Kız İsteme Çok Otoriter Bir Babam Var Nasıl Söyleyeceğiz? Nasıl Söylemeliyiz?:(

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
15 gün içinde annem babama istemeye geleceklerini söyliycek ailemden herkez biliyo amcalarım dayım kısaca babam dışında herkez ama hem korku hem heyecan var babam çok otoriter ablamı söyldiğimizde 4ay bekletti büyükler dewreye girdi herkezi susturdu cvp bile vermedi işim çok zor.... Nasıl söylemeliyiz

canım bence kimseyi araya sokmadan sen git konuş babanla.. benim babamda çok otoriterdir.. bu yaşa kadar aramızda hiç böyle bi konu geçmedi..erkeğin e sini diyemezdim..ama iş başa gelince mecbur kalıyosun.. 24 sene sonra ilk defa babama böyle bi konuda açıldım.

önce odamda kendi kendime alıştırma yaptım.. dilime geldi kaç kere ama söyleyemedim.. bi başlasan gerisi geliyo zaten..lafa başlamak zor olan.

babanın morali yerinde olduğu bi an başla.. babacım,benim böyle böyle bi arkadaşım var ve beni istemeye gelicekler de.. o sana sorar zaten kimdir kimin nesidir falan .konu öyle öyle açılır. güzel güzel konuş ki ikna olsun .. başarılar ve mutluluklar canm =)

çok saol canım inan elim ayağım titriyo ben söylerken ağlaya bilirim yani annem söylese daha iyi babama çooook düşkünüm bide yaaaaaaa

Benım babama ıkı gÜn Önce sÖledıkkkk
ınsan alısıo korkma canım ama benım daha abıme sÖylenmedı eyvah eyvah

bence al karşına babanı baba böle böle de emin ol babanda senin mutluluğunu ister ve güzel bi dille anlatırsan durumu emin ol babanda izin verecektir. emin ol

Bence sen degil annen konuşsun canımm baban alışsın zaten o sonra seni çagırır oturur konuşursunuz beraber..

böyle durumlarda elimizi ayağımızı kendimizi geri çekiyoruz :roflol:
işi yetkili birine bırakıyoruz kaydirigubbakcemile3
bende babamdan yana çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı hiçbişey
anneme abime söyledim onlar söyledi yerimseniben
hiç gerilme boşa rahat ol zamanla alışıyor

kız daha söyleyemedin mi benimde 2 abim var..evin tek kızıyım..abimlere de annem çıtlatmış..

ben evin tek kızınıda geçtim
evin tek evladıyım
babam asker
ne kadar serttir
ama neler çektim
gizli gizli buluşmlar babam duyacak diye akannehir
senelerceeeeeeguclubacismile
sonra annem anlattı
babamda şüphelenmiş zaten
herşey olur gider yerimseniben

çok fazla sitrese sokma arkadaşım kendini çok da fazla konuşma planı yapma kendi kendine çünkü öyle daha çok kasılırsın

bencede boyle ıslerı annelere bıkarmak lazım. ben annemle boyle muhabbetlerı cok yaparım ama gorustugum kısıyı asla soyleyemem sımdı. ılerde anneme derım once oda zaten babama der. evlenme zamanına yakın derız yanı oncesınde dıyemem asla. akrabalarda falanda gorulmemıs bırsey cunku severek evlenmek :S benım ısım zorda bakalım dua edıyrm hayırlısı olsun dıye..

bu işleri anneler halleder, ama süreç uzun olabilir. iş bir süre sürüncemede kalabilir. en iyi konuşmayı, iknayı bence kendin yaparsın. belki başta baban tepki gösterse de alışacak bu fikre zamanla. o yüzden son dakikaya bırakmak yerine bir an önce söylemelisin. adam da bi fikre bir an önce alışsın. gürültü patırtı olur. olcak şeyler bunlar.

off off benim babamda çok serttir yandık valla eylülde söylemek zorundayım nişan şu bu istiyoruz ama babam onaylamazsa napıcaz bilmem bende şimdiden düşünüyorum nasıl söylesem diye çok zor yaw.annem söyler benimde büyük ihtimal

benim annemde babama söyledi daha isteme olayı olmadan ki babam da çok serttir bu konularda ama anneme herşey kısmet zamanı gelsin bakarız demiş çok şaşırmıştım...
onun için çok sıkma kendini tatlım baban hayatını ilk şokunu ablanda atlaşmış nede olsa sırnaşık şey

Annen söylesin tatlım ölüm yok ya işin sonunda hayırlı işler bunlar hayırlı.bayanssulusmile

Kızlaaar daha dün çooookk otoriter olan abime 2 hafta sonra beni istemeye geleceklerini söyledim söyleyene kadar çektiğim sıkıntıyı bilemezsiniz bugünde annem babama söyleyecek heyecanla karışık suçluluk duygusu hissediyorum sanki onları yüzüstü bırakmışım gibi sizede böyle olmuşmuydu(

ben yanlış topikte yardım arıyormuşum bilmiyorumkismile benim biraz daha vaktim var fark bu.. haziranda istemeye gelecekler bende bir evin bir kızıyım ve babam çok ama çookkk otoriter biri ne zaman söylesem, nasıl söylesem, ya vermezse n'aparım? şimdiden karnıma ağrılar giriyor yaa delikafadulden babanla konuşursan canım, izninle detayları istiyorum kopya çekeceğim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…