Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Sana babam bırakacak diye yalan söylediği gün bitirecektin. Bir de gelmiş düzenbazın arkasından ağlıyorsun

Ayy çok daha çok toysunuz . Çocuk zaten bitirmek istemiş ama senin ilginden dolayı senden uzak durmaya çalışarak bunu yapmış. Emin ol şuan o başkasıyla konuşuyor. Uzaktan sesizce takip et bunu anlayacaksın. Senin o attığın mesaj onun bahanesi olmuş rahatlatmışsın . Hemen bitirmeye getirmiş konuyu çözüm aramak yerine. Özür dilemek yerine. Sana tavsiyem bu hayatta Peşinden koşan olma derim kadın olduğunu hatırla bırak peşinden koşulan ol . O zaman kıymete binersin .

Sana babam bırakacak diye yalan söylediği gün bitirecektin. Bir de gelmiş düzenbazın arkasından ağlıyorsun
Yani geç geldim sana zaman ayıramam gönlün kırılmasın diye söylemedim demişti. Samimi gelmişti tamam dedim neyse üzülmeyim diye yapmıştır dedim

Takip ediyorum uzaktan ama insta ve wpye sık sık girmiyor. Sabah giriyor aksama kadar girmediği oluyor. Eskisi gibi aktif değil ama şunu fark ettim. Benimle beraberken ben tiktoku kapattırmıştım. Hoşlanmıyorum diye. Buda kapattı. Ayrılığımızın 2. günü geri açtı tiktok hesabını. Bende açtım. Sonra bir baktım hikaye atmış arkadaşıyla kendi fotosunu koymus . Post atmış. Sonra bi baktım. Beni engellemiş direk. Şok oldum.

Saf olusumu kabul ediyorum ama ne bileyim birinin gerçekten seviyor olması imkansız mı yani? belkide gercekten sevmistir ne belli
Biri gerçekten sevebilir ama hemen 2 ayda bir anda güya aşırı aşırı aşık olup sonra yine bir anda ilgisizleşiyorsa demek ki bunu cinsellik ve hormonlar sebebiyle yapmıştır. Gerçekten seven insan önce bir süre tanır, arkadaş olur sonra hisler besler sonra sevgili olur, hemen “evlenelim annemle tanıştırıcam” ayakları yapmadan düzgün bir ilişki yürütür. Yani daha ilk haftalardan bir erkek “sen çok farklısın seninle evlenicem” bilmem ne derse hadi lan ordan diyin 1 ayda neyimi tanıdın da ben başkaymışım? Bu sözleri adamın beyni değil başka bir yeri söylüyor uzun lafın kısası.

Aslında eski sevgilisine yazdıktan sonra başladı bu ilgi azalması,önemsememe gibi şeyler. Sonra sıkıntıyı sordugumda ben iyi değilim diyordu. Sıkıntılarım var diyordu. Ben o yüzden hep alttan aldım. Hiç düşünememiştim bir gün ayrılmayı dile getirecegimi ve onunda kabul edecegini :)

Ayrılmak isteyen, sevmeyen erkek yalanıdır bu. Sıkıntılarım var, iyi değilim bilmem ne hepsi ayrılmadan önce söylenen klişe sözlerdir. Daha önce de söylemiştim o kıza baya baya tekrar yürümüş psikolog olayları bahane.

evet. zaten o kıza yazma sebebi cok bariz belli. onu Allaha havale ediyorum. Allah büyük. Ben çok saf duygularla yaklaşmıştım. Herkes ne ekerse onu biçer bu hayatta.

Daha çok gençsin.Tecrübe tecrübedir.O seni kaybettiğine pişman olsun sen yoluna bak boşver. Böyle tanıycaksın işte erkekleri.Kendine odaklan hatta bencil ol.Mutlu olursun.

Daha çok gençsin.Tecrübe tecrübedir.O seni kaybettiğine pişman olsun sen yoluna bak boşver. Böyle tanıycaksın işte erkekleri.Kendine odaklan hatta bencil ol.Mutlu olursun.
Ah keşke annemde böyle düşünse. Konuştuklarında durmuyor kaçıyorlar hemen diyip kötülüyor beni.

Sen şimdi onu her yerden engelliyorsun . Whatsapp vs engellemeden önce güzel bir durum at elinde bir gincan kahve vs. İçten güldüğün bir resim olabilir. Süslen püslen altınada güzel bi özlü söz yarım saat sonra buna engeli her yerden bas . Ve asla bu çocuğu düşünme . Geçerken bile bakma görmezden gel. Gittiğini öyle bir hissettir ki kendini garip hissetsin. Engel nasıl konuşur mesafe nasıl olur öğrensin. Asla yazarsa ya da konuşmak isterse lütfen konuşma. 2 ayda bi tarafları kalkmış pof pofladığın gibi indirmesini de bil.Böyleleri anca bunu anlar güzelim. Sen giyin süslen çık arkadaşlarınla gez bırak o merak etsin daha çok gençsin hayatının en keyifli zamanları zamanla inan bu ağladığın ya da güldüğün bir çok şey anlamsız gelecek. O yüzden boş ver gitsin

evet doğru diyorsunuz. umarım beni merak eder.. Bir yandan annem ile uğraşıyorum. Konuştuğum oglanlar hep kaçıp gidiyormuş sorun bendeymiş.

kendisi 4.ayda ailelerimiz tanışsın diyen biriydi Ciddi düşünüyorduk
Ama geçmiş gitmiş işte, hala ne düşünüyorsunuz niye kendinize bu duruma düşürüyorsunuz? İlkten hepsi çok ilgilenir ws ama şimdiye bakın, bakın adam gitmiş yok. Siz de bırakın artık ne bu bulunmaz hint kumaşı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…