ÇOK ÖNEMLİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR YOL GÖSTERİN

Çok büyük bir problem bence kardeşin eşini yanına al sakince Bı yerde konus aslı astarı nedır diye ikisini de yüzleştir. Taciz konusu olabılır de yumurtalık isteme konusu cok sacmq geldı acıkcası. Yumurtalık istenır mı gerci onu da bilmiyorum ama hem böyle bişey isteyip hemde taciz etmesi cok sacmq ama olamaz diye bişey yok. Belkı de yanından ayrılmak için yaptı yani en iyisi ikisini yüzleştir kesinlikle hareketleri ve sözlerinden anlamaya çalış hangisi yalancı hangisi dogruyu söylüyo

BEN 6 YILLIK EVLİYİM VE BAZI NEDENLERDEN DOLAYI EN KÜÇÜK KIZ KARDEŞİMİ YANIMA ALMAYA KARAR VERMİŞTİM KIZ KARDEŞİM 18 YAŞINDA VE 3 YILDIR BİZDE KALIYORDU VE PROBLEMLER PATLAK VERMEYE BAŞLADI BEN ÇALIŞAN Bİ BAYANIM EŞİMDE ÖYLE YAKLAŞIK 1 YILDIR BANA VE EŞİME HİÇ SAYGISI KALMAMIŞTI UYARIDA BULUNDUĞUM ZAMAN KARŞILIK VERİYORDU 2 HAFTA ÖNCE ANNEMLERE GEÇTI VE KENDİSİYLE SAYGISIZLIK YAPMASI KONUSUNDA TARTISIYORDUM VE HAKLIYDIM DA SONRASINDA BUGUN DUYDUKLARIMDAN ŞOK OLDUM NE YAPACAGIMI BİLEMEDİM Bİ ARKADAŞIMLA TELEFONDA KONUŞUYORDUM VE ARKADASIM BENI KONFERANSA ALIP ANNEMI ARADI VE ANNEMIN ANLATTIKLARI BENİ ÇOK KÖTÜ DURUMA SOKTU KELIMELER YETERSIZ GELDI .ANNEM KIZ KARDEŞİM İN OKULUNA GİTMİŞ VE REHBER ÖĞRETMENIYLE KONUŞMUŞ (.BENİM KONFERANSTA OLDUGUMU BİLMİYOR TABİ )REHBER ÖĞRETMENİ DEMİŞ Kİ KIZINIZ GELDİ BİRAN ÖNCE ABLASININ EVİNDEN ALIN DEMİŞ ANNEME KARDEŞİMİN İDDASINA GÖRE Bİ GÜN EŞİM KARDEŞİMİ KARSISINA ALIP DEMİŞKİ ABLANLA ÇOÇUGUMUZ OLMUYOR VE DOKTOR ABLANA KARDEŞİNDEN YUMURTALIK ALIRSAN OLUR DEMİŞ VERİR MİSİN DEMİŞ KARDEŞİME, KARDEŞİMDE BUNU GİTMİŞ HOCASINA DANIŞMIŞ .VE KARDEŞİM ENİŞTESİNİN YANİ EŞİMİN ONA TACİZ ETTİĞİNİ İDDA ETMİŞ .BEN BUNLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM NEYE UGRADIĞIMI ŞAŞIRDIM.BEN GÖZÜMLE GÖRSEM 8 DEFA SİLER TEKRAR BAKARIM EŞİM Mİ DİYE ÇOK GÜVENİYORDUM EŞİME VE BU ÇOK CIDDI BIR KONU ASLI OLMASA KARDEŞİM ANLATIRMI DIYE DE DÜŞÜNÜYORUM .KARDEŞİM ANNEME DEMİŞ ABLAMIN YUVASI YIKILMASIN DIYE SÖYLEMEDIM DEMIS TABI ANNEM DE BENİM BILDIĞIMI BILMIYOR HALA ÇILDIRACAGIM BI TARAFTA KIZ KARDEŞİM Bİ TARAFTA EŞİM NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM HALA ŞOKTAYIM SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM NE OLUR BIR FİKİR VERİN ALLAH RIZASI İÇİN ÇIKMAZA GİRDİM NE OLUR YARDIM EDİN BANA
Şoktan çıkamıyorsun galiba biri gelsin okkalı bi tokat atsında silkelende aklın başına gelsin anlamıyorum arkadaşım eşin kız kardeşini taciz etmiş kulaklarınla duymuşsun kahveni yudumlarken kk bi akıl danışayım mı dedin ne kadar rahatsın halen nasıl eşim dersin ne yapacağımı bilemiyorum diye nasıl tereddütte kalırsın yazıklar olsun senin ablalığına kadınlığına ruhsuz yada senin için problem olmamış..

Evin heryerine kamera koyun eşinizi takip etmeniz için ses kayıtları alanlardan.. Telefonu takip edin mesajları herşeyi ...

Kız kardesiniz nasıl birisi tarif edebilir misiniz ? Şu an sakin kalmanız gerekli..

Arkadaşınız çok yakın olmalı anneniz bu meseleyi sizden saklayıp arkadaşınıza anlatması...

Mümkünse kardeşinizin telefonunu ele geçirin eşinize mesaj atın yada kardesiniz konuşsun.. Ben ablama yardımcı olmak istiyorum yumurtalık nakli nasıl olacak diye enişteye sorsun?! Bu tabi kız kardesinize guvenebileceginiz bir konuysa deneyebilirsiniz

Yada eşinizin telefonundan kız kardesinize mesaj atıp tepkiyi bekleyebilirsiniz

Ben de onu anlamadım annesi arkadaşına neden söylüyor 2. Arkadaşı annesini niye arıyor 3. Kızkardeş orda niye kalmis onlarida bilsek daha doğru yorum yapacağız 4. Çocukları olmuyor mu gerçekten eksik çok bilgi var

güya hem ablamın yuvası bozulmasın demişler hem ablanın arkadaşına anlatmışlar. çok tutamadıysan içinde kendi arkadaşınla paylaş...
kız aramış konferans yapıp hemen mevzuya girmiş zaar.. teyze sen şu kızınla eniştenin durumunu bir daha anlat diye..
rehberlikçi de taciz ne bilmiyor.
yumurtalık vermeye hele diyecek sözüm yok. taşıyıcı ol falan değil ha yumurtalık ver...
baştan sona abes..
olmamış..

Bİ ARKADAŞIMLA TELEFONDA KONUŞUYORDUM VE ARKADASIM BENI KONFERANSA ALIP ANNEMI ARADI VE ANNEMIN ANLATTIKLARI BENİ ÇOK KÖTÜ DURUMA SOKTU

Nasıl yani?

Annenize ".... teyze, bana daha önceden anlattıklarını bi daha anlatsana, unutmuşum ben" mi dedi?
Arkadaşınız nasıl öğrenmiş bu durumu?

BEN 6 YILLIK EVLİYİM VE BAZI NEDENLERDEN DOLAYI EN KÜÇÜK KIZ KARDEŞİMİ YANIMA ALMAYA KARAR VERMİŞTİM KIZ KARDEŞİM 18 YAŞINDA VE 3 YILDIR BİZDE KALIYORDU VE PROBLEMLER PATLAK VERMEYE BAŞLADI BEN ÇALIŞAN Bİ BAYANIM EŞİMDE ÖYLE YAKLAŞIK 1 YILDIR BANA VE EŞİME HİÇ SAYGISI KALMAMIŞTI UYARIDA BULUNDUĞUM ZAMAN KARŞILIK VERİYORDU 2 HAFTA ÖNCE ANNEMLERE GEÇTI VE KENDİSİYLE SAYGISIZLIK YAPMASI KONUSUNDA TARTISIYORDUM VE HAKLIYDIM DA SONRASINDA BUGUN DUYDUKLARIMDAN ŞOK OLDUM NE YAPACAGIMI BİLEMEDİM Bİ ARKADAŞIMLA TELEFONDA KONUŞUYORDUM VE ARKADASIM BENI KONFERANSA ALIP ANNEMI ARADI VE ANNEMIN ANLATTIKLARI BENİ ÇOK KÖTÜ DURUMA SOKTU KELIMELER YETERSIZ GELDI .ANNEM KIZ KARDEŞİM İN OKULUNA GİTMİŞ VE REHBER ÖĞRETMENIYLE KONUŞMUŞ (.BENİM KONFERANSTA OLDUGUMU BİLMİYOR TABİ )REHBER ÖĞRETMENİ DEMİŞ Kİ KIZINIZ GELDİ BİRAN ÖNCE ABLASININ EVİNDEN ALIN DEMİŞ ANNEME KARDEŞİMİN İDDASINA GÖRE Bİ GÜN EŞİM KARDEŞİMİ KARSISINA ALIP DEMİŞKİ ABLANLA ÇOÇUGUMUZ OLMUYOR VE DOKTOR ABLANA KARDEŞİNDEN YUMURTALIK ALIRSAN OLUR DEMİŞ VERİR MİSİN DEMİŞ KARDEŞİME, KARDEŞİMDE BUNU GİTMİŞ HOCASINA DANIŞMIŞ .VE KARDEŞİM ENİŞTESİNİN YANİ EŞİMİN ONA TACİZ ETTİĞİNİ İDDA ETMİŞ .BEN BUNLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM NEYE UGRADIĞIMI ŞAŞIRDIM.BEN GÖZÜMLE GÖRSEM 8 DEFA SİLER TEKRAR BAKARIM EŞİM Mİ DİYE ÇOK GÜVENİYORDUM EŞİME VE BU ÇOK CIDDI BIR KONU ASLI OLMASA KARDEŞİM ANLATIRMI DIYE DE DÜŞÜNÜYORUM .KARDEŞİM ANNEME DEMİŞ ABLAMIN YUVASI YIKILMASIN DIYE SÖYLEMEDIM DEMIS TABI ANNEM DE BENİM BILDIĞIMI BILMIYOR HALA ÇILDIRACAGIM BI TARAFTA KIZ KARDEŞİM Bİ TARAFTA EŞİM NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM HALA ŞOKTAYIM SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM NE OLUR BIR FİKİR VERİN ALLAH RIZASI İÇİN ÇIKMAZA GİRDİM NE OLUR YARDIM EDİN BANA
Kardeşini en iyi sen tanırsın. Eşini ne kadar tanıyorum desen de erkek dır nefıstır olabilir. Kardesının saygısızlık vs durumu bu tacizden olabilir.

güya hem ablamın yuvası bozulmasın demişler hem ablanın arkadaşına anlatmışlar. çok tutamadıysan içinde kendi arkadaşınla paylaş...
kız aramış konferans yapıp hemen mevzuya girmiş zaar.. teyze sen şu kızınla eniştenin durumunu bir daha anlat diye..
rehberlikçi de taciz ne bilmiyor.
yumurtalık vermeye hele diyecek sözüm yok. taşıyıcı ol falan değil ha yumurtalık ver...
baştan sona abes..
olmamış..

Yumurta bağışını duymuştuk da yumurtalık naklini ilk kez kk' da yapacağız inşallah canlı yayınla.

Hangi anne böyle bir sapıklığı kızından saklar?
Acaba konu sahibi kardeşinin yumurtalarını istiyor da, burada nabız mı yokluyor olabilirliği hakkında. Oklar kendisine hedef olmasın diye.. mesela..

Çocuğunuz olmuyor mu gerçekten var mı böyle bir durum? Doktor sana git kardeşinden yumurtalık al dedi mi? Var mı aslı astarı?

Doktorlar böyle pazardan iki domates bir biber al gel der gibi başkasından yumurtalık al diyorlar mı? Tıp bu kadar mı ilerledi? Alp Er Tunga öldü mü? Issız acun kaldı mı? Kafamda deli sorular:confused:

EŞİM KARDEŞİMİ KARSISINA ALIP DEMİŞKİ ABLANLA ÇOÇUGUMUZ OLMUYOR VE DOKTOR ABLANA KARDEŞİNDEN YUMURTALIK ALIRSAN OLUR DEMİŞ

X