- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
kızlar........müjdemi isterimmmm haftaya geliyolar tanışmaya :dance: ve babamda gayette iyi bana karşııı darısı herkezin başınaa.s
kızım geldikleri zaman falan herşeyin gelişmesinizi yaz bak merakta bırakma hadi hayırlı olsun canım darısı başıma =))
hep aynı hikayeler.Benimde babam çok otoriterdir çok fazla konuşmayız bile.Ben anneme söylettirdim.Babam başta hayır kesinlikle olmaz daha yaşı kaç vs. dedi.Sonra yeşimden hiç beklemezdim böyle birşeyi dedi.ilk bir hafta hiç konuşmadıı benimle.sonra 1 ay konusu hiç açılmadı.Sonra amcamlara dedemlere söyledi onlarda olmaz dedi.Sonra karşı tarafı araştırmaya başladı nasıl aileler diye.İnanırmısınız 4-5 işiye sordu ufacık bir olumsuzluk bulabilmek için.Sonra bnim yanıma geldi konuşmak için ve ilk defa gayet ciddi konuştuk.Sonra annene söyle ozaman gelsinler dedİ.İsteme olayı olu söze geliceklerinde dedem hala vermiyoruz de gitsinler verme dedi.Ona rağmen o öyle senin dediğin gibi olmuyor kızın isteyince dedi ve şimdi 2 aylık nişanlıyız.Babam hala biraz soğuk ailesiyle babasıyla çok anlaşıyor ama nişanlıma pek yüz vermiyor.Ama ben başta defalarca söylettim anneme.Hatta anneme diyordu senmi giriyorsun bu kızın aklına falan diye oda arada kalıyordu ama sonunda oldu.Eğer 3 ayı geçtiyse ve hala birşey demediyse babanız bu olayı yok sayıyordur ve unutturmaya çalışıyordur.Ki bu pek normal değil.Sizde ona unutturmamaya çalışın.Anneler arada kalıyor ama bu görev onlara düşüyor. :) inşallah dilediğiniz gibi oluur :)
oleyyyyyy:dance::dance:[/QUOTE valla kızlar msjlarınızdaki içtenlik çok hoşuma gitti sanki sizde benimle beklemiş gibisiniz teşekkür buyrunnnnnnnnnederimolumunekankayizsmile
çok sevindim canım :) hayırlı haberlerin devamını beklioruz opuyorumnanaktan
hayırlı olsunnn
darısı tüm böyle sıkıntı çekenlerin başına
aminn
amin canım valla bunun sıkıntısı çok zor babana bişey diyemiyosun karşı tarafa diyemiyosun arada olan sana oluyo cildim için tedavi görüyorum stresten mahfoldu
canım ya, bütün yorumları okudum.şuan itibarıyle içime su serpildi,senin adım adım ilerleyişini gördükçe.ben de benzer durumdayım.temmuz ayından beri babamdan cevap bekliyoruz,erkek arkadaşımın ailesi de endişeleniyor haliyle.ilkbahara kadar alıştırın kendinizi dedim anneme,bakalım neler olcak,nişan istiyoruz ilkbaharda,aslında geçtiğimiz ay için planlamıştık erkek arkadaşımla ama babam biraz daha iyi tanı,mantıklı karar ver dedi.ben de tamam baba dedim, bekliyorum şimdi :)) gelişmeleri bekliyoruz canım.darısı başıma:))
Inşallah tüm sevenler mutlu sona ulaşır ya bu kadar zor olmak zorunda mı ya
20 kasım 2010 danişanım olcakkkkk hiç bu kadar hızlı ve babamın olumlu olacağını tahmin etmiyodum çooook mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?