Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

evet haklısınız sildim numarasını. Önüme bakacağım artık

ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum
Allahımm sana ben laf anlatamıycam ne biliyorsan onu yap hala hak etmedim diyor kız 2 ayda neyi hakedip haketmicenin kararını nasıl verdin??? Allahımmm küçüksün dedimde çokta küçük değilsin yav bu kadar etme eyleme

En çok kendime kızıyorum:) son zamanlarda onunlayken kendimi çirkin hissetmeye başlamıştım. Sanki o yakışıklı ama ben çirkinmişim gibi . En çok kendime kızıyorum gurursuz gibi uzattım

bir daha başlar mıyız bilmiyorum ben konusmaya calisiyorum ama o konusmuyor
Seni baban hiç sevmemiş.. kızım kendine gel kendini sev ben de yaptım aynı hatayı o öküzü yontmak yillarimi aldı babası sevgi vermeyen kız tipi bu kendimden biliyorum yapmaa baban sevmediyse sen sev kendini

İlk zamanlar ilgiliydi demişsiniz bir yerde de iki ayı devirdik yazmışsınız ama bunlar zaten komple ilk zamanlar.. cicim ayları minimum üç ay zaten orada bütün erkekler ilgili davranır, ki sizinki hemen pes etmiş . umduğunu bulamamış sevgisi Yoğunlaşmamış deneme aşamasında bitmiş .ne ara bu kadar bağlandınız? bitirmiş önünüze bakın

Seni baban hiç sevmemiş.. kızım kendine gel kendini sev ben de yaptım aynı hatayı o öküzü yontmak yillarimi aldı babası sevgi vermeyen kız tipi bu kendimden biliyorum yapmaa baban sevmediyse sen sev kendini
evet biz kendimizi seversek aslında bir başkasının bizi sevmesine gerek bile duymayız da işte..

Sizden olmaz çok net!bu arada ben başkası olduğunu düşünüyorum aksinhalde gönlünüzü muhakkak alırdı

Siz cinsellik yaşadınız mı peki ?
3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Ya kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız biraz üstünüze gelse birlikte de olurmuşsunuz adam buna rağmen neden görüşmek istemiyor ben de anlamadım, demek ki daha çok arzuladığı birileri var, elindeki malzeme bitince size döner merak etmeyin.

Öpmeyle bu kadar olmuş, bi de zevüşse iyice kurtulamıcak adam.

her gün seni çok seviyordum derdi bir kez olsun sevmediği düşüncesi geçmedi aklımdan
Söylemeyle mi sevgi ölçülüyor gerçekten
Lütfen kendine gel
Bu nasıl bi kanmak algıları kapatmak
Erkekler aynı anda kırk kadın için aşkından ölüyorum mesajı atabilirler çok mu zor seviyorum demek

Deliha'nın Cemili şaşırtmak için yaptıkları geldi aklıma

Kendine gel acilen. Seni istemeyen adama bu kadar yapışmak nedir
Biraz kadınlık onurunuz gururunuz olsun

Bu yüzden olmuyor. Sende kaybetme korkusu özgüvensizlik karşı tarafla haddinden fazla ilgilenme bunaltma.. bunların sebebi kendini yeterince sevmemen
Sen kendine yeterince değer verirsen o zaman sana değer verirler

3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Bir sebebi de bu. İstemediğin bir şeyi yaşamayacaksın durmasını bileceksin aman onu kaybetmeyeyim diye sınırını korumazsan maalesef değersizleşirsin

ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum
Ya kendini niye böyle yıpratıyoraun.
Hepi topu 3 aylık bir ilişki bile değil
Birbirinizi tanıma evresinde olmamış, ilk zamanlar ilgiliymis sonra demekki hisleri ilerlememia. Çok daha iyilerini hak ediyorsun

Valla süper yazmışsın. Bakın burdaki insanların ne yazdığına dikkat edin ! Böyle tavsiyeleri para veripte bulamazsınız. Katılıyorum dediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…