• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn😘” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorum 🥺 Her şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
2 aylık ilişki için fazla dram yapıyorsunuz ve son mesajınızdan sonra oda böyld düşünmüştür bence..

kendisi 4.ayda ailelerimiz tanışsın diyen biriydi :( Ciddi düşünüyorduk
Ne ciddi düşünmesi Allah aşkına daha 2 kere mi ne görüşmüşsünüz toplasan 2 ay etmiş. Adam sizi kandırmış ciddi düşünüyorum ayağına belki de farklı bir amaç için kullanacaktı

Ayrılalım demeniz de besbelli işine gelmiş zaten sıkılmış istemiyor baksanıza uyanıp yazmıyor, arkadaşlarıyla buluşuyor sizle buluşmuyor. Kendisi ayrılma cesaretini gösteremediği için hamleyi sizden beklemiş. Siz ayrılalım diyince de oh be dünya var diyip bu fikrin üstüne atlamış.

Salın artık adamı hem ayrılalım diyip hem mesaj attıkça daha da gurursuz görünüyosunuz. 2 kez gördüğünüz adama bu kadar kul köle olmanız normal değil fazla zayıf karakterli davranıyosunuz. Bitmiş gitmiş mevzu artık bakın yolunuza. Adam sizi sevmiyor hevesini almış.

Seni omuzlarından bie güzel sarsasım var sevgili olmak demek sürekli iletişimde olmak demek ilgisiz asla seni bırakmaması demek bu olmuyorsa ayrılacaktın.Ayrılmışsın sonra tükürdüğünü yalar gibi iyice kaldırmışsın bir yerlerini.

Fırında çalışan bir insan altı üstü ya sana ne katabilirdi boşver dışarıda erkek mi yok sen seviyorsun ama o sevmiyor.Düzgünce ayrılmış çocuk biraz omurgalı ol her yerden engelle onu sana ulaşmasın canı sıkılınca.Millet çocuklu haliyle kocasını dehliyor sen 2 aylık adamı tahta çıkarıyorsun.

Annem 20 yılı aşkındır babamla evli bir kere yolda yesin diye poğaça yaptığına şahit olmadım,çokta becerikli bir kadındır.Neden anası gibi davrandın ki ablası yapsaydı sana mı kaldı?

bir daha başlar mıyız bilmiyorum ben konusmaya calisiyorum ama o konusmuyor
Hayatınızdaki son erkek bu olacakmış gibi davranmıyor musunuz sizce de? Fırını olan adama poğaça yapmışsınız gene de takılmamışsınız. Yaptığınız her şey 2 aylık ilişki için çok fazla. Çok fazla darlamışsınız, çok kavga etmişsiniz, evlilik kelimesi geçirmişsiniz. İlk iki ayda her şey (genelde) eğlenceli ve hevesli olur insanlar birbirini tanımaya çalışır. Biraz gurur yapın bari de adamın g*tü daha da kalkmasın. Durumunuz tam "Bir de bayıl istersen Feriha!", azcık büyüyün.

Yolda yesin diye poğaça yapmak nedir ayrıca elin herifine :olamaz: Millet eşine anasına babasına bile ayda yılda bir yapıyor böyle şeyleri. O sizin neyiniz, daha doğru düzgün görüşmemişsiniz 2 ay önce hayatınızda yoktu. Yapmayın şöyle annecilik rolleri, bu kadar kendinizden ödün vermeyin. Adam sizi sallamıyor bile ya. Allah bilir şimdi kimlere yazıyodur yürüyodur.

Ne ciddi düşünmesi Allah aşkına daha 2 kere mi ne görüşmüşsünüz toplasan 2 ay etmiş. Adam sizi kandırmış ciddi düşünüyorum ayağına belki de farklı bir amaç için kullanacaktı

Ayrılalım demeniz de besbelli işine gelmiş zaten sıkılmış istemiyor baksanıza uyanıp yazmıyor, arkadaşlarıyla buluşuyor sizle buluşmuyor. Kendisi ayrılma cesaretini gösteremediği için hamleyi sizden beklemiş. Siz ayrılalım diyince de oh be dünya var diyip bu fikrin üstüne atlamış.

Salın artık adamı hem ayrılalım diyip hem mesaj attıkça daha da gurursuz görünüyosunuz. 2 kez gördüğünüz adama bu kadar kul köle olmanız normal değil fazla zayıf karakterli davranıyosunuz. Bitmiş gitmiş mevzu artık bakın yolunuza. Adam sizi sevmiyor hevesini almış.
her gün seni çok seviyordum derdi bir kez olsun sevmediği düşüncesi geçmedi aklımdan

Hepsi topu 2 ay. İlk başı neresi, ortası neresi, sonu neresi? Bu kadar abartmaya ne gerek var. Kafalar uymamış ve bitmiş.
Önünüze bakın ve bir daha yazmayın. Gencecik insansınız, vaktinizi daha faydalı şeylere harcayın.

Ona karşı içimde bitmek bilmeyen bir sevgi var
Derken ? Kimseyi koşulsuz sevmeyin bunu sadece anne babalar yapar çocuklarını koşulsuz severler .Siz onun bütün ilgi ihtiyacını karşılıyorsunuz adam zaten kaçacağı kadar kaçar böyle yaparsanız.

her zaman bir tık sizi kaybedeceğini hissetmeliydi kimse vazgeçilmez değil ama siz onun kapısında yatmaya da okey olursunuz.

O zaman peşinden alacaklı gibi koşmaya devam. Kapıdan çıkarken falan onu sobeleyin, çaldırıp çaldırıp kapayın, posta kutusuna aşk mektupları atın, instagramını hackletip kızları silin kısacası ona küçük süprizler yapın. Dönerse sizindir, dönmezse hiç olmamıştır :olamaz:

Derken ? Kimseyi koşulsuz sevmeyin bunu sadece anne babalar yapar çocuklarını koşulsuz severler .Siz onun bütün ilgi ihtiyacını karşılıyorsunuz adam zaten kaçacağı kadar kaçar böyle yaparsanız.

her zaman bir tık sizi kaybedeceğini hissetmeliydi kimse vazgeçilmez değil ama siz onun kapısında yatmaya da okey olursunuz.
hatam bu oldu her zaman. hiç bir zaman kaybetmekten korkusu olmadı..

Takıntılı olabilir misiniz ? Bu halinizle sizi kim ister Allah aşkına biraz aklınızı başınıza toplayın. YouTube’dan Adil Yıldırım izleyin belki aydınlanırsınız. Erkek arkadaşınız sizi sevse saysa sizi görmek istemez mi totusunu kaldırmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz şu an.

Ya zaten 2 aylık ilişkide insan ne kadar sevebilir. Hadi sevdi diyelim her gün söylemek ne kadar içten, ne ara tanıdın da sevdin?
biz sevgili olmadan önce 1 ay konusmustuk. bir konuda yalan söylemişti kaybetmekten korktugum icin yalan söyledim demişti ben affetmemiştim. Aradan zaman geçti araya arkadaşlarını soktu yeniden görüşmek istedi bende affettim. o yüzden bi geçmiş vardı. 4 aydır kadar hayatımda

Takıntılı olabilir misiniz ? Bu halinizle sizi kim ister Allah aşkına biraz aklınızı başınıza toplayın. YouTube’dan Adil Yıldırım izleyin belki aydınlanırsınız. Erkek arkadaşınız sizi sevse saysa sizi görmek istemez mi totusunu kaldırmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz şu an.
takıntı değilde ben sevince kör kütük sevenlerden oluyorum sonra her gün bağlanıyorum

Back