Ben de yeni anne oldum canım. Çok bunaldım. Herkes sen lohusasın bebeğin kırkı çıkmadı, dışarı çıkılmaz falan diyordu. Herşeye burun sokmalar falan, eşim de salak salak hareket etmeye başlamıştı. Güzel bir boşanma protokolü ve dava dilekçesi hazırladım, imzalaması için eline verdim. O zaman her şey normale döndü... Eşinin seni ihmal etmesine izin verme...Selam arkadaslarr..
Dertlesicegim kimsem olmadigi icin burdayim.. nerden baslasam bilmiyorum ama.. 7 senelik evliyim.. 6.sene tedaviyle ikiz kizlarima kavustum.. ama 6 sene o kadar cok rahatliga alismisim ki simdi eve kapanmak çok zor geliyor bunaliyorum sıkılıyorum.. kizlarimda sag olsunlar disariyi hic sevmiyorlar.. bide kocam var.. bu kadar bunalmam icinde oda bana hic yardimci olmuyor.. kizlari konusunda öl de ölür. Ama konu ben olunca kolunu bile kibirdatmaz.. cok koptuk birbirimizden.. artik birbirimizin hicbirseyine tahamulumuz kalmadi en ufak şeyde kavga ediyoruz.. cok bunaldim arkadaslar.. patlamak uzereyim.. ben bunca seyi kaldiramiyorum ve cok mutsuzlastim artık.. uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin
1 yasindalar.. ama ben atlatamiyorum.. ve o herifden iyice nefret etmeye basladimSeni cok iyi anliyorum bende geçtim o surecten cok sukur atlattim kizim uc aylik simdi seninkiler kac aylik oldu
Baya uzun surmus canim ya konusup derdini anlattin mi peki..yaklasimi nasil..ev hanimi misin.1 yasindalar.. ama ben atlatamiyorum.. ve o herifden iyice nefret etmeye basladim
Aynı durumu yaşıyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki sizi... Sorsanız etrafımdaki herkes çoook yardımcı !!! Ben şunu anladım gerçi icraatte çok zor oluyor ama kimsenin kimseye faydası yok bu dünyada. Kızlarınla sen varsın. Beklentilerini düşür elindeki imkanlarla sen hayatını renklendir. Kızlar ne kadarlık bilmiyorum bu nedenle iki bebeği alıp park bahçe gezmen çok zor bence en azından gündüzleri balkonunda çayını kahveni iç kendine vakit ayır. Evini sev severek temizle eşyalarını sev düzenini sev. Akşam çocuklar uyuyunca eşine göz kulak olmasını söyle kulaklığını tak yürü bir yarım saat markete uğra mesela. Beklentilerini düşür bence öncelikle
Tek basima degilim cok sukur yardimcim var.. ama onlar ne parki seviyor ne arabada gezmeyi evde cok mutlular.. benim sorunum kocam denen herifle.. ben ona al bizi gezmeye gotur de demiyorum bana olan davranislari tavirlari cok degisti.. sana eyvallahim yok artik der gibi.. biliyor ki artik iki evladim var alip onladi hicbiryere gidemiyecegimi.. sanki sen artik benim icin hicbiseysin der gibi.. geceleri bile ayri yatiyoruz artik.. hayatında biri var desem hicbisey yakalayamiyorum.. sevgisi bitti sanirimAynı durumu yaşıyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki sizi... Sorsanız etrafımdaki herkes çoook yardımcı !!! Ben şunu anladım gerçi icraatte çok zor oluyor ama kimsenin kimseye faydası yok bu dünyada. Kızlarınla sen varsın. Beklentilerini düşür elindeki imkanlarla sen hayatını renklendir. Kızlar ne kadarlık bilmiyorum bu nedenle iki bebeği alıp park bahçe gezmen çok zor bence en azından gündüzleri balkonunda çayını kahveni iç kendine vakit ayır. Evini sev severek temizle eşyalarını sev düzenini sev. Akşam çocuklar uyuyunca eşine göz kulak olmasını söyle kulaklığını tak yürü bir yarım saat markete uğra mesela. Beklentilerini düşür bence öncelikle
Bebeklerimle ilgili sorunum yok onlar benim yasama kaynagim zaten onlar olmasa bu adamdan cokdan bosanmistim zaten.. ama onlar olmadan once bu adam boyle degildi.. sonradan noldu anlamiyorum.. ama bu isin sonu öyle veya böyle mahkemede bitecek.. dayanma gucum kalmadi artikBenim de bebegim dogdugunda kendimi cok farkli hissettm bebek bana engelmis gibi duygularin icinde buldum kendimi..esim yardimci oldu saolsun ve bu sureci atlattim simdi nasil oyle dusundum diyorum..