• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK PİŞMANIM :((((((

O işyerindeki çocuk senin cinsel olarak serbest oldugunu anlamış onun derdine sana yanaşıyor. Yani seni sevdigi için ciddi düsündüğü için oldugunu sanmıyorum ona veriyor bana da verir diye dusunmuş. Sevgilinizle ilişkinizde sakat nerden baksan.

Doven sevgiliden ayrilamamak neyin kafasi..

En güzel yaslarini bu adamla heba ediyorsun.O sevgili dedigin adam düzelmez sadece oyle görünür.

Sevmiyorsunun bence o adami mecbur hissediyorsun.Ama degilsin yeniden baslamak için hala vaktin var.
ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesini

Kendi kendinize yazık ediyorsunuz.
Düzgün bir ilişkiniz yok malesef.
Tenis topu gibi adam kullanıyor sizi, siz de buna müsade ediyorsunuz.
Bence herşey bir kenara sizin düzenli bir hayata ihtiyacınız var.
Özellikle de "çok seviyorum" dediğiniz sevgilinizi kendinizden uzaklaştırmaya.
kesinlikle katılıyorum, yorum yapacaktım yorumunuzu görünce vazgectim

Önce sevgilinden ayrıl
Sonrada seni tehdit eden cocuktan kurtul
Sevgilin seni seviyo hemde cok ama dovüyo aldatiyo gercekten sevdigine eminmisin yoksa kendini mi kandiriyosun
Gencligine yazik birak şu manyaklari

ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesini
Sevabina sahip çıkmadığı ortada.....Kimse vazgecilmez degildir ayrıca.
Sizin neden pisman olduğunuzu anlamadim ben baskasiyla opustun diyemi.Boyle bir adami sevdiğin için mi?

ciddi bi cevabın yoksa yazma.
Kime gore neye gore ciddi? Konuna gore mi verdigin cevaplara, sordugun soruya gore mi? Cevabim gayet ciddi bana gore.
Opusmek aldatmak sayilir mi diye sorman da bana pek ciddi gelmedi, onu napicaz:işsiz:

Bir de konuya yazabilecekler ve yazamayacaklari sen secemiyorsun maalesef...:kahve:

Ayrica kendini bile isteye bu adama ve bu hayata mahkum ediyorsun ya, ileride bu adam seni aci bir sekilde terk ederse de ben ona yillarimi, kendimi, herseyimi verdim diye aglama ihtimalin yuksek, bunu dikkate al bence...

Ikiside sana deger vermiyor.
Ikisinden de uzak dur.
zaten hayatımda işyerindeki çocuk yok artık. ondan kurtuldum. bana hakkımı helal etmem için yazmış ama mesaj atmasına bile katlanamadığım için sinirlendim. etmiyorum dedim. o da bir sürü bana bir sürü küfür edip her şeyi sevgilime söylemekle tehdit etti.

Sevabina sahip çıkmadığı ortada.....Kimse vazgecilmez degildir ayrıca.
Sizin neden pisman olduğunuzu anlamadim ben baskasiyla opustun diyemi.Boyle bir adami sevdiğin için mi?
evet. ben kendimi kirlettiğim için pişmanım. hayatımda birisi varken başkasıyla öpüştüm :(

Herkese şapur şupur bize yarabbi şükür mü zihniyetinde size hallenmiş çünkü saygı duymuyor ilişkinize.ülkemizde evlilik dışında cinsellik yaşayan kadın hafif görülür,bana da bana da denir.evdekinin de sizi sevdiğini düşünmüyorum,sonunuzu düşündün mü hiç?pişmanlığı asıl 35 yaşıniza geldiğinizde keşke bir bebeğim olsaydı ailem olsaydı diye yaşamayacağına emin misin?
40 yaşındayım bu ömür neler gördü be ablacığım hepsi geçici,bilinçaltına işleyecek,belki de seni ruhsal sorunlara itecek kötü anılar olmaktan ileri gidemeyecek bu yaşantı şeklin.
Beni dinlemeyecek ilişkine devam edeceksin biliyorum ama en guzeli seni gercekten seven ,hayatını evlilik kurumunda,seninle yaşlanmak üzere kurmak isteyen adam gibi adam bulman.

Herkese şapur şupur bize yarabbi şükür mü zihniyetinde size hallenmiş çünkü saygı duymuyor ilişkinize.ülkemizde evlilik dışında cinsellik yaşayan kadın hafif görülür,bana da bana da denir.evdekinin de sizi sevdiğini düşünmüyorum,sonunuzu düşündün mü hiç?pişmanlığı asıl 35 yaşıniza geldiğinizde keşke bir bebeğim olsaydı ailem olsaydı diye yaşamayacağına emin misin?
40 yaşındayım bu ömür neler gördü be ablacığım hepsi geçici,bilinçaltına işleyecek,belki de seni ruhsal sorunlara itecek kötü anılar olmaktan ileri gidemeyecek bu yaşantı şeklin.
Beni dinlemeyecek ilişkine devam edeceksin biliyorum ama en guzeli seni gercekten seven ,hayatını evlilik kurumunda,seninle yaşlanmak üzere kurmak isteyen adam gibi adam bulman.
ama zaten önümüzdeki yaz evlenelim diyor. ama ben kendime yediremiyorum :(

Siddet var baska kadin var. Sende cok seviyorsun onun icin canini vericek kadar !! Bi hata yapmissin 5 sene cikmissin yasanmisliklarinda var ama evlenmek zorunda gibi hissetme kendini. Cunku evlenincede degismicek inan bana. Tek kelimeyle evlenme !!!

Back