Kızlar iki aylık hamileyim ve yaşadıklarım öyle zor ki öyle moralim bozuk ki kaç saattir ağlıyorum ben ikinci evliligimi yaptım ilk eşimden iki çocuğum var
Şuan bir senelik evliyim Allah'a şükür yuvam da mutluyum anlaşabildigim bir insan ile beraberim birbirimizden memnunuz mutluyuz . Ama benim öyle bir problemim var ki Kendi Annem ben şuan üçüncü çocuğuma hamileyim ve iki haftadır rahatsızım kötüyüm diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım bugün annem bana geleceğini söyledi benim rahatsız olduğumu biliyordu 2, haftadır acile gitmedim duzelirim belki diye ama artık dayanacak halim kalmadığı için annem bu akşam geliyorsun çocuklarla durursun bende acile gidip gözükürüm dedim Neyse annem Geldi bende salonda uzaniyordum içeri söylenerek bir girdi
Dediği kelimeler şunlar :
Bende 3 tane çocuk doğurdum temizlik de yaptım yemekte yaptım senin gibi rahatsızım diyip yatmadım her şeyde hastaneye gidilmez hastaneye git gel yol paralarına yazık gitsen de bişey çıkmaz ben anlıyorum dedi
Bende geçmişe yönelik bir konu açtım 6 ay önce düşük yaptım anne o gün senin evindeydik ve çok ağrım olduğunu söyledim sende ısrarla beni dışarı gezmeye çıkardın dışarı çıkalım hava çok güzel bişey olmaz hemen mızmızlanma her Ağrı'da sizi da dedin ben o gün seninle dışarı çıktım ağrım olmasına rağmen akşam eve geldik Benim kanamam başladı düşük yaptım . Madem gebelikten çok anlıyorsun bunu neden anlamadın o zaman dedim.
Yatak odama çekildim , Eşimde annemin yanında oturuyordu Annem eşime konusmaya başladı
Bu hep böyle sen yandın oğlum 9 ay senin maaşın yetmez hastanelere git gel uğraşırsın bununla ayvayı yedin Sen .
İlk kocasına da böyle mizmizlanirdi hamileliklerinde dedi
Ben bu laftan sonra sinirlendim salona gittim
Anne sen boş boş konuşmaya mi geldin buraya amacın ne ne için geldin sen buraya dedim
Sonra kalktı toparlandı ben bunla hiç tartışamam diyip evden çıktı gitti
Evden çıktığı gibi Dayımı aramış ben dayımı çok severim ailede babam gbi gördüğüm tek insan bana babalık yapan tek insandır kendisi
Dayımı arayip demiş ki eda düşük yaptığı zaman ben düşürmüşüm çocuğu demiş
Ya ben bunu söylemedim ki o gün çok ağrım var di sen beni umursamadin bişey olmaz diyip dışarı çıkardın akşaminda benim kanamam başladı düşük yaptım
Sen kasten bana yaptın Anne demedim ki
Arkadaşlar artık annemin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum zaten ilk eşimden anlaşamiyorduk
Annem devamli boşan boşan diyordu
Boşandık dan sonra bana sahip çıkmadı oğlunu al kızını babasına bırak iki çocukla gelirsen seni almam diyordu bende çocuğuma sahip çıktığım için annem beni evine almamıştı arkadaşımda ev arkadasligi yapıyordum çalışıyordum çocuklarıma bakmaya çalışıyordum zor şartlar altında arkadaşım da kaldığım sıralar şuan ki eşim ile tanıştım Allah'a şükürler olsun karşıma çıktı . Elimden tuttu sahiplendi beni
Evlendi. Yuvam oldu çocuklarıma baba oldu
Ve annem tekrar gidip gelmek istedi torunları değerli oldu gözünde ben boşandığım da yanımda olmayan annem yeni evliligimde hep biseyler yapmaya çalıştı
Bugun ki tartışma dan sonra evimden gittiğinde dayımı arayip bana aldığıni ettiğini anlatmış
Ben daha ne yapayım kaynanam yapsa bunları en azından kaynana diyicem kendi öz ve öz annem yapıyor psikolojim çok kötü iki canliyim bir anne evladını hiç mi düşünmez