- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
Burda kardeşin suçu ne kız yapmak istese zaten direk hocaya gidip demez yapardıOfff bu ne ya Allah yardımcın olsun cnm kötü bir durum beynim yandı şuandabir kardeşin ablasina ve eniştesini düşürdüğü duruma bak çok çirkin
Kahretsin ki rehberlikçi değilim ama yani taciz etti demek için bişey yapmış olması lazım, ne yapmış ne demiş kızkardese onu merak ettim.rehberlikçi olsaydın bilirdin
Her şey olabiliyor malesef bu zamanda. Benim bir yakınım var, instagramda yediği haltı yayınlıyor. Annesigil de takipte kızı. Neyse sonra bu hiçkimseciklere bir şey demeden doooğru rehberlikçiye. Rehberlikçiye hesabım hacklendi demiş. Böyle şeyler paylaşılıyor demiş. Annesigili kandıracak, arkadaşlarını kandıracak ya. Hoca anne babayı çağırıyor, siber suçlara gönderiyor, suç.duyurusunda bulunuluyor...Hiç şüphesiz kardeşime inanırım ben. 18 yaşında genç kız ortalık karıştırmak istese gelir direkt size söyler kızcağız rehberlik öğretmenine söylemiş. Hala acaba mı demeniz bile saçma hemen kardeşinizi eşinizden uzaklaştırın.
Her şey olabiliyor malesef bu zamanda. Benim bir yakınım var, instagramda yediği haltı yayınlıyor. Annesigil de takipte kızı. Neyse sonra bu hiçkimseciklere bir şey demeden doooğru rehberlikçiye. Rehberlikçiye hesabım hacklendi demiş. Böyle şeyler paylaşılıyor demiş. Annesigili kandıracak, arkadaşlarını kandıracak ya. Hoca anne babayı çağırıyor, siber suçlara gönderiyor, suç.duyurusunda bulunuluyor...
Kız düşünki polise kadar gidebiliyor. Ortada da ne hacklenme var, ne başka bir şey. Aileye göre kız çok normal, anormallikler bunu buluyor. Ama öyle değil, gözlerimixle gördük kardeşimle.
Görmedikten sonra kimin suçlu olduğunu anlamak çok zor...