Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Öyle benim için dualar ediyor. Namaz falan kılıyor.Bana okuyayım diye zikirler dualar atıyor. Ama yeri geliyor sürekli kıyas halinde. İşte şey diyor. Beğenmedikleriniz bile buldu. Siz bulamadınız (kardeşim ve benden için) Çok can sıkıyor bazen.

kıyas da çok çirkin bir günah sayılmalı bence. en çok inançlı olan bilmeli herkesin kendine has kaderi ve dünyada bulunma amacı olduğunu.
Hayır bulamadım hâlâ. Annem hiç gayretin yok çabalamıyorsun diyor. Halbuki başvuru yapıyorum ama dönüş alamıyorum.
çok insan aynı durumda şuan. iş bulunca da dert sıkıntı bitmiyor. çalışmayan anlamaz. yine de yakında işlerin açılır umarım. olmazsa alanın dışında idarelik bir işe gir.

Allah razı olsun ne güzel dediniz. Ben biliyorum Allah geciktiriyorsa mutlaka bir sebebi vardır bir hikmeti vardır. O yüzden sabırla tevekkül ederek kaderime rıza gösteriyorum. Her şey çok güzel olacak inancım sağlam.
İş konusundada kabullendim artık. Olmuyorsa bir sebebi vardır diyorum. Babamın durumu iyi ne zaman bulursam çalışayım o sıkıntı etmiyor ama annem sürekli sıkıntı çıkarıyor…

bende de aynı mantık var. her ne oluyorsa benim hayrıma oluyordur. bende yeter ki önüme çıkan fırsatı görebilecek idrak olsun. yeter ki karar anında kendim için faydalı olanı görebileyim. şerde hayr hayrda şer mantığını çok deneyimledim. sen çabayı ver gerisini bırak

Ben bile daraldım çocuk napsın? Hele ki siz günaydın yazmışsınız o inst girmiş abovvv öyle bir şey olabilir mi dk sında cvp yazması lazım, WC ye bile gitmeden o derece yani

Ne güzel bir bakış açısı Allah hakkımızda her şeyin en hayırlısını versin âmiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…