Çok pişmanım ve perişan 😩😭😔

Yargilamak istemiyorum ama ne kadar depresyonda bile olsanız siz evlisiniz evli bir adamla tek başına dışarı çıkmak ne bileyim yani sonuçları göze almışsınız gibi geldi adamın karisi da yok üstelik yanında goze alıp nasıl gittiniz garip

Bana da inandırıcı gelmedi ama hadi gerçekmiş diyelim.

Kaç kere alkol aldım, taksiciye ağlaya ağlaya ben babamı özlediiiğğm diyecek kadar kafamın gittiği de oldu, hiç el âlemin adamıyla ilişkiye girmeyi düşünmedim çünkü el âlemin adamıyla baş başa alkol alacak kadar kendimden geçmedim. Siz neyinize güvenip o kadar içip zıçtınız ben anlamadım.

Aynısını eşiniz yapsa "sarhoştu depresyondaydı" diye olayı kapatmayacağınız için kendinizde de kapatmayın ayrılın bitsin. Yazık adama.

Konuyu gerçek farz ederek yazacağım.
Depresyonda olmayla konunun ne alakası var hanımefendi? Depresyondaydım annemle Antalya'ya gittim, depresyondaydım evli komşumla içmeye çıktım, depresyondaydım seviştim. Ne alaka?
İnsan o ağır depresyonun içindeyken libido falan kalmıyor, yaşayan bilir yani.
Elin adamıyla içmelerde zıçmalarda ne işiniz var? Adamın eşi neredeydi? Analarınız orada yazlıktaymış höst demediler mi?
Kocanızdan boşanın, adama çok üzüldüm

Bunun nedeni depresyon değil onda bir anlaşalım, önce kendinize dürüst olun.Olum bir kurtuluş değil inancınız varsa çok detaya girmeyim....Tek çare boşanmak ve kendi hayatınızı kurmak,depresyon hastalığınız olabilir onu tedavi edin lütfen ama lütfen sadakatsizliğin adını depresyon koymayın

Bir erkekle içmeye gitmek ne? Bardakta durduğu gibi durmuyor işte içince sapıtılacağı belli. Hiç depresyona girmeyin bile bile lades demişsiniz. Anlaşamıyorum sevmiyorum diyerek bosanin adamın günahına girmeyin.

Çok. Ahlaksız bir durum. Zaten evli kadınsın elin adamıyla gece içmeye gidiyorsun normaldir. Yani. Bunlar yaşanması ne. Geliyorsa başına ahlaksız olmandan. Gelmiş
Neyse. Ama şunuda düşün iyi düşünücem kimse bilmiyor sonuçta unut gitsin eşine daha fazla sev bunun içinde Allah'a tövbe et. Eşine asla söyleme önüne bak. Oğluna iyi bir anne ol psikoloji ni düzelt namaz kilabilirsin bende zor zamanlar geçirince namaz kılıp. Kur'an okuyunca allah içime ferahlık. Veriyor dene

Depresyonda olan dışarı çıkıp evlenemez
Yemek yıyemeyıp yataktan çıkamıyoruz bız sız eğlenmeye çıkıp alkol alıyorsunuz ?
Bahaneyi bırakın ıns kocanız ogrenırde boşar

En mantikli yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…