim olsa bile istemem leke olmasını burda bahsettiğim buydu. Özellikle nevresimi sevdiğimi ve leke olmamasını belirttim orda yanlış anlaşılmış. Sonuçta ev yeni sereceğim örtü yeni. leke çıkmazsa diye diyorum. Ve tecrübeli hanımlardan özellikle yaptıkları birşey var mı diye sordum herkes yaşıyor bunları. Muşamba ser diyen var insan hayret ediyor.Kan lekesi soğuk su ve beyaz sabunla çıkar. Sıcak su değerse sabitlenir. Regl olunca da çamaşıra geçen leke için kurtarıcı bilgi.
konu sahibi havlu serin.
Teşekkür ederim istediğim cevap böyle bir şeydiannem bana kumaş bez vermişti ekstra :)))) evet utanç verici ama ne yapalım