• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Yapmayın böyle. Belli ki karşı tarafın size olan ilgisi bitmiş son zamanlarda da bunu gayet belli ediyormuş zaten ayrılalım dediğinizde hiç ikiletmemiş. Neden bunun üstüne ısrarla yazıp kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz 😔 Daha fazla ısrar etmeyin hatta engelleyin gitsin. Söylediği kadar sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi
evet haklısınız sildim numarasını. Önüme bakacağım artık :(

ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum
Allahımm sana ben laf anlatamıycam ne biliyorsan onu yap😤 hala hak etmedim diyor 🫨 kız 2 ayda neyi hakedip haketmicenin kararını nasıl verdin??? Allahımmm😬 küçüksün dedimde çokta küçük değilsin yav bu kadar etme eyleme

Allahımm sana ben laf anlatamıycam ne biliyorsan onu yap😤 hala hak etmedim diyor 🫨 kız 2 ayda neyi hakedip haketmicenin kararını nasıl verdin??? Allahımmm😬 küçüksün dedimde çokta küçük değilsin yav bu kadar etme eyleme
En çok kendime kızıyorum:) son zamanlarda onunlayken kendimi çirkin hissetmeye başlamıştım. Sanki o yakışıklı ama ben çirkinmişim gibi . En çok kendime kızıyorum gurursuz gibi uzattım

bir daha başlar mıyız bilmiyorum ben konusmaya calisiyorum ama o konusmuyor
Seni baban hiç sevmemiş.. kızım kendine gel kendini sev ben de yaptım aynı hatayı o öküzü yontmak yillarimi aldı babası sevgi vermeyen kız tipi bu kendimden biliyorum yapmaa baban sevmediyse sen sev kendini

Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn😘” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorum 🥺 Her şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
İlk zamanlar ilgiliydi demişsiniz bir yerde de iki ayı devirdik yazmışsınız ama bunlar zaten komple ilk zamanlar.. cicim ayları minimum üç ay zaten orada bütün erkekler ilgili davranır, ki sizinki hemen pes etmiş . umduğunu bulamamış sevgisi Yoğunlaşmamış deneme aşamasında bitmiş .ne ara bu kadar bağlandınız? bitirmiş önünüze bakın

İlk zamanlar ilgiliydi demişsiniz bir yerde de iki ayı devirdik yazmışsınız ama bunlar zaten komple ilk zamanlar.. cicim ayları minimum üç ay zaten orada bütün erkekler ilgili davranır, ki sizinki hemen pes etmiş . umduğunu bulamamış sevgisi Yoğunlaşmamış deneme aşamasında bitmiş .ne ara bu kadar bağlandınız? bitirmiş önünüze bakın
😔

Seni baban hiç sevmemiş.. kızım kendine gel kendini sev ben de yaptım aynı hatayı o öküzü yontmak yillarimi aldı babası sevgi vermeyen kız tipi bu kendimden biliyorum yapmaa baban sevmediyse sen sev kendini
evet biz kendimizi seversek aslında bir başkasının bizi sevmesine gerek bile duymayız da işte..

Sizden olmaz çok net!bu arada ben başkası olduğunu düşünüyorum aksinhalde gönlünüzü muhakkak alırdı

Siz cinsellik yaşadınız mı peki ?
3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Ya kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız biraz üstünüze gelse birlikte de olurmuşsunuz adam buna rağmen neden görüşmek istemiyor ben de anlamadım, demek ki daha çok arzuladığı birileri var, elindeki malzeme bitince size döner merak etmeyin.

Siz cinsellik yaşadınız mı peki ?

Ya kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız biraz üstünüze gelse birlikte de olurmuşsunuz adam buna rağmen neden görüşmek istemiyor ben de anlamadım, demek ki daha çok arzuladığı birileri var, elindeki malzeme bitince size döner merak etmeyin.
Öpmeyle bu kadar olmuş, bi de zevüşse iyice kurtulamıcak adam.

her gün seni çok seviyordum derdi bir kez olsun sevmediği düşüncesi geçmedi aklımdan
Söylemeyle mi sevgi ölçülüyor gerçekten 🙄
Lütfen kendine gel
Bu nasıl bi kanmak algıları kapatmak
Erkekler aynı anda kırk kadın için aşkından ölüyorum mesajı atabilirler çok mu zor seviyorum demek

O zaman peşinden alacaklı gibi koşmaya devam. Kapıdan çıkarken falan onu sobeleyin, çaldırıp çaldırıp kapayın, posta kutusuna aşk mektupları atın, instagramını hackletip kızları silin kısacası ona küçük süprizler yapın. Dönerse sizindir, dönmezse hiç olmamıştır :olamaz:
Deliha'nın Cemili şaşırtmak için yaptıkları geldi aklıma

Benim bütün üzüntüm, bir daha sevilecek miyim acaba değerim bilinecek mi üzüntüsü :( kimle görüştüysem sonu hep olumsuz. Babam diyor ki bu erkeklerde mi sorun var niye hep ciddi giderken olmuyor diyor kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam
Bu yüzden olmuyor. Sende kaybetme korkusu özgüvensizlik karşı tarafla haddinden fazla ilgilenme bunaltma.. bunların sebebi kendini yeterince sevmemen
Sen kendine yeterince değer verirsen o zaman sana değer verirler

3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Bir sebebi de bu. İstemediğin bir şeyi yaşamayacaksın durmasını bileceksin aman onu kaybetmeyeyim diye sınırını korumazsan maalesef değersizleşirsin

ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum
Ya kendini niye böyle yıpratıyoraun.
Hepi topu 3 aylık bir ilişki bile değil
Birbirinizi tanıma evresinde olmamış, ilk zamanlar ilgiliymis sonra demekki hisleri ilerlememia. Çok daha iyilerini hak ediyorsun

Erkekler evlilik lafı edince bazı kadınlara bir haller oluyor.
Başka hiçbir türün dişisi bir erkeğin peşinde paspas olup beni al beni al diye kendini paralamıyordur sanırım.

Daha 23 yaşındasınız. 4 ayda ne ailesi, ne tanışması? Siz birbirinizi tanıyabildiniz mi ki sıra ailelere geldi?
Tanıştığınız kadarı yetmiş işte, yürümemiş, bitmiş. Olmayacak şeyi zorlamanın ne anlamı var?
Valla süper yazmışsın. Bakın burdaki insanların ne yazdığına dikkat edin ! Böyle tavsiyeleri para veripte bulamazsınız. Katılıyorum dediklerine

Back