Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

biz sevgili olmadan önce 1 ay konusmustuk. bir konuda yalan söylemişti kaybetmekten korktugum icin yalan söyledim demişti ben affetmemiştim. Aradan zaman geçti araya arkadaşlarını soktu yeniden görüşmek istedi bende affettim. o yüzden bi geçmiş vardı. 4 aydır kadar hayatımda
Ha 3 ha 5 ne fark eder? Ben eski eşimle 7 yıl çıktım, üniversiteden sınıf arkadaşımdı. Evlendik 1.5 yıl sonra boşandım çünkü birbirimizi tanıyamamışız. Bu süreçte zaten okul 4-5 yıl, sonrasında da aynı şehirde yaşıyorduk ne maddi engelim vardı görüşüp gezmek, tatile gitmek için ne de aile baskısı. Ona rağmen tanıyamadım. Siz ayın, haftanın hesabını yapıyorsunuz. Lütfen aklınızı başınıza alın.

takıntı değilde ben sevince kör kütük sevenlerden oluyorum sonra her gün bağlanıyorum
Adamı doğru düzgün tanımıyosunuz bile bu neyin kör kütük sevmesi? 4 aylık geçmiş var diyosunuz 4 ay çokkk kısa bir süre yahu bu kadar kısa zamanda birine bu kadar bağlanıyosanız zayıf bir karakteriniz var ve durum normal değil çok ciddiyim.

Adamı doğru düzgün tanımıyosunuz bile bu neyin kör kütük sevmesi? 4 aylık geçmiş var diyosunuz 4 ay çokkk kısa bir süre yahu bu kadar kısa zamanda birine bu kadar bağlanıyosanız zayıf bir karakteriniz var ve durum normal değil çok ciddiyim.
hep ilgiliydi her gün sürekli arardı görüntülü arardı yani ona bağlanmam için her yolu denedi. Aşırı ilgiliydi öyle böyle değil. Konuda anlatmamıştım ama ufak bi güncelleme geçeceğim.
Psikolojik sorunları vardı ve bunun için eski sevgilisine yazmıştı. (Psikolog olan bir yerde çalışıyormuş) bende mesajları yakalamıştım. Ama tamamen psikolojik destek almak için yazdığını söyledi. Bunun için buluşmak bile istemiş kızla.
Ben bunu bile alttan almıştım

Ya zaten 2 aylık ilişkide insan ne kadar sevebilir. Hadi sevdi diyelim her gün söylemek ne kadar içten, ne ara tanıdın da sevdin?
Doğru diyosunuz valla adam da iyi sallıyor henüz 2 ay olmuş 2-3 kere anca görüşmüşler adam belki kızı kandırırım da otele falan atarım diye işkembeden sallıyor. Yok çok seviyormuş, yok aileler tanışacakmış, yok evleneceklermiş… Lafı gırla atıyor ama icraatte yarım saat bile bir yerde oturup konuşmak istemiyor instada karı kız stalk lamaktan bir günaydın bile yazamıyor.

hep ilgiliydi her gün sürekli arardı görüntülü arardı yani ona bağlanmam için her yolu denedi. Aşırı ilgiliydi öyle böyle değil. Konuda anlatmamıştım ama ufak bi güncelleme geçeceğim.
Psikolojik sorunları vardı ve bunun için eski sevgilisine yazmıştı. (Psikolog olan bir yerde çalışıyormuş) bende mesajları yakalamıştım. Ama tamamen psikolojik destek almak için yazdığını söyledi. Bunun için buluşmak bile istemiş kızla.
Siz de buna inandınız mı gerçekten? Adam psikolojik sorunum var bahanesiyle kızla buluşmak istemiş kızı yoklamış resmen. Kız yüz versin veya vermesin sonuç olarak: Geçmiş olsun aldatılmışsınız.

Kıyamam sana ya
Başka psikolog mu yokmuş

Siz de buna inandınız mı gerçekten? Adam psikolojik sorunum var bahanesiyle kızla buluşmak istemiş kızı yoklamış resmen. Kız yüz versin veya vermesin sonuç olarak: Geçmiş olsun aldatılmışsınız.
mesajları okudum. ilk başta psikolojik destek almak icin yazdığını söyledi. sonra okudum mesajları. bir kaç kere sesli konuşmalar dönmüş.
Sonra kızı aradım. Noldugunu anlatmasını söyledim. Kız arkadaşı olduğunu bilmiyordum. Psikolojik destek icin aradı dedi. Sonra kız bana güvensiz hareketleri vardı hep telefonlarını saklıyordu dedi. Beraber olmuştuk arabada dedi. Bunu ona sordugumda hep yalanladı.
Benimleyken telefonlarını saklamazdı hatta elime vermişti ben o sıra mesajları okudum.
Seni aldatsaydım mesajları silerdim tamamen yardım etmesi icin yazdım dedi

Sende bunu yedin öyle mi ashahhahah ülkede psikolog kalmadı da eski sevgilisine sırf psikolog olan bir yerde çalıştığı için yazıyor.Çok safsın biz boşuna konuşuyoruz burada .Aldatmış hayırlı olsun

mesajları okudum. ilk başta psikolojik destek almak icin yazdığını söyledi. sonra okudum mesajları. bir kaç kere sesli konuşmalar dönmüş.
Sonra kızı aradım. Noldugunu anlatmasını söyledim. Kız arkadaşı olduğunu bilmiyordum. Psikolojik destek icin aradı dedi. Sonra kız bana güvensiz hareketleri vardı hep telefonlarını saklıyordu dedi. Beraber olmuştuk arabada dedi. Bunu ona sordugumda hep yalanladı.
Benimleyken telefonlarını saklamazdı hatta elime vermişti ben o sıra mesajları okudum.
Kendinizi nasıl durumlara düşürüyorsunuz elin herifi için pes diyorum gerçekten… Adam eski sevgiliyi psikojik destek için aradı aynen aynen. Eski sevgiliden de nispet yapar gibi cinsellik muhabbeti dinlemişsiniz. İyi kandırmışlar sizi haberiniz olsun.

Sende bunu yedin öyle mi ashahhahah ülkede psikolog kalmadı da eski sevgilisine sırf psikolog olan bir yerde çalıştığı için yazıyor.Çok safsın biz boşuna konuşuyoruz burada .Aldatmış hayırlı olsun
evet inandım saftirik gibiyim şuan
Kız buluşmadık dedi. Buluşsaydı neler olurdu kim bilir.

Psikolog kız mı anlattı sana arabada birlikte olduk diye

Kız sana neden birlikte olduğunu anlatıyor milletteki pıttık da ne genişmiş kardeşim gelene geçene birlikteliklerini anlatıyorlar

Buluşmadığını nereden biliyorsun ? Gayet buluşmuşlardır yoksa kız sesli konuşmaz onunla yüz vermez
yani mesajları okudugumda kız hep saatler sonra dönmüş. ve son mesajlarda dönmemiş. bu benim eski erkek arkadaşım olacak kişide belli ki sana cok zarar vermişim benim için çok değerlisin falan yazmış. bunu neden yazdıgını sordugumda o kız iyi değildi o yüzden öyle seyler yazdım demişti

Back
X