Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

sosyal medya konusunda uyurken bile bazen aktif gözüküyordu. uyuyorum diyip aktif oldugunu görüyordum. o yüzden kafama takıyordum ister istemez

Evet artık sevmiyor bundan çok eminim.. Ben lisans mezunuyum ama işsizim iş bulamıyorum o yüzden boşluktayken bunları yaşadım
Fırında çalışan ibişin peşine düştün sonra ahh canım gençlik işte kpss çalış madem öyle kendine yatırım yap

3 aylık ilişki flört dönemi için fazla abartılı fazla talepkar fazla bağlanma Bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar fazla sevilmez Olsa olsa hoşunuza gider .Oda kavgadir sıkbogazdir.Hayatta başka uğraşınız yokmuş gibi gunaydindir uzatarak biter.Asşırı bağlanma sorununuz var sizi çok üzerler bu hayatda. Birde kaybetme korkusu kimseye kimseyi aşık etmez .Kendini bilen insanın kaybetme korkusu olmaz Sağlıklı iliskiler sağlıklı düşünüp davranan insanlarla güzel gider.Kaybetme korkusu ölüm diye var bende mesela kimse beni yokluğu ile blöf ile terbiye edemez.Ders alın önünüze bakın Dersi alana kadar tekrarlanmasin hayatınızda Kacirxiginiz şey tekafisi olmayacak kadar mühim de değil ilişkiler bitebilir önemli olan mutlu olup mutlu edildiğin uyumu yakalamak

2 ayi devirdiniz demek... vay vay vay... kiz 2 aylik adam için kendini ne ezdiriyorsun adam senin ayrilalim demeni bahane etmis iste zaten hazirda bekliyordu bi ara ayrilacakti demesen bile. Erkeklerin her dedigine de inanma. hele ilk gunden evlilik niyetiyle sana geldim diyenlere hic inanma sana bir abla tavsiyesi.

evet beni bu hayatta çok üzdüler üzmeyede devam ediyorlar..

Arabayla şehir dışına gittiği kızın ablası olduğundan emin misiniz?

Adam seni sevmiyor. Seven adam köpek gibi yalvarır.Hele sen çantada kekliksinTıpkı benim yeğenim böyleydi Uzaklaş hemen pişman olursun.

Sakın bakma arkana.Hepsi baştan öyle davranır inanma.Ulaşılmaz ol.Sen değer verdikçe kendini bi b.k zannetmiş belli.Gençliğinin gûzelliğinin kıymetini bil.
Ne bileyim hayatımda ilk kez biri benim için telefon numarasını değiştirdi. Ciddiyim dedi. Yeni bir sayfa açmıştı. O kadar inandırıcıydı ki. Her gittiği yerden haber verirdi. Ben demeden söylerdi şuraya gidiyorum buraya geldim haberin olsun derdi. Baya ilgiliydi. Bilmiyorum herkes 2-3 aylık adama mı takılıyorsun diyorlar ama 2 ayda çok şey yaşadık. 2 ayda unutamayacağım şeyler hissettim. O yüzden onu çok özlüyorum.. Merak ediyorum.. Ben ondan ayrılırken beni bırakmayacağından emindim. Ama bıraktı işten. Ayrılmamı bekler gibiymiş.

Hiçbir şey yaşamamışsınız, altı üstü gittiği yerleri rapor etmiş, biraz da ilgi göstermiş. O kadarını da görmediğinizden çok bişey sanmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…