ÇOK PİŞMANIM :((((((

Bence de sevdiğin insana da o iş yerindeki insana da yol ver gitsin..
Yapması zor gele bilir sizin için ama böyle şeyleri yapan birisi onu yıllar sonra tekrar eder zaten.
Eğer pişmansan,ki sevdiğin insanda seni aldatmış demişsin.
O olanları bilip kendi yaptıklarını görmeyip seni suçlamaya kalkmadan sen ondan ayrıl...

öyle ileri gitme yiyişme gibi bi durum olmadı. sizce öpüşmek aldatmak sayılır mı?
Evet .
Bunu sorman hata.
Kafan iyice bulanik senin.

yazık cidden.
şöyle konuları okuyup ta gencecik kızlarımızın hayatlarını nasıl rezil ettiğini görmek üzücü.
hala da neyin derdinde

Valla ne diyim. Okudum. Herkesin yaşam şekli farklı sonuçta. Ama senin yaşam şekline göre anlattıklarının hepsi normal yani. Öpüştüğünü söyleseydin de adam gene çok oralı olmazdı, senin rutin hayatın gene devam ederdi gibi geliyor bana. Cinsel münasebet üzerine kurulu bir arkadaşlığın sevgili kategorisine alınması bana değişik geliyor. Sonuçta diğer üye arkadaşlarda demiş, alan razı veren razı, herkes amacına ulaşmış. Bir tek sen olayları şok olarak yaşamışsın.

yuh hiç güleceğim yoktu ayara bakkkkk

Sevgilim dedigin seni cinsellik icin kullaniyormus. Sonra sen cekip gittiginde seni daha dogrusu duzenli cinsel hayatini kaybetme korkusu yasamis. Simdi insan taklidi yapiyor. Ama bi yere kadar rol yapabilir unutma! Diger vatandas da kullanmak istemis kullanamayinca o da fittirmis. ikisinden de uzak dur.

2 sini de hayatından şutla gitsin
sevgilim deyip ölüp bitiyorsun adam kadın gördüm mü peşine sürekleniyor

Hak etmiyor mu ama? İnsan önce kendine değer verecek, saygı duyacak ki çevresi de ona öyle davransın.
hak ediyor mu hak etmiyor mu bilemem. ben burda insanları hayatına böyle yorumlar getirmeyi doğru bulmuyorum çünkü sadece anlatılan kadarını biliyoruz, gerisini bilmiyoruz ki. ama ayar iyi olmuş

Son 1.5 senedir bana iyi davranıyor demişsin. Gerçekten affedebildin mi? Çok küçük yaşta tanışmışsın. Normal bir ilişki nedir görmemişssin. Bu nedenle bu adama çok aşığım diyorsun. Hayır, aşık değilsin, sadece alışıksın. Evlenelim diyormuş. Diyelim evlendiniz, çocuğunuz oldu. Seni dövmesini sineye çekmişsin. Çocuğunu döverse susabilecek misin? Daha 22 yaşındasın. Her şeye baştan başlama şansın var. Bence iki adamdan da kurtul. Bir süre başını dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…