- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
İyi de gece değiştirir gündelik bişey takarsiniz, anne sizde mi.kalacak ki?
Ayrıca ne kadar bi kan olacak sanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek istediğim o gündelik bir şey nasıl bir şey zaten bunu sormak istedim. Yani eve alınan nevresimlerin hepsi yeni. Leke olmalarını istemem. Ayrıca tabi ki annem böyle bir şeyi merak etmiyor.İyi de gece değiştirir gündelik bişey takarsiniz, anne sizde mi.kalacak ki?
Havlu olabilir veya düz beyaz bir çarşaf alıp üzerine sermeyi düşüyorum. Teşekkürler herkeseHavlu?
Colin Firth lü bi film sahnesi geldi aklıma ingiliz bacim bile, yatağa girmeden havlu sermişti. Dünyanın her yerinde en pratik çözümler aynı sanırımDemek istediğim o gündelik bir şey nasıl bir şey zaten bunu sormak istedim. Yani eve alınan nevresimlerin hepsi yeni. Leke olmalarını istemem. Ayrıca tabi ki annem böyle bir şeyi merak etmiyor.
Hayır annem özellikle bunu ser demedi. Güzel olduğu için evi güzel sermek istedi heveslendi hepsi bu. ne çok yanlış anlaşıldım yahu. Nişanlım bile kan gelmese dert etmeyecek biri annem niye karışsın.Annen özellikle bunu ser dediyse, herhalde sonradan bakmak görmek istiyo
HahahhahahaahBelki kan gelmeyecek ne belli ki. Ayrıca niye herkes yatak odasında sevişiyo salonda sevişcek bi cengaver yok mu biz gibi ahahahasdf
Belki kan gelmeyecek ne belli ki. Ayrıca niye herkes yatak odasında sevişiyo salonda sevişcek bi cengaver yok mu biz gibi ahahahasdf
üzerinde gerdeğe girdik diye çarşaf sergilemeyi düşünmüyosanız eğer onu kullanmazsınız ilk gece olur biter.anneniz oturup izleyecek mi üzerinde yapıyor musunuz benim yaptığım çarşafın diye?üzerine ek bi kat koyarsınız ille o çarşaflarda sevişicem diyorsanız.bu konuyu buraya açmaya gerek mi var cidden biraz düşününce basitçe bulunur sonucu.Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorum yepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Sağlıkçıyım biliyorum durumları açmam öyle bir konuNeden serilecek anlamadım
Kan man mevzusu mu
Belki de kukun sana kıyak geçip kanamayacak canım
Al sana yeni bir bdv konusu
Arada herkese bu konuda cevap verdim anlatabildiğimi sanıyorum . Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım.üzerinde gerdeğe girdik diye çarşaf sergilemeyi düşünmüyosanız eğer onu kullanmazsınız ilk gece olur biter.anneniz oturup izleyecek mi üzerinde yapıyor musunuz benim yaptığım çarşafın diye?üzerine ek bi kat koyarsınız ille o çarşaflarda sevişicem diyorsanız.bu konuyu buraya açmaya gerek mi var cidden biraz düşününce basitçe bulunur sonucu.
dipnot: kendi evinize ve yeni kurduğunuz aileye böyle her konuda kendi annenizin dayatmalarını uygularsanız o evde sorun bitmez.
Teşekkür ederim derdimi anladınız. Öyle yapacağım sanırım ben deÖzel takım dediğiniz dantelli gelin takimı sanirim.Arkadaşlarim çoğu o iş için anlamış ama öyle değil.Gelin takımindan bahsediyorsunuz.Bizde sermiştik.Yatagı düzenlerken de uzerine bir carşaf daha serdik.Beyaz takımdi leke olsun istemedim.
Bir kaç gün kullandım sonra o dantelli takımı yıkayıp ütüleyip kaldırdım.Sende öyle yapabilirsin ki zaten yapmanı soyleyeceklerdir evde yatağı sererken.Bana yengem soylemisti.
E sağlıkçıysan gerdekte yatağın komple batmayacağını da biliyor olman lazımSağlıkçıyım biliyorum durumları açmam öyle bir konu
Arkadaşım huylanıyorum bunu anlamak çok zor olmamalı. Terkmiş. Biraz saygı...E sağlıkçıysan gerdekte yatağın komple batmayacağını da biliyor olman lazım
Sağlık terk mi