- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Yok sen kesin dalga geciyorsun yaaöyle ileri gitme yiyişme gibi bi durum olmadı. sizce öpüşmek aldatmak sayılır mı?
Valla yazık oldu benimde zamanımaBöyle bir konu için birkaç dakikamı verdiğim için çok üzgünüm.
ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesiniDoven sevgiliden ayrilamamak neyin kafasi..
En güzel yaslarini bu adamla heba ediyorsun.O sevgili dedigin adam düzelmez sadece oyle görünür.
Sevmiyorsunun bence o adami mecbur hissediyorsun.Ama degilsin yeniden baslamak için hala vaktin var.
kesinlikle katılıyorum, yorum yapacaktım yorumunuzu görünce vazgectimKendi kendinize yazık ediyorsunuz.
Düzgün bir ilişkiniz yok malesef.
Tenis topu gibi adam kullanıyor sizi, siz de buna müsade ediyorsunuz.
Bence herşey bir kenara sizin düzenli bir hayata ihtiyacınız var.
Özellikle de "çok seviyorum" dediğiniz sevgilinizi kendinizden uzaklaştırmaya.
şuncacık yazıyı kaç dakikada okumuş olabilirsiniz ki en fazlaValla yazık oldu benimde zamanıma
ciddi bi cevabın yoksa yazma.Yok sen kesin dalga geciyorsun yaa
Sevabina sahip çıkmadığı ortada.....Kimse vazgecilmez degildir ayrıca.ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesini
Kime gore neye gore ciddi? Konuna gore mi verdigin cevaplara, sordugun soruya gore mi? Cevabim gayet ciddi bana gore.ciddi bi cevabın yoksa yazma.
zaten hayatımda işyerindeki çocuk yok artık. ondan kurtuldum. bana hakkımı helal etmem için yazmış ama mesaj atmasına bile katlanamadığım için sinirlendim. etmiyorum dedim. o da bir sürü bana bir sürü küfür edip her şeyi sevgilime söylemekle tehdit etti.Ikiside sana deger vermiyor.
Ikisinden de uzak dur.
evet. ben kendimi kirlettiğim için pişmanım. hayatımda birisi varken başkasıyla öpüştümSevabina sahip çıkmadığı ortada.....Kimse vazgecilmez degildir ayrıca.
Sizin neden pisman olduğunuzu anlamadim ben baskasiyla opustun diyemi.Boyle bir adami sevdiğin için mi?
ama zaten önümüzdeki yaz evlenelim diyor. ama ben kendime yediremiyorumHerkese şapur şupur bize yarabbi şükür mü zihniyetinde size hallenmiş çünkü saygı duymuyor ilişkinize.ülkemizde evlilik dışında cinsellik yaşayan kadın hafif görülür,bana da bana da denir.evdekinin de sizi sevdiğini düşünmüyorum,sonunuzu düşündün mü hiç?pişmanlığı asıl 35 yaşıniza geldiğinizde keşke bir bebeğim olsaydı ailem olsaydı diye yaşamayacağına emin misin?
40 yaşındayım bu ömür neler gördü be ablacığım hepsi geçici,bilinçaltına işleyecek,belki de seni ruhsal sorunlara itecek kötü anılar olmaktan ileri gidemeyecek bu yaşantı şeklin.
Beni dinlemeyecek ilişkine devam edeceksin biliyorum ama en guzeli seni gercekten seven ,hayatını evlilik kurumunda,seninle yaşlanmak üzere kurmak isteyen adam gibi adam bulman.
Sahip çıktı derken?ama ben ondan kopamam ki. kimse yokken bana o sahip çıktı. istemiyorum onun beni bırakıp gitmesini
Neden ki?kendini ona layık görmüyorsan o da sana çok yaptı etti.ama zaten önümüzdeki yaz evlenelim diyor. ama ben kendime yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?