cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

Bir de şey kısmı komik
Adam çok iyi dindar vs
Sonra sen ona "taviz" veriyorsun o kabul ediyor
sebişmeye yanaşıyor

sonraki cümlede yine dindar, cumaya giden abimiz oluyor

kuzum sen bizimle dalga mı geçiyorsun ya ciddi güldüm bu kısma :KK70:

hatalar utanılıp sinmek acizleşmek için değil geçmişini temizlemek,daha da güçlenmek içindir
Biliyorum ama hayatini etkileyen bu kadar buyuk gunahlarin etkisinden insam kolay kolay kurtulamiyo :KK43: daha oncede kurtulmayi denedim bir bucuk ay once falan 3 gun oruc tuttum namaza basladim islerim hic rast gitmiyodu hep bi aksilik yasiyodum dinden uzaklastigim icin yasadigimi biliyodum ama o zaman bu kadar iradeli olamadim ve kendimi bu kadar kotu hissetmemistim çünkü baska biri tarafindan bu denli yerin dibine sokulmadim bu kadar caresiz kalmadim bu denli bilincine varamadim :KK43:

Ama abla asla yalan söyleyemiyorum hemen belli ederim ya da icim icimi yer depresyona girerim öyle bi durumda. Gizleyemem ki ;( nasil baskasinin hakkina girerim :KK43:
Nihat hatip oğluna bir soru geldi geçen gün denk geldim bende bunu merak ediyordum geçmişte işlediğiniz bir günahı anlatmak zorunda değilsiniz yaptığınız günahları tövbe ettiyseniz ve eşiniz öğrendiğinde sizi terk edecek bir şey ise dedi. Umarım yanlış anlamadım ve ben böyle biliyorum.

Bir de şey kısmı komik
Adam çok iyi dindar vs
Sonra sen ona "taviz" veriyorsun o kabul ediyor
sebişmeye yanaşıyor

sonraki cümlede yine dindar, cumaya giden abimiz oluyor

kuzum sen bizimle dalga mı geçiyorsun ya ciddi güldüm bu kısma :KK70:
Onu hep oyle gormek istiyorum çünkü :KK43: girdigi yoldam döndü vazgecti ama kendini hic bisey yapmamis olarak gormesi beni de kirli biri olarak gormesi beni mahvediyo :KK43:

Nihat hatip oğluna bir soru geldi geçen gün denk geldim bende bunu merak ediyordum geçmişte işlediğiniz bir günahı anlatmak zorunda değilsiniz yaptığınız günahları tövbe ettiyseniz ve eşiniz öğrendiğinde sizi terk edecek bir şey ise dedi. Umarım yanlış anlamadım ve ben böyle biliyorum.
Anladim canim bulabilirsem izlerim arastiririm bu konuyu insallah ama zaten bi daha kimseyle birlikte olabileceğimi sanmiyorum hem kimsenin yuzune bakamicam gibi geliyo hem de onu asla unutamicam gibi:KK43:

Biliyorum ama hayatini etkileyen bu kadar buyuk gunahlarin etkisinden insam kolay kolay kurtulamiyo :KK43: daha oncede kurtulmayi denedim bir bucuk ay once falan 3 gun oruc tuttum namaza basladim islerim hic rast gitmiyodu hep bi aksilik yasiyodum dinden uzaklastigim icin yasadigimi biliyodum ama o zaman bu kadar iradeli olamadim ve kendimi bu kadar kotu hissetmemistim çünkü baska biri tarafindan bu denli yerin dibine sokulmadim bu kadar caresiz kalmadim bu denli bilincine varamadim :KK43:
İşte ''başka biri''diyosun,başkasına da bu imkanı sen veriyosun,seni tabi ki çok iyi anlıyorum ama biraz güçlü olmayı dene :KK16:

İşte ''başka biri''diyosun,başkasına da bu imkanı sen veriyosun,seni tabi ki çok iyi anlıyorum ama biraz güçlü olmayı dene :KK16:
cok yeni cok taze bu aralar yapabileceğimi sanmıyorum hatya su an o kadar kotuyum ki hic bi zaman olmayacak başaramicam gibi geliyo :KK43: nolur dua edin bana;( ona bu imkani verirken hayir demesini bekledim sen pis degilsin pişman oldun demesini bekledim ayni hatayi ben de yaptim sen beni bu yoldan döndürdun demesini bekledim ama oyle demedi :KK43: benle konusmak istemedigini soyleid :KK43:

cok yeni cok taze bu aralar yapabileceğimi sanmıyorum hatya su an o kadar kotuyum ki hic bi zaman olmayacak başaramicam gibi geliyo :KK43: nolur dua edin bana;( ona bu imkani verirken hayir demesini bekledim sen pis degilsin pişman oldun demesini bekledim ayni hatayi ben de yaptim sen beni bu yoldan döndürdun demesini bekledim ama oyle demedi :KK43: benle konusmak istemedigini soyleid :KK43:
Başkalarına göre hareket etmekten ve onların laflarına göre kendine yön vermekten vazgeçmelisin sana tek diyeceğim bu...:KK43:

Artik kimsenin olacagini sanmıyorum ona cok asigim onu hic unutamicam gibi geliyo :KK43: unutsam bile bu utanclarla kimseye yaklasamam ki :KK43:

bak guzelim,malesef bu dunyada tacize tecavuze ugrayan,istismar edilen lanet olsun ki milyonlarca insan var,savaslarda catismalarda yok yere oldurulen bebeler analar var..
daha bugun burda okudum,anne karnindaki 30 haftalik bebegin kafasinda odem olusmustu,o melegin daha dunyaya adim atmadan verdigi sinava bak!:KK43:
senin bu cektigin aci varya baska insanlarin sinavlari yaninda devede kulak bile kalmaz.
kendine gel.kendine acimayi birak artik.
olduysa oldu ya Allah Allah..
Kim egri degil ki sen dogru olasin..
22 yasinda egitimci olacak bi insana guclu olup yaptigi hatayi tekrar etmemek yakisir.
Neyin utanci bu? Birini mi oldurdun,birinin emekli maasini mi caldin,senden ekmek isteyene tokat mi attin?
Beden kiri gider guzelim,ruhunu kirletme.
Bak kandil gecesi,madem isin dini boyutuna yonelerek rahatlayacaksin,duani et.

cinsel dürtülerini kontrol edemiyor
Ablacik teshircilik , nekrofililik, kleptomani vs. Yapmıyor

Durtu kontrol bozukluğu çok daha ileri evrelerde soz konusu olabilir
ki dürtu kontrol bozukluğunun en yaygın özelliği zarar vermektir

Yapacakları şeyin zararindan başkasına zarar vermekten heyecan duyarlar . Bağımlıliktir uyuşturucu ve madde bağımlılığı gibi

Olsa olsa ilgi eksikliği denir ki o bile değil bence

sosyal hayatın yeterli olmayışı çoğu zaman böyle şeylere sebep

Bahsettiğin olay çok daha farklı

Böyle anlamlı ve güzel bir geceyi idrak etmelisin.
Rabbime yönel... Kalbin ancak böyle huzur bulacaktır.
Maneviyat eksikliğinden kaynaklaniyor.

Biliyorum Haklisin ama kimsenin gunahina girmek kimseyi kandirmak istemiyorim saklarsam hemen depresyona girerim utanirim bakamam ki karsimdakinin yuzune :KK43:
Her şey bir vesiledir

Bak bu sayede bir şeyleri farkettin

Milad oldu

Bu kadar kişi geçecek diyorsa bir bildikleri vardır =)

Başkalarına göre hareket etmekten ve onların laflarına göre kendine yön vermekten vazgeçmelisin sana tek diyeceğim bu...:KK43:
Onlarin laflarina gore kendime yon vermiyorum oyle olsa ona yalvarirdim degistim bi daha gunah islemicem bana bi sans ver derdim ama ben hatalarimin bilincine vardigim için degistim :KK43: ama cok gec oldu yetmedi yetiremedim :KK43:

Haklisin yalvardim ama bana sans vermesi icin benle olması icin yalvarmadim bana yardim etsin diye yalvardim beni bu acidan kurtarsin kendini bana unuttursun diye yalvardim :KK43:

Umurlarında olmaz güzel kardeşim. İnan bana,güler geçerler.
Şu hayatta insana kendisinden başka yardım edebilecek kimse yok. Bırak ondan yardım istemeyi,güç beklemeyi.
Aslında aradığın güç kendi içinde. Sadece farketmelisin. Ve kendine güvenmelisin..
Senin,senden başka kimsen yok. Senin,senden başka yardım bekleyeceğin kimsen yok.. Yapabilirsin. Kendi başına. Güçlü olabilirsin..

X