ÇOK PİŞMANIM :((((((

yaa tabi sen o işyerindekini tanımıyorsun. ayrıca adam hayatımın her köşesinden çıktı zaten artık yüz yüze bile gelmemiz imkansız.
Seni de tanimiyorum ama
Benim de isyerimden biri surekli olarak dayak yese tartaklansa ben de ayril derim mutlu ol derim. Belli ki adam sizden hoslanmis. Sen de ondan hoslanmak zorunda degilsin ama inatla hala seni doven birine de askla bagli kalmak zorunda da degilsin

bu nasıl iğrenç ilişkiler yumağı? genç kadınlar ne zaman kendilerini bu kadar aşağılatmaya hevesli oldular? yatakta işini bitirip giden erkek, döven aşağılayan erkek, sürekli peşinde koşan kadın, alkolün dibini gören kadın...
insan ne ederse kendine eder. kendine acımayanı, adam yerine koymayanı biz niye koyalım.
dert diye getirip yazdığın şey korkunç şeyler. hiç mi anlamıyorsun?
bi salakla öpüştün die pişman oluyorsun ama kendi hayatına bunları yaptığın için pişman olmuyorsun öyle mi??
öyle ise sana müstehak her şey.

Kaç yaşındasınız siz ya. Biliyor musunuz hiç kıymetiniz yok. Ne sevgili gözünde ne kendi gözünüzde

BEN BURAYA İÇİMİ SIKAN ŞEYİ YAZDIM GELİP ALAY EDER GİBİ YORUM YAZIYORSUNUZ. YOK UYDURMA HİKAYE YOK YAŞ KAÇ FİLAN. İNSANLAR HAYATLARINDA NELER NELER YAŞIYOR. BUNUN NERESİ İNANDIRICI DEĞİL BEN BUNLARI YAŞADIM VE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUM. NEDEN HEP RENCİDE ETMEYE ÇALIŞMAK????

bi dakka ya bu konu gerçek olamayacak kadar iğrenç değil mi? konu sahibinin dayağı kabullenmesi, aldatmayı kabullenmesi, yatakta onu bir f..şe gibi gören adamı kabullenmesi?? bizim sinirlerimizi zıplatmak için açılmış olması muhtemel gibi duruyor.. yorum yazdığıma da pişman oldum.. parmaklarıma yazık..

anan baban işin gücün okulun vs yok mu senin ?
17 yaşından beri bu adamla yaşıyorsun ..
sevgilin kaç yaşında peki ?
hayır işe gidip geliyorum. 19 yaşında birlikte yaşamaya başladık. o şimdi 30 yaşında

bence itiraf et. her zamanki gibi dayağını ye. kovarsa yalvar. kır dizini otur.

Sizin bir hayatınız yok. Biri geliyor kullanıyor diğeri geliyor kullanıyor sizi birtakım hazları yaşamak için. Ve siz buna müsade ediyorsunuz! Yazık değil mi?

Doven sevgiliden ayrilamamak neyin kafasi..

En güzel yaslarini bu adamla heba ediyorsun.O sevgili dedigin adam düzelmez sadece oyle görünür.

Sevmiyorsunun bence o adami mecbur hissediyorsun.Ama degilsin yeniden baslamak için hala vaktin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…