ÇOK PİŞMANIM :((((((

Sevgili sevgiliye benzemiyor konu gerçeğe benzemiyor bi tuhaf iş

Arkadaşlar boşuna ayrıl yazmayın ayrılmaz konu sahibi.
Bence de ayrılmasın bu onun tercihi.

helal ettim de sal gitsin yawss çokmu zorr
prenseslikden kul kediligine geri donecen yoksa bak demedi deme

Sevgilisiyle arasında geçen kavgayı şiddetli çatışmalar olarak tanimlamis hahahahajahahaj

Ne değişik sevgi anlayışlarınız var.

Şiddet var
Aldatma var
Cinsel anlamda yararlanma var ama sonradan aşık olunmuş (!)
Şiddetli çatışmalar var

Başkası ile öpüşme var
Ama çook büyük bir aşk var
Var da var.

Sevgi anlayışınıza hayran kaldım.
Size yakışan sevgilinize hiçbirşey söylememektir. Çocuk sevgilinize ulaşırsa sonuna kadar inkar edin. Dürüstlüğün lüzumu yok.Bir de yalan eklensin, ne çıkar.

Konu ayri igrenc ilk cevap ayri igrenc

Son düzenleme:
En basta zaten sevgili olarak baslamamissinizki. Birlikte olup gidiyordu demissiniz. Konu boyunca sevgilimde sevgilim sevgilimde sevgilim yazıp durmussunuz sevgili oldugunuza eminmisiniz? Diger kisiye gelince boyle durumlarda kendini alkole vurup dagitan bi kadindan yararlanmak istemistir elbette. Tıpkı "sevgiliniz" gibi

Anladigim şu ki
Olay öpüşmenin ilerisinde bir konu...

Bak gülüm iki adamda beş kuruş etmez...

İkisine de birsey anlatmadan çek git

Hayatını sil baştan kur

Bence is yerindeki adam daha iyi şansını ondan yana kullanmalisin..
tabi sen bilirsin.
Iki ucu şeyli değnek..

Tencere kapaksınız yavrum siz. Böyle devam et. Hatta o bir vurursa, sen iki ver. Yolun açık olsun. Biran önce de itirafını yap ki seni şöyle güzel bi dövsün de çatışma sonrası sevişmesi sana pek iyi geliyor belli ki.

Dayak atıyorsa nasıl seviyor sen çok seviyorsan nasıl başkasıyla opusuyorsun
Hayran kaldım sevginize

mükemmel bir sevgilin var ya ayırmaya çalışıyormuş diğer oğlan. bir tek komidinin üzerine para bırakması eksik kalıyormuş sevgilinin

çok kırıcısınız.

İşyerindeki çocuğa, ben sana yaramam hayatını zehir ederim kendini yakma de.

anlattigin seyler biraz degisik..
neyse ben o konulara dalmayim..
bende pismanim nolacak cok uzgunum ..
ama benimkisi boyle konular degik guncel..

Bu forumda şunu farkettim ki: konuya ilk yorum yapanlarin yazdıkları çok önemli. Tüm yorumlar o ilk yorumlara göre şekilleniyor. Sürü psikolojisi midir nedir ? Herkes de bi linç etme arzusu.

Madem çok ahlaklı, dürüst, kusursuz bi yapıya sahipsiniz. Sizin gibi olmayan ve sizden yardım isteyen birine yardım etmek de bi seçenektir. Bunu göz ardı etmeyin derim.

Konuya gelince; yaşınız kac bilmiyorum ama çok olgun davranışlar takınmıyorsunuz. Yaptığınız gerçekten çok pişmanlik duyulacak cinsten bir hata. Bence sevgilinize haketmediği bu değeri vermenizin bir diger sebebi de ona karşı duyduğunuz suçluluk hissi. Tüm defterleri kapatıp yeni bi sayfa açın. Böyle adamlardan ne köy olur ne de kasaba. Bi geleceğiniz yok diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…