ÇOK PİŞMANIM :((((((

Bir hafta prensesler gibi bakip bir tartismada evden kovmasi mi sevgi!!! evet tartisma olur yapilir ama bir yerde kopamiyorsan karsilikli oturup ya kavga nedenleri cozulur tartismalar biter ya da hadi eylah.

işyerindeki çocukla uzun zamandır görüşmüyoruz zaten

ben çok pişmanım ya keşke zamanı geri alabilsem

İsyerindeki adam muhtemelen mantikli ve akilli. Bence de gorusmeyin ki kendisini sizin gibi bir kadindan kurtarsin. Size de Allah akil fikir versin, sevgilinizle tencere kapak seklinde mutluluklar
yaa tabi sen o işyerindekini tanımıyorsun. ayrıca adam hayatımın her köşesinden çıktı zaten artık yüz yüze bile gelmemiz imkansız.

ben çok pişmanım ya keşke zamanı geri alabilsem
geç kalmış değilsin.bu konuda bir den bir şey olmaz yavaş yavaş.ilaç bu konuda tesirsiz ki ilaç tedavisi görmüşsün.faydası olsa kendine başka bir hayat kurardın.

Bir hafta prensesler gibi bakip bir tartismada evden kovmasi mi sevgi!!! evet tartisma olur yapilir ama bir yerde kopamiyorsan karsilikli oturup ya kavga nedenleri cozulur tartismalar biter ya da hadi eylah.
zaten durum da böyle oldu. karşılıklı oturduk konuştuk sorunlarımızı çözdük. 1 buçuk seneye yakındır da aramız çok iyi. anlamıyorum yazıyı nerenizle okuyorsunuz.

zaten durum da böyle oldu. karşılıklı oturduk konuştuk sorunlarımızı çözdük. 1 buçuk seneye yakındır da aramız çok iyi. anlamıyorum yazıyı nerenizle okuyorsunuz.
Yazi gozumuzle okuyoruzda. Sen yasadiklarini seninle yasadigimizi mi saniyorsun arkadasim. Ayrintilar sende gizli 1.5 yildir sorunlarini cozup yoluna koyduysaniz. Yine ortaligi bulandirma derdim ama sen zaten diger cocugun msj na cevap yazarak hakaret ederek hata yapmissin.

Psikolojik destek alman lazım bence!!

küfürü ben etmedim o etti. yazıyı gayet açık yazdığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…