Çok pişmanım ve perişan 😩😭😔

erayim

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
74
-34
288
Almanya
Arkadaşlar merhaba ben intiharın eşiğindeyim hiç bir şey avutmuyor beni,lütfen yorum yaparken sağduyulu olun,ben evliyim ve geçen yaz annemle birlikte bir arkadaşımın yanına Antalya’ya gittik,bir kaç gün kız arkadaşım da kaldık,bu arada ben depresyondaydım ama iyileşmeye yakındım,daha sonra bizim eski mahallemizde ki komşularımız da seneler önce Antalya’ya taşındılar samimi komşularımızdı,hadi onları da ziyaret edelim dedik gitmez olaydım,komşumuzun oğlu var evli hadi abla biraz çıkalım eğlenelim dedi,içimde kötülük olmadığı için tamam dedim,biraz içtik alkol aldık eve geldik,ertesi akşam yine çıktık meğer niyeti benden faydalanmakmış,araba sürerken elini bacağıma koydu neden tepki vermedim diye çok kızdım kendime,arabayı ıssız bir yere park etti,yani olan oldu alkolün etkisiyle ve biz ilişkiye girdik,şuanda çok ağır bir depresyondayım,bir oğlum var eşimin oğlumun yüzüne bakamıyorum,çok perişan bir durumdayım,nasuh tövbemi ettim estağfirullah diyorum hep içimden,anneme anlattım bunu çok kızdı ben sana çıkma demedim mi diye ama üstüme fazla gelmedi çünkü durumum çok kötüydüne yapıcam ben unutamıyorum,birde tanıdık olması beni kahrediyor,keşke zamanı geri alabilsem kendimden nefret ediyorum,ben bu acıyla nasıl yaşayacağım yaşamak istemiyorum,normalde en ufak şeyde depresyona giren bir insanım,daha önce çok kez yaşadım depresyonu ama bunu kaldıramıyorum,suçluluk,utanç,pişmanlık midem okadar kötü ki,eşime söylemek istiyorum ama cesaretim yok,kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,Allah rızası için Ağlamaktan bıktım,ellerim titriyor,midem bulanıyor kafam çok dalgın,hayat boyu nasıl dayanıcam dayanılmaz acılar çekiyorum,bu zamanla geçer mi artık birşeyin anlamı yok ayakta duramıyorum tek çare ölüm gibi

Boşan. Anlasamiyorum de ve ayrıl. Depresyon bunun bahanesi olamaz.

Eray kim?

Bence açık açık söyleyin dicem.Adam katil olmazsın.Modern hayatın getirdgii sıkıntılar işte.Yaninizda neden başka birisi daha yoktu ve evli kadının başka erkekle gezmesi ne kadar abes.

Sizin konularınızıı biliyorum kronik depresyonunuz var ama bunun sebebi veya bahanesi hastalığınız olamaz. Ayrıca ağır depresyondaysanız nasıl dışarı çıkıp eğleniyorsunuz alkol alıyorsunuz yahu üstelik üstüste 2 defa. Ben de ağır depresyon geçirdim kaç kez yataktan çıkıcak mecalim yoktu. Zayıf karakterli ve bahanelerin ardına sığınan birisiniz. Öncelikli olarak karakterinizi güçlendirmeye ve hastalığınızı atlatmaya bakın derim

Ben cok aglayan insandan korkarim, surada vicdan temizlemek icin konu acarken bile aglamaniz buralara kadar yansidi.

Esinizi aldattiginiz icin alkislamamizi beklemediginize gore linc edilmeye hazir olarak bu basligi acmis olmaliydiniz, dolayisiyla tamamen durust olup icinizi dokmek aslinda size de iyi gelecekti. Bu kismi sert olarak algılamayın boyle durumlarda insanin once kendine durust olup kendiyle yuzlesmesi iyilesmesi ve adim atmasi icin gereklidir diye soyluyorum.

Esinize soyleyemiyorsaniz ve cidden pismansaniz, adamdan 5 kurus maddi beklentiye girmeden bosanin, en azindan oglunuzun yuzune bakabilirsiniz. Beser şasar herkes hata yapar, önemli olan bu hatayi surdurmemek.

Son düzenleme:
İçki falan işin bahanesi gibi geldi bana ama kınamıyorum valla korkarım başıma gelmesinden.
Biz ne diyebiliriz ki

Konu gerçek mi bilemem, ama ben gercek kabul edip yorum yapıcam.
Pişman olmuş, bunalıma girmiş birini yargılamak bana doğru gelmiyor. Zaten olayın vicdani yükünü fazlası ile üstünüzde taşıyormuşsunuz.
intiharı da aklınızdan tamamen çıkarın. Yaptığınız şey çok yanlış olsa da intiharı düşünecek kadar da sizi etkilememeli. Bir çocuğunuz var onu düşünün ben bu durumu anlatamam diyorsunanizda boşanın.

Depresyon ile aldatmanın ne alakası var?
Adama anlatma tabiki kendini öldürtecek misin durduk yere?
Anlaşamadığını söyle boşanmak istediği söyle ayrıl.
Bi haltlar olmuş yapmışsın yanlıştan doğru çıkmaz üzgünüm çözümün de yok. Kocan yapsa üstelik gözünün önünde bir kadınla senin yaptığını yapsa şurada ateş kurulur adamı diri diri yakar linç ederdik.
Adamın açıklaması da depresyonda idim ve sarhoştum olsa hadi be ordan derdik. Sen boşa adamı bence.
Bir de oğlunuz var peh
Kusura bakma her şeyde depresyona giriyorum diye kurtaramazsın
Evli adamın karısı da geleydi eğlenmeye, kız kıza gideydiniz. Görünen köy pek de kılavuz istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…