- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gittim çok konuştum.. hatta en son tartismamizda bu evlilik buraya kadar benim cabamla geldi bundan sonra senin cabanla devam edicek dedim.. ama yok anlatamiyorum.. o bildigi gibi devam ediyorsevgini canlandir canim.cok kirilmissin esine .hepimizde oluyor ara ara.o sana gelmiyorsa sen ona git.konusursan asarsiniz bence.cunku cocuklar bazen hayatimizi o kadar dolduruyor ki onlarin disindaki kimseyi goremeyebiliyoruz.adim at gerisi gelir
Cocuklarimin bana bi zorluğu yok evde oldukdan sonra onlar mutlu.. gun icinde uyumazlar ama gece 9 da yatar uyurlar sabah 8 e kadar.. zaten gun icinde bakicimizda var.. ikiz annesi olmak gercekten farkli birine az fazla ilgi gostersen oburune haksizlik yapmis gibi hissediyosun.. yemek yedirirken acaba once hangisinden baslasam gibi.. kalbini ikiye bolmek gibi bi yarsi bade icin diyer yarisi beren icin atiyor.. sizinde evladinizi bagislasin rabbim hayirli uzun omurler versinBebeklerin hayirli uzun omurlu olsun.ikizlere yanliz mi bakiyosun .alti sene alismisin kendin icin yasamaya.kendine gore hesap yapmaya simdi bunalman normal .sorumluluk kolay degil .ama zamanla alisiyosun onlarin hoslansigi seyleru yapmaktan sende zevk alacaksin.uyum sureci tabiki gececek
.esin icin bisey diyemem .bazi erkekler cocukla ilgilenmeyi sevmez ve beceremez.tabiki yardim etmeli sana.bu arada benim kizimin adida beren .ikiZ annesi olmak nasil bisey bu arada heo merak etmisimdur
biraz zamana birakmani oneririm.saygisizlik vs .yapmiyorsa biraz sessiz olup beklemeyi oneririmCok gittim çok konuştum.. hatta en son tartismamizda bu evlilik buraya kadar benim cabamla geldi bundan sonra senin cabanla devam edicek dedim.. ama yok anlatamiyorum.. o bildigi gibi devam ediyor
Ben logusa bunalimina hic giremedimki.. logusalik bile yasamadim ikiz olduklari icin erken geldi bebeklerim 10 gun kuvezde kaldilar. Ben 2. Gun hastaneden ciktim.. sonra her gun onlari ziyarete gittim.. sonra eve getirdik onlari cok sukur ve seruven basladi.. kolik bebekti kizlarim her gun aglama krizleri uykusuz geceler.. yani depresyona girecek vaktim olmadilohusa bunalımından çıkamadınız mı yoksa çok duyuyorum bu durumu. doğumdan sonra psikolojik olarak yıpranan,toparlanamayan kadınları. ikiz bakmak zor iş zaten başlı başına... bir psikoloğa görünseniz?
SAygisizlik yapmiyor da.. her gun gozumun onunde suratsiz gicik bi adam gormeye tahammul edemiyorum artik.. muhattap olmasam diyorum kizlar yuzunden konusmak zorundayim.. mesela simdi kavgaliyiz yarin pazar evde.. git disari cik desem gitmez.. oturur karsimda suratini asar bes karis beni gicik etmek icin elinden geleni yapar.. siz soyleyin simdi napim ben .. bi gun elimden bi kaza cikicak diye korkuyorumbiraz zamana birakmani oneririm.saygisizlik vs .yapmiyorsa biraz sessiz olup beklemeyi oneririm
Tek basima degilim cok sukur yardimcim var.. ama onlar ne parki seviyor ne arabada gezmeyi evde cok mutlular.. benim sorunum kocam denen herifle.. ben ona al bizi gezmeye gotur de demiyorum bana olan davranislari tavirlari cok degisti.. sana eyvallahim yok artik der gibi.. biliyor ki artik iki evladim var alip onladi hicbiryere gidemiyecegimi.. sanki sen artik benim icin hicbiseysin der gibi.. geceleri bile ayri yatiyoruz artik.. hayatında biri var desem hicbisey yakalayamiyorum.. sevgisi bitti sanirim
Canım Sana kısaca başımdan geçenleri anlatayım haline şükredersin!Kayınpederimle yaşıyordum yenide evliyim düşün balayı vs yok,kayıyınpederim bir hafta sonra geldi yanımıza tabi bu bir hafta kaynımlarda kaldı.yani yeni evlisin eşinle beraber TV izlemek, sarılmak şakalaşma istiyorsun olmuyor,kayınpederim dünya tatlısı biriydi ama eşimlede vakit geçirmek istiyorum .Bir yere gitsek surat asardı yanlız kalmayı sevmiyordu,yemeğe birilerine gidemezdik, dedimya yanlız kalmaktan korkuyordu,.evliliğimizin 8 ayında hamile kaldım.Ama nsl anlatamam düşük tehlikem var yatamam kalkamam,Kayınpederim yaşlı adam yemek ister iş ister,adammı hizmet etsin bana yanii,ve erken doğum riskim oldu bu defa beşinci ayında yine aynı,Şimdi diyorsunuzdurki eşin nerde?Eşim evde ve işteyani destek yok.Neyse rabbime şükürler olsun ki sezeryanla bebeğimi aldım kucağıma,Ne bende anne var ne eşimde,yalnız kaldıkmı sağolsun arkadaşlar birer gün gelip yemek iş yapıp gittiler,Bu arada kayın pederim kaynımlarda kalacak benim kırkım çıkana kadar. On gün oldu doğumum ama çok sancılı geçti yerimden kalkamam .acı eşiği bilirmisiniz? bilmem ama bende hamileyken öğrendim açıya dayanıklı değilsin anlamına geliyor,anında tansiyonum düşer fenalaşırım,Ve benki kendimi çok güçlü bilirdim,hastayım deyip yattığımı bilmem.taaki hamile kalana kadar.Dikiş yerim ağrır ,yataktan kalkarken çarşafa asılırdım,tek başımayım,arkadaşlara kaç gün gelin dersiniz ki değilmi.Ve on gün oldu doğum yapalı,acı haberi aldık kayın pederim kansermiş,anında ameliyata aldılar,ve kaynımın oğlu hareketli olduğundan,eşime dedimki.babamı hastaneden direk bize getirin,kaynımın oğlu hareketli, orada rahat edemez hasta adam dedim.Sezeryanlıyım da kayınpederimin pansumanını ben yaparım diğer yaptıklarımı anlatmayım,günleri sayılı bir hastaya ne yapılırsa onlar yani,bu arada bebeğimi eşimin kuzenlerine bırakıp, kaynımla kayınpederimi kemoterapi ye götürüyoruz devamlı.Sütüm bir ay demeden kesildi,Bir yandan bebek bir yandan hasta bak diğer yandanda kayınpederimin çok sevenleri vardı gece gündüz ölücek diye hergün gelenimiz bitmezdi ,çat kapı,banyo yapamam vs,eşimin işyerinden izin vermediler yani doğum izni kullana bildi ancak.Eşimin günağını almayım ama hiç hatırlamıyorum ne bana ne bebeğe ne babasına baktığını.Neyse sonra dört ay sonra kayın pederim vefat etti mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın. Oğlum 1 yaşındayken hiperaktif olabilir dediler doktorlar ve öylede oldu.İnan neler yaşadım,dükkânlara girsek birşey almak için,adam derki! hanım efendi lütfen çıkın yada çocuğunuzu susturun,tamam derim ama oğlum tepinir vurar kırar vs.Arkadaş çevremin çoğu aramaz oldu.kimseler evine davet etmez oldu,4 arkadaşım hariç.Devletin okul öncesi ana okuluna yazdırdım 3 yaşındaydı ve inan o arada ablam öldü arkasından haftasına okuldan ararlarmı!Lütfen oğlunuzu durdurmıyoruz!eşyalara çocuklara görevlilere zarar veriyor!Sizi rama yönlendireceğiz, hastaneden rapor alın,okulumuzda işiniz zor,alırsanız kaydını buradan daha sağlıklı sinir küpü olurum.Hem acım büyük ablamı kaybettim hem okuldan ararlar.Neyse hastane,RAM derken bir ayınızı alıyor nerdeyse.Sonra dediler ki bana doktorlar ve ramdan ,henüz yaşı ufak rapor veremeyiz, bir sene geçti, başka ana okuluna yazdırdım! Abartmıyorum ne eksik ne fazla aynılarını bu ana okuluna yaptısürekli tlf ,oğlunuz sunun kafasını yardım ,bunun burnunu kanatlı ,bunun kollarını ıssırdı ,bu arada ben sürekli velileri arar özürler diler evlerine giderim.veeee tekrar bir evrak verdiler bana ,doğru hastane ,kurul ve RAM,hastane derki okula başlamadan kuruldan geçilmez, bu yaşlardaki çocuklar için normel değerlendirilir,evet oğlun hiperaktif ama rapor verilmez,ana okulu bitti ve tekrar doktora gittik, kreş kreş kreş dedi,hemen işe girmem lazım,ana okulunda kaydımızı yaptırdım bir hafta kaldı okul açılacak,yani iş ayrımı yapak gibi lüksüm,temizlik çay işi buldum,ilk işim ana okulundan kaydını aldım ve kreşe verdim,850 asgari ücrete, 825 oğlumun kreşi etkinlikleri cimlastik derleri hocasına gidiyordu.Bel ve boyun fıtığı oldum,nedeni ise üç katlı yeri vilada sıkıp silmekten,stresten fibromiyalji hastalığına yakalandım tedavisi ilacı bile yok,9 ay sonra işten çıktım yazın,Sonra ilk okula başladık,veee hiç şaşırmayın aynı sorunları yine yaşadım,öğretmenimiz dediki!sınıfta bir senin oğlun birde diğerinin oğlu var,yaaa sen alırsın sınıftan yada o,yoksa ders felan çalışamayız,yada ben birinizi göndereceğim,Hemen aldım oğlumu sınıftan,dedim öğretmen gönderirse fişleniriz.Şimdiki öğretmenimiz allahıma şükürler olsun ,ilaç bile sakın verme ,sınıfta uyuyan çocuk istemem,erkek çocuğu biraz hareketli olur dedi.Şimdi oğlum 7 yaşında ikinci sınıfa geçti.Arkadaşım şimdi diyeceksinki bana ne senin hayatından ne yazdın beee,Benim Eşim nerde acaba bu anlattıklarında değilmi, hiç destek olmadıki.Kayınperimdede,loğusalığımdada. Eşim elinde kumanda yv izler ,ben diğer odada oğlanı oyalardım,odalarımız bile ayrıydı artık.ben oglumla yatarım, eşimde oğlumun yatağında,kendi rahatlığını düşünen benim neler hissttigimi anlamayan biriydi,Çevre eşime derdiki benim için yardımcı ol çok yıpranmış diye, hıhı oluyom derdi ama ben neden görmüyorum.bu arada geçen yıl babamı da kaybettim,düşün ruh halimi.Yazdıklarımdan sakın eşimin kötü biri olduğunu çıkarmayın,evine bağlı, Kimseye el avuç açtırmayan biri,yalnızca galesiz rahat biri,Şuan nsl durum derseniz allahıma şükürler olsun, atlattıkTek basima degilim cok sukur yardimcim var.. ama onlar ne parki seviyor ne arabada gezmeyi evde cok mutlular.. benim sorunum kocam denen herifle.. ben ona al bizi gezmeye gotur de demiyorum bana olan davranislari tavirlari cok degisti.. sana eyvallahim yok artik der gibi.. biliyor ki artik iki evladim var alip onladi hicbiryere gidemiyecegimi.. sanki sen artik benim icin hicbiseysin der gibi.. geceleri bile ayri yatiyoruz artik.. hayatında biri var desem hicbisey yakalayamiyorum.. sevgisi bitti sanirim
Canım Sana kısaca başımdan geçenleri anlatayım haline şükredersin!Kayınpederimle yaşıyordum yenide evliyim düşün balayı vs yok,kayıyınpederim bir hafta sonra geldi yanımıza tabi bu bir hafta kaynımlarda kaldı.yani yeni evlisin eşinle beraber TV izlemek, sarılmak şakalaşma istiyorsun olmuyor,kayınpederim dünya tatlısı biriydi ama eşimlede vakit geçirmek istiyorum .Bir yere gitsek surat asardı yanlız kalmayı sevmiyordu,yemeğe birilerine gidemezdik, dedimya yanlız kalmaktan korkuyordu,.evliliğimizin 8 ayında hamile kaldım.Ama nsl anlatamam düşük tehlikem var yatamam kalkamam,Kayınpederim yaşlı adam yemek ister iş ister,adammı hizmet etsin bana yanii,ve erken doğum riskim oldu bu defa beşinci ayında yine aynı,Şimdi diyorsunuzdurki eşin nerde?Eşim evde ve işteyani destek yok.Neyse rabbime şükürler olsun ki sezeryanla bebeğimi aldım kucağıma,Ne bende anne var ne eşimde,yalnız kaldıkmı sağolsun arkadaşlar birer gün gelip yemek iş yapıp gittiler,Bu arada kayın pederim kaynımlarda kalacak benim kırkım çıkana kadar. On gün oldu doğumum ama çok sancılı geçti yerimden kalkamam .acı eşiği bilirmisiniz? bilmem ama bende hamileyken öğrendim açıya dayanıklı değilsin anlamına geliyor,anında tansiyonum düşer fenalaşırım,Ve benki kendimi çok güçlü bilirdim,hastayım deyip yattığımı bilmem.taaki hamile kalana kadar.Dikiş yerim ağrır ,yataktan kalkarken çarşafa asılırdım,tek başımayım,arkadaşlara kaç gün gelin dersiniz ki değilmi.Ve on gün oldu doğum yapalı,acı haberi aldık kayın pederim kansermiş,anında ameliyata aldılar,ve kaynımın oğlu hareketli olduğundan,eşime dedimki.babamı hastaneden direk bize getirin,kaynımın oğlu hareketli, orada rahat edemez hasta adam dedim.Sezeryanlıyım da kayınpederimin pansumanını ben yaparım diğer yaptıklarımı anlatmayım,günleri sayılı bir hastaya ne yapılırsa onlar yani,bu arada bebeğimi eşimin kuzenlerine bırakıp, kaynımla kayınpederimi kemoterapi ye götürüyoruz devamlı.Sütüm bir ay demeden kesildi,Bir yandan bebek bir yandan hasta bak diğer yandanda kayınpederimin çok sevenleri vardı gece gündüz ölücek diye hergün gelenimiz bitmezdi ,çat kapı,banyo yapamam vs,eşimin işyerinden izin vermediler yani doğum izni kullana bildi ancak.Eşimin günağını almayım ama hiç hatırlamıyorum ne bana ne bebeğe ne babasına baktığını.Neyse sonra dört ay sonra kayın pederim vefat etti mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın. Oğlum 1 yaşındayken hiperaktif olabilir dediler doktorlar ve öylede oldu.İnan neler yaşadım,dükkânlara girsek birşey almak için,adam derki! hanım efendi lütfen çıkın yada çocuğunuzu susturun,tamam derim ama oğlum tepinir vurar kırar vs.Arkadaş çevremin çoğu aramaz oldu.kimseler evine davet etmez oldu,4 arkadaşım hariç.Devletin okul öncesi ana okuluna yazdırdım 3 yaşındaydı ve inan o arada ablam öldü arkasından haftasına okuldan ararlarmı!Lütfen oğlunuzu durdurmıyoruz!eşyalara çocuklara görevlilere zarar veriyor!Sizi rama yönlendireceğiz, hastaneden rapor alın,okulumuzda işiniz zor,alırsanız kaydını buradan daha sağlıklı sinir küpü olurum.Hem acım büyük ablamı kaybettim hem okuldan ararlar.Neyse hastane,RAM derken bir ayınızı alıyor nerdeyse.Sonra dediler ki bana doktorlar ve ramdan ,henüz yaşı ufak rapor veremeyiz, bir sene geçti, başka ana okuluna yazdırdım! Abartmıyorum ne eksik ne fazla aynılarını bu ana okuluna yaptısürekli tlf ,oğlunuz sunun kafasını yardım ,bunun burnunu kanatlı ,bunun kollarını ıssırdı ,bu arada ben sürekli velileri arar özürler diler evlerine giderim.veeee tekrar bir evrak verdiler bana ,doğru hastane ,kurul ve RAM,hastane derki okula başlamadan kuruldan geçilmez, bu yaşlardaki çocuklar için normel değerlendirilir,evet oğlun hiperaktif ama rapor verilmez,ana okulu bitti ve tekrar doktora gittik, kreş kreş kreş dedi,hemen işe girmem lazım,ana okulunda kaydımızı yaptırdım bir hafta kaldı okul açılacak,yani iş ayrımı yapak gibi lüksüm,temizlik çay işi buldum,ilk işim ana okulundan kaydını aldım ve kreşe verdim,850 asgari ücrete, 825 oğlumun kreşi etkinlikleri cimlastik derleri hocasına gidiyordu.Bel ve boyun fıtığı oldum,nedeni ise üç katlı yeri vilada sıkıp silmekten,stresten fibromiyalji hastalığına yakalandım tedavisi ilacı bile yok,9 ay sonra işten çıktım yazın,Sonra ilk okula başladık,veee hiç şaşırmayın aynı sorunları yine yaşadım,öğretmenimiz dediki!sınıfta bir senin oğlun birde diğerinin oğlu var,yaaa sen alırsın sınıftan yada o,yoksa ders felan çalışamayız,yada ben birinizi göndereceğim,Hemen aldım oğlumu sınıftan,dedim öğretmen gönderirse fişleniriz.Şimdiki öğretmenimiz allahıma şükürler olsun ,ilaç bile sakın verme ,sınıfta uyuyan çocuk istemem,erkek çocuğu biraz hareketli olur dedi.Şimdi oğlum 7 yaşında ikinci sınıfa geçti.Arkadaşım şimdi diyeceksinki bana ne senin hayatından ne yazdın beee,Benim Eşim nerde acaba bu anlattıklarında değilmi, hiç destek olmadıki.Kayınperimdede,loğusalığımdada. Eşim elinde kumanda yv izler ,ben diğer odada oğlanı oyalardım,odalarımız bile ayrıydı artık.ben oglumla yatarım, eşimde oğlumun yatağında,kendi rahatlığını düşünen benim neler hissttigimi anlamayan biriydi,Çevre eşime derdiki benim için yardımcı ol çok yıpranmış diye, hıhı oluyom derdi ama ben neden görmüyorum.bu arada geçen yıl babamı da kaybettim,düşün ruh halimi.Yazdıklarımdan sakın eşimin kötü biri olduğunu çıkarmayın,evine bağlı, Kimseye el avuç açtırmayan biri,yalnızca galesiz rahat biri,Şuan nsl durum derseniz allahıma şükürler olsun, atlattık
Amaann arkadasim seninde isin cok zormus yaa... kayiplarin için basin sag olsun yemin ederim aglayarak okudum yazdıklarını.. dedigin gibi benim esim de kotu biri degil sadece bana karsi cok ilgsisiz alakasiz. ben 20 yasinda evlendim esimle de 16 yasindayken tanıştık.. yani ilk askimla evlendim ne yasadiysam onunla yasadim onunla gordum.. simdi bu sekilde olmamiz cok zoruma gidiyor kaldiramiyorum.. anneler gununde bile hüngür hüngür aglatti beni.. arkadaslarimin esi coskuyla eslerine tesekkur ederken benimki ilk anneler gunumu mahvetti.. daha 27 yasnda gencecik bir kadinim sevilmeye sevgi gormeye ihtiacim var.. bunlari bana esim gostermeyecekse kim gosterecek.. dedigim gibi cok mutsuzlastim artik ruh gibi dolasiyorum evin icinde hep uyumak istiyorum yasamakdan zevk almiyorum.. sadece kizlarimla ilgilenirken gulmeye çalışıyorum..Canım Sana kısaca başımdan geçenleri anlatayım haline şükredersin!Kayınpederimle yaşıyordum yenide evliyim düşün balayı vs yok,kayıyınpederim bir hafta sonra geldi yanımıza tabi bu bir hafta kaynımlarda kaldı.yani yeni evlisin eşinle beraber TV izlemek, sarılmak şakalaşma istiyorsun olmuyor,kayınpederim dünya tatlısı biriydi ama eşimlede vakit geçirmek istiyorum .Bir yere gitsek surat asardı yanlız kalmayı sevmiyordu,yemeğe birilerine gidemezdik, dedimya yanlız kalmaktan korkuyordu,.evliliğimizin 8 ayında hamile kaldım.Ama nsl anlatamam düşük tehlikem var yatamam kalkamam,Kayınpederim yaşlı adam yemek ister iş ister,adammı hizmet etsin bana yanii,ve erken doğum riskim oldu bu defa beşinci ayında yine aynı,Şimdi diyorsunuzdurki eşin nerde?Eşim evde ve işteyani destek yok.Neyse rabbime şükürler olsun ki sezeryanla bebeğimi aldım kucağıma,Ne bende anne var ne eşimde,yalnız kaldıkmı sağolsun arkadaşlar birer gün gelip yemek iş yapıp gittiler,Bu arada kayın pederim kaynımlarda kalacak benim kırkım çıkana kadar. On gün oldu doğumum ama çok sancılı geçti yerimden kalkamam .acı eşiği bilirmisiniz? bilmem ama bende hamileyken öğrendim açıya dayanıklı değilsin anlamına geliyor,anında tansiyonum düşer fenalaşırım,Ve benki kendimi çok güçlü bilirdim,hastayım deyip yattığımı bilmem.taaki hamile kalana kadar.Dikiş yerim ağrır ,yataktan kalkarken çarşafa asılırdım,tek başımayım,arkadaşlara kaç gün gelin dersiniz ki değilmi.Ve on gün oldu doğum yapalı,acı haberi aldık kayın pederim kansermiş,anında ameliyata aldılar,ve kaynımın oğlu hareketli olduğundan,eşime dedimki.babamı hastaneden direk bize getirin,kaynımın oğlu hareketli, orada rahat edemez hasta adam dedim.Sezeryanlıyım da kayınpederimin pansumanını ben yaparım diğer yaptıklarımı anlatmayım,günleri sayılı bir hastaya ne yapılırsa onlar yani,bu arada bebeğimi eşimin kuzenlerine bırakıp, kaynımla kayınpederimi kemoterapi ye götürüyoruz devamlı.Sütüm bir ay demeden kesildi,Bir yandan bebek bir yandan hasta bak diğer yandanda kayınpederimin çok sevenleri vardı gece gündüz ölücek diye hergün gelenimiz bitmezdi ,çat kapı,banyo yapamam vs,eşimin işyerinden izin vermediler yani doğum izni kullana bildi ancak.Eşimin günağını almayım ama hiç hatırlamıyorum ne bana ne bebeğe ne babasına baktığını.Neyse sonra dört ay sonra kayın pederim vefat etti mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın. Oğlum 1 yaşındayken hiperaktif olabilir dediler doktorlar ve öylede oldu.İnan neler yaşadım,dükkânlara girsek birşey almak için,adam derki! hanım efendi lütfen çıkın yada çocuğunuzu susturun,tamam derim ama oğlum tepinir vurar kırar vs.Arkadaş çevremin çoğu aramaz oldu.kimseler evine davet etmez oldu,4 arkadaşım hariç.Devletin okul öncesi ana okuluna yazdırdım 3 yaşındaydı ve inan o arada ablam öldü arkasından haftasına okuldan ararlarmı!Lütfen oğlunuzu durdurmıyoruz!eşyalara çocuklara görevlilere zarar veriyor!Sizi rama yönlendireceğiz, hastaneden rapor alın,okulumuzda işiniz zor,alırsanız kaydını buradan daha sağlıklı sinir küpü olurum.Hem acım büyük ablamı kaybettim hem okuldan ararlar.Neyse hastane,RAM derken bir ayınızı alıyor nerdeyse.Sonra dediler ki bana doktorlar ve ramdan ,henüz yaşı ufak rapor veremeyiz, bir sene geçti, başka ana okuluna yazdırdım! Abartmıyorum ne eksik ne fazla aynılarını bu ana okuluna yaptısürekli tlf ,oğlunuz sunun kafasını yardım ,bunun burnunu kanatlı ,bunun kollarını ıssırdı ,bu arada ben sürekli velileri arar özürler diler evlerine giderim.veeee tekrar bir evrak verdiler bana ,doğru hastane ,kurul ve RAM,hastane derki okula başlamadan kuruldan geçilmez, bu yaşlardaki çocuklar için normel değerlendirilir,evet oğlun hiperaktif ama rapor verilmez,ana okulu bitti ve tekrar doktora gittik, kreş kreş kreş dedi,hemen işe girmem lazım,ana okulunda kaydımızı yaptırdım bir hafta kaldı okul açılacak,yani iş ayrımı yapak gibi lüksüm,temizlik çay işi buldum,ilk işim ana okulundan kaydını aldım ve kreşe verdim,850 asgari ücrete, 825 oğlumun kreşi etkinlikleri cimlastik derleri hocasına gidiyordu.Bel ve boyun fıtığı oldum,nedeni ise üç katlı yeri vilada sıkıp silmekten,stresten fibromiyalji hastalığına yakalandım tedavisi ilacı bile yok,9 ay sonra işten çıktım yazın,Sonra ilk okula başladık,veee hiç şaşırmayın aynı sorunları yine yaşadım,öğretmenimiz dediki!sınıfta bir senin oğlun birde diğerinin oğlu var,yaaa sen alırsın sınıftan yada o,yoksa ders felan çalışamayız,yada ben birinizi göndereceğim,Hemen aldım oğlumu sınıftan,dedim öğretmen gönderirse fişleniriz.Şimdiki öğretmenimiz allahıma şükürler olsun ,ilaç bile sakın verme ,sınıfta uyuyan çocuk istemem,erkek çocuğu biraz hareketli olur dedi.Şimdi oğlum 7 yaşında ikinci sınıfa geçti.Arkadaşım şimdi diyeceksinki bana ne senin hayatından ne yazdın beee,Benim Eşim nerde acaba bu anlattıklarında değilmi, hiç destek olmadıki.Kayınperimdede,loğusalığımdada. Eşim elinde kumanda yv izler ,ben diğer odada oğlanı oyalardım,odalarımız bile ayrıydı artık.ben oglumla yatarım, eşimde oğlumun yatağında,kendi rahatlığını düşünen benim neler hissttigimi anlamayan biriydi,Çevre eşime derdiki benim için yardımcı ol çok yıpranmış diye, hıhı oluyom derdi ama ben neden görmüyorum.bu arada geçen yıl babamı da kaybettim,düşün ruh halimi.Yazdıklarımdan sakın eşimin kötü biri olduğunu çıkarmayın,evine bağlı, Kimseye el avuç açtırmayan biri,yalnızca galesiz rahat biri,Şuan nsl durum derseniz allahıma şükürler olsun, atlattık
3 hafta once tatile gittik.. hic sevmediler.. parka goturuyoruz en hazla 15 dk duruyolar avm. Acik alan aklınıza getirebileceginiz her yolu denedik.. evde cok özgürler hic kisitlamiyorum onlari belkide o yuzden.. dahada yurumedikleri icin hoslanmiyolar belkide.. profesyonel destek almayi bende dusunuyorum ama esimi bu konuda ikna edemeyecegimi biliyorum sadece kendim icin gidicem ama.. kinleniyorum ona karsi evet.. dedim gibi ben bu evlilikde artik gelecek görmüyorum.. belkide ondan umudumu keserek sadece kizlarim icin yurutecegim.. oda gidebildigi yere kadar gider.. inceldigi yerden de koparneler çekmişsiniz... bir solukta okudum yazdıklarınızı ve çok takdir ettim sizi, herşey üstüste gelmiş, üstelik bir anne bir kayınvalide desteği yok. siz çok güçlü bir kadınsınız helal olsun size :) şükretmek için ne çok sebebimiz olduğunu bir kez daha hatırlattınız. teşekkür ederim kendi adıma. Umarım bundan sonrasında ömrünüz hep rahatlık içinde geçer, ölmüşlerinize rahmet diliyorum...
konu sahibesi, içinde bulunduğunuz durum hakikaten sıkıntılı Allah yardımcınız olsun biz tek çocuğa yetemezken iki çocuğu aynı anda büyütmek çok zordur eminim...
eşinize duyduğunuz öfkeyi anlıyorum ama kinleniyorsunuz yapmayın zarar verir sizlere...
profesyonel destek almanız gerektiğini düşünüyorum hatta aile terapisi.
bebeklerinizin ev dışı ortamı sevmediğini söylemişsiniz ama bu yaşlarda ve ilerisinde sosyalleşme ve dış dünyayla etkileşim çok önemli gelişimleri açısından, onları eğlenceli yerlere götüremez misiniz? biliyorum işiniz çok zor ama sonradan sorun yaşamamak için şimdiden bu zahmete katlanmalısınız diyedüşünüyorum.
Gercekten ayakta alkislanilasi bi kadinsiniz.. ben bi daha cocuk kelimesini bile duymak istemiyorum.. rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins..Hatta rahatlık battı bana ,Oğluma kardeş bile istiyorum ,hayırlısıysa
3 hafta once tatile gittik.. hic sevmediler.. parka goturuyoruz en hazla 15 dk duruyolar avm. Acik alan aklınıza getirebileceginiz her yolu denedik.. evde cok özgürler hic kisitlamiyorum onlari belkide o yuzden.. dahada yurumedikleri icin hoslanmiyolar belkide.. profesyonel destek almayi bende dusunuyorum ama esimi bu konuda ikna edemeyecegimi biliyorum sadece kendim icin gidicem ama.. kinleniyorum ona karsi evet.. dedim gibi ben bu evlilikde artik gelecek görmüyorum.. belkide ondan umudumu keserek sadece kizlarim icin yurutecegim.. oda gidebildigi yere kadar gider.. inceldigi yerden de kopar
Eskiden boyle degildi diyorsun erkekler de cocuk gibi aslinda daha fazla cocuklara odaklaninca kendilerini unutulmus hissediyor seni sevdigini dusunuyorsan asarsiniz bence bizde zor atlatyoruz bu sureci esim bana ilk basta sen artik benimle ilgilenmiyorsun demisti oyle hssedyorum demisti ..gercekten en ufak seylerden bizde tartisir olduk hala da tam gecmis degil..ama bu bi surec ve unutma bu sureci boyle geciren bir tek sen degilsin..olumlu dusunmeye calis esine eski gunleri hatirlat bebislerinle ortak oyunlar oynayin.aslinda erkeklerin kadinlari dusunup daha cok ilgilenmesi gerekirken cektigimiz onca sikintilara ragmen bizden ilgi alaka bekliyorlar.ama dedigim gibi esinin seni sevdigini dusunuyorsan her sey yoluna girer en azindan sen dha fazla adim at..he baktin olmuyo yorma kendini..zaman size iyi gelecektir..bebislerin bir yurusun tutar elinden gezdirirsiniz beraber..aslında düşündüm de ortam var arkadaş var (kardeş) :) çocuklar haklı :) kendi kızımı düşündüm şimdi aslında her zaman sokağa meraklıydı ama ihtiyaç olarak istemesi 1,5 yaş sonrası... demek ki zamanları var :)
not: gözden kaçırmışım daha yürümüyorlar tabi ki, ooo siz onları bir de ayaklanıp özgürleştiklerinde görün
siz mutlaka gidin, inanın çok faydası olacak, belki sizdeki değişim eşinizi de harekete geçirecek.
sevgisiz ve mutsuz bir hayatı kimse çekmemeli tabi ama öncelikle mücadele de etmeliyiz diye düşünüyorum.
hakkınıza hayırlısı, Allah yardımcınız olsun...
Selam arkadaslarr..
Dertlesicegim kimsem olmadigi icin burdayim.. nerden baslasam bilmiyorum ama.. 7 senelik evliyim.. 6.sene tedaviyle ikiz kizlarima kavustum.. ama 6 sene o kadar cok rahatliga alismisim ki simdi eve kapanmak çok zor geliyor bunaliyorum sıkılıyorum.. kizlarimda sag olsunlar disariyi hic sevmiyorlar.. bide kocam var.. bu kadar bunalmam icinde oda bana hic yardimci olmuyor.. kizlari konusunda öl de ölür. Ama konu ben olunca kolunu bile kibirdatmaz.. cok koptuk birbirimizden.. artik birbirimizin hicbirseyine tahamulumuz kalmadi en ufak şeyde kavga ediyoruz.. cok bunaldim arkadaslar.. patlamak uzereyim.. ben bunca seyi kaldiramiyorum ve cok mutsuzlastim artık.. uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin