- Konu Sahibi PembisGirl
Ablam sana burda biz ne desek boş, sana adam şimdi yanlışlıkla "Gelirken ekmek al." dese fırını evine döşeyeceksin. O yüzden yaşa, üzül ve kendin gör. En doğrusu bu olacak gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç de değil, bu da aynı bizim Mavi gibi olacak. Vantuz gibi yapışcak adama, yok babamın kalbi var yok anam çok üzülür, yok ya daha sonra pişman olursa ben de unutmuş olursam beni rahatsız ederse diye oyalanacak duracak.Fazlasıyla pembiş bir dert.
3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadıSiz cinsellik yaşadınız mı peki ?
Abla keşke öpüştükte kalsaydın hiç gerek yoktu o kadar bilgiye djdjd.3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Adam sizi sokak ortasında elliyor mu ya kusura bakmayın ama bir sapık tarafından kullanılmışsınız3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Tam kullanılamamış daha, ortam müsait olmamış.Adam sizi sokak ortasında elliyor mu ya kusura bakmayın ama bir sapık tarafından kullanılmışsınız
Kizim sen mal mısın?? Daha başında soğuk yapan adan evlenince buz gibi olur git instagram dm falan birine yürü daha ilgili birini bulma olasiligin daha yüksek erkek köküne kıran mi girdi?Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorumHer şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
sokak ortasında olmadı. baş başaydıkAdam sizi sokak ortasında elliyor mu ya kusura bakmayın ama bir sapık tarafından kullanılmışsınız
Lovebombing? İki ayı "devirmişler" bi de kavgalar sıkıştırmışlar o iki ayın son anlarına, ne ara?Lovebombingten özüne dönmüş sizinki. Şimdi fıldır fıldır eski ince ruhlu adamı arıyosunuz. Next atın
Ortam müsait olsa neler neler olacakmış “ciddi düşününüp hemen evlenmek istediği” kızlaTam kullanılamamış daha, ortam müsait olmamış.
Aslında hiç bir zaman o niyette olduğunu düşünmedim cunku benimle ciddi düşündüğü ilk günler numarasını değiştirmişti. geçmişten birinin yazmasını canımızı sıkmasını istemiyorum demişti. Her şeye yeniden başlayalım demişti bende ciddi oldugunu düsündüm yeni bir sayfa açmıştıEvlenicez ciddi düşünüyorum ayağına kandırıp kendini tatmin etmiş ayrılmasaydınız bi sonraki buluşma yeri otel veya araba olurdu bunu görmemek için kör olmak lazım
Yakında yine numarasını değiştirir siz yazmayın diye yeni bir sayfa açar. Bilmem anlatabildim mi ne ilk ne de sonsunuz onun için.Aslında hiç bir zaman o niyette olduğunu düşünmedim cunku benimle ciddi düşündüğü ilk günler numarasını değiştirmişti. geçmişten birinin yazmasını canımızı sıkmasını istemiyorum demişti. Her şeye yeniden başlayalım demişti bende ciddi oldugunu düsündüm yeni bir sayfa açmıştı
Mesaj atmasaydiniz keşke .Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorumHer şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
Ablacığım boynuzlarından kapıdan geçemeyeceksin bak. O eskiyle barısıp seni dehlemiş niçin anlamak istemezsin. Bi gün o hatunla da arayı bozunca tekrar yoklayacak. Allah aşkına git günlük 50 paragraf 50 geometri falan çöz bu saf salaklık cok fazla, içim şişti okurkenhep ilgiliydi her gün sürekli arardı görüntülü arardı yani ona bağlanmam için her yolu denedi. Aşırı ilgiliydi öyle böyle değil. Konuda anlatmamıştım ama ufak bi güncelleme geçeceğim.
Psikolojik sorunları vardı ve bunun için eski sevgilisine yazmıştı. (Psikolog olan bir yerde çalışıyormuş) bende mesajları yakalamıştım. Ama tamamen psikolojik destek almak için yazdığını söyledi. Bunun için buluşmak bile istemiş kızla.
Ben bunu bile alttan almıştım
Ay kimisi cok sık boğaz edilmeye gelemez, misal ben. Ben okurken darlandım muhtemelen adam da darlandı, bence kimseye yapma bunuWp girdi ama mesajlarıma dönmeden çıktı. Görüldü bile atmadı
Ve bunlar yaşanırken kafasına silah dayalı olmayacak. İsterse yapışmasın yani.Hiç de değil, bu da aynı bizim Mavi gibi olacak. Vantuz gibi yapışcak adama, yok babamın kalbi var yok anam çok üzülür, yok ya daha sonra pişman olursa ben de unutmuş olursam beni rahatsız ederse diye oyalanacak duracak.
sildim mesajları herkesten. numarasınıda sildimAy kimisi cok sık boğaz edilmeye gelemez, misal ben. Ben okurken darlandım muhtemelen adam da darlandı, bence kimseye yapma bunu