ÇOK ÖNEMLİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR YOL GÖSTERİN

Kız kardeşini al konuş güzelce anlattır anlatırkende ses kaydını al kocanın karşısına koy

Direk inkar edecektir. Kizkardeş gidip ablasinin kocasina sen bana boyle boyle demistin kabul ediyorum falan derken video veya ses kaydi yapsa adam nerden bilecek oyun oynandigini. Daha iyi olur bence

Neden kardesnzle esinizi yüzlestrmiyorsunuz bence ikisinide alın karsınıza konusun birinden birinin yalan söyledigi anlasılır. Sanki kızkardesnz dogru gbi geldi bana

amma koca meraklısı çıktınız ya. Allah aşkına kardeşin iftira atsa neden böyle bir iftira atsın ??? Sana söylerdi annene söylerdi ya neden gidip REHBERLİK HOCASINA ANLATIP YARDIM İSTESİN! Kafanda kardeşini suçlamak için kurallarımıza uymuyordu diye bahane ediyorsun. Demek ki kız kocan yüzünden öyle yapıyordu bi de böyle mi düşünseniz acaba??? Bende evliyim kardeşim böyle bir şeyi ima bile etse anında kocamı siler atarım. KARDEŞ BÖYLE BİR KONUDA YALAN SÖYLEMEZ. YALAN SÖYLEDİĞİNİ BİLE DÜŞÜNMEN HATA GİTMİŞ ÖĞRETMENİNE ANLATIP YARDIM İSTEMİŞ KIZ!

Dün bir haber okudum. Kızın biri babasına beni taciz etti diye iftira atmış sonra pişman olup doğruyu söylrmis.

Eee eşiniz söylememiş olsa bu kız çocuğunuz olmadığını nerden bilsin?? Belli ki kocanız gel yatıp kalkalım demenin yollarını arıyor.

Suç annenizde. Neden çocuğunu elin herifinin olduğu eve gönderiyor neden çocuğuna sahip çıkmıyor??

Acaba adam kizi birliktelige ikna edebilmek adina boylr bir yalanla zemin hazriliyof olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…