benim anlamadigim konu şu ..butun suc o manyak cocukta zaten
aferin ii ki hakkını helal etmemişin ona
gul gibi sevgilinden ayırmaya calışmıs baksana seni
İNANAMIYORUM kafana inanamıyorum
Yanlis mi etiketlediniz acaba benibenim anlamadigim konu şu ..
senin evin ailen yok mu????
senin ne isin var elalemin evlerinde ya..
nasil bir aile kultur yapainiz var anlamadim ki??
sevgili ne ya ???
nedir sevgili esin mi??
ne demek onun evinde kalmak..
seni kovdiysa senin ailen evin yok mu da baska adamin evine gittin...
cok uzgunum ama ..seni kir.ak istemem ama ..
bazi kadinlarda gurur namus denen sey yok ya..
evlilik disi iliskilerr hep karsiyim ..
tiksinirimde..
herseyin usulu olmali bu ne ya??
ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesini
Bacim sakin olŞu mesajı da atmak isterdim hatta düzenleyip yeniden göndermeye çalıştım ama süresi dolmuş... En baştan sana ya da size artık her neyseniz -saygı duymak gelmiyor içimden ne acı... - bunları da söylemek isterdim.
Işini görüp gidiyor köppeeekk gibi aşığım hayvanım ona ama evcili değilim muhabbetinden sonra "vay namussuz adam ve kadın vay..." diyerek yoruma yöneldim kusura bakmazsınız artık... Keza bilmem napıp sonra dayak atıp sonra tekrar şeapıp sonra gidip de aldatan birine bile uzun zaman kırılmamışsınız bana kırılırsanız malum yanlarımla gülerimYapıcak bişi yok artık annenize babanıza layık bir evlat olmaya çalışıverin kalan hayatınızda gali. Azıcık aklınızı başınıza devşirin zahmet olmazsa. Ve mümkünse şehvetinizle değil vicdanınızla yaşayın. Ne bilim lan şurada ablalarımın gözyaşlarıyla, o pırlantadan kıymetli gözyaşlarıyla, yazdıklarının şahit olup da kalkıp bunları anlatabiliyorsanız sizin insani değerleriniz, değerlendirmesi bana düşmez ama, çok "öööğğğ" be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?