• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mutsuzum!!!

sensizimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
35
0
36
İsviçre
merhaba arkadaslar ben daha yeniyim burda ve acil yardiminiza ihtiyacim var....

ben 23 yasindayim ve 2,5 senedir evliyim.kendim liseyi bitirdim ve esimin yasadigi ulkeye geldim burda okula devam etmek istiyorum.....severek evlendik yalniz esim zamanla cok degisti annesi ve ablasi bizi resmen mahvettiler...herseyimize karismak istediler bende izin vermeyince esimi dolduruyorlardi...esim sabit degildi hic bir zaman hakli oldugumu bile bile hep doneklik yapip arkamdan ailesine hak veriyordu...bir kez cekip gittim ailemin yanina....esim degisecegine bana soz verince ona tekrar bir sans vermek istedim ve yine geldim.esim 26 yasinda iyi birisi aslinda....kumari ickisi yok gozu disarda da degil.ama kendime hep bunu soruyorum mutlu bir evlilik icin bu yeterli mi.sanki kocamdan cok sogudum onu eskisi kadar sevmiyorum.sabit bir karar veremiyor ailesinden izin alma ihtiyacini duyuyor hep ben ucuzlukta esya buldugum zaman aliyorum ama o bunun icin bana sen masraflisin diyor....haftanin 6 gunu calisiyor 1 gunu bos benimle vakit gecirmesini istiyorum ama onun umurunda degil.beni evde yalniz birakip arkadaslariyla xbox oynamaya gider.yada kahve icmeye cikariz daha kahvemi bitirmeden bana hadi kalkalim seni kahve icmeye cikardim yeter diyor....sanki bir mecburiyet gibi icireyim gidelim gibisinde....beni seviyor mu bilemiyorum seven bir adam karsini mutlu etmek ister ama mutsuzlugum umurunda bile degil.....borclarim var icim kafam rahat degil canim birsey yapmak istemiyor diyor hep....ama bu sadece benim icin gecerli ailesine gelince bol bol parasi var....borclari var ama o kadar cok da degil herkesin borcu olabilir bunu zamanla oderiz strez yapma diyorum ama takmiyor......acikcasi benimle vakit gecirmeyi sevmez....ben gezmeyi severim oysa hic sevmez...ben ona gore kulturluyum o degil...ne yapacagimi bilmiyorum bosanmak istiyorum ama korkuyorum bide aslinda iyi birisi acele etmek de istemiyorum....ama sanki aramizda birsey kalmamis sevmiyorum onu yoksa sadece duygularim mi beni yaniltiyor yardim edin ne olur:-(((

keske bir yardimimiz dokunabilse keske yardim edebilsem ama benimde ayni derdim var ilgisiz bir koca
para kazanmak icin hirs yapmis biri 6 gun calisiyor diger gununude bana ayirmior evde is yapiyor birlikte bisey yapmayali okadar uzun zaman olduki bizde 2bucuk yillik evliyiz

offff ne olacak bu erkekler....beni bide ailesinin yaninda rezil edince sinir oluyorum....ben acikcasi bosanmayi dusunuyorum ama cesaretim yok...ailem zaten bastan bu evliligi onaylamadi....ama ne yapayim iste bagliyi artik neyine bagliysam:-))))

Allah yardimcimizolsun
benimde ailem karsindi evliligime ben yurt disinda yasiyorum esim turkiyeden geldi yanima ailem karsiydi babam uzun sure benime konusmadi simdi bitti desem babamin tepkisi ne olur bilmiyorum bi yandanda seviyorum ama tek tarafli sevgi gibi benimkisi nekadar yurur bu sekilde bilemiyorum pek umidim kalmadi benim evliliigmden..

buarada baslarda benimde kayinvalidem cok ugrasmisti benimle ki ara sira hala ugrasir ama uzagiz birbirimize o yuzden pek gorusemiyoruuz kotu bir insan degildir ama bi durum olsun hemen oglunu korur annelik iste banada birsuru laf etmisti cok aliyorsun flan diye ama ben kendi parami kazanan biriyim o yuzden sustu artik konusamiyor birazda anladi oglunun zor bi insan oldugunu bitirirsem diye korkuyor...

zor durum gerçekten ama konuşarak aşılabilir belki..
onun yanında olması şartmı kendin bişeyler yapamazmısın...
işin içine aile girince herşey nasılsa zorlaşıyor...

"kendime hep bunu soruyorum mutlu bir evlilik icin bu yeterli mi?"

Hayır, yeterli değil maalesef,
kumarı yok, içkisi yok, dayağı yok
ama orta da eş de yok.
Buradaki sorun siz değil eşiniz
sizi devamlı ikinci plana taması ve değerli hissettirmemsi
bunun mazereti olamaz
eşlik sadece eve para getirmek değil ki
yeri gelince sizn de duygusal ihtiyaçlarına cevap vermeli
ama kendi cinsel istekleri (duygusal sorunları) olunca %85 erkekler için dünya duruyor.
Şu anda boşlukta olabilirsiniz,
düşünün eşinizle konuşun ama vereceğiniz kararın arkasında olun.
Lafla boşanıyorum demeyin
çıkış yolu yoksa düzelmiyorsa eşiniz emin olun hiç bir aile evladını yarı yolda bırakmaz.

benim esim cok ilgisiz.....zaten hep yalniz birseyler yapiyorum benimle gezmeyi sevmez....ama artik usandim yani daha ne kadar oldu ki 2,5 senedir evliyiz sanki 30 senedir evliyim gibi hissediyorum kendimi...ailesi bana cok cektirdi hakli oldugumu biliyor annesi onun yanindan bile yalan soyledi ama hala ailem ailem diyor daha dogrusu annem annem diyor...ben allahin her gunu agliyorum umurunda degil ama annesini bir kez ona kizdigi icin agladi yani esim tarafimi tuttu annesi de rol yapip agladi yine....o demek ki cok zoruna gitmis evi terk edip gittigimde bana dedi ki senin icin annemi aglattim ama sen annen icin beni allahin her gunu aglatiyorsun dedigimde cevap yok tabi....evi terk edip gittigim icin evimi sattilar esyalarimi da bodruma goturduler bodrum kati yani....simdi tekrar baristik ama ev cok kucuk daha 2 kucuk kardesi var okula gidiyorum ders yapmam icin bir bos oda bide masa bile yok...ama esim annesinden babasindan izin almadan evden cikmayacakmis....boyle daha iyi kira odemeyiz diyor ama aramiz gitikce kotulesiyor bunu gozden kaciriyor.....bana hic deger vermiyor onun icin onemli oldugumu bana hissettirmiyor....bosanmak en dogrusu belki ama cok zor oluyor esimi artik sevmiyorum bu kesin....ona karsi bu halde birseyler hissettmem mumkun degil...ama iste zamanla ozluyorum ama beni cok uzuyor degmez biliyorum sevgiden cok bagliyim sanki..cevaplariniz icin cok tesekkur ederim tekrar:-)

bizimde borçlarımız varbazen ekmek almaya bıle para olmuo ailem bana harçlık verdiyse onunla alıyorum evımdede çok eksık var çatı katında oturuyorum evım damlıo ve yerleri yaptıramadık daha nler neler ama annesi babasını buzamana kadar çok üzmüş şimdi gönüllerini almaya onlara yakınlaşmaya çalışıo bende karışmıyorum işyerinden bi miktar para alıp babasına vercek arabasını değiştirsin diye onlarda demiyolar sen evini yaptır borçlarını öde diye ben güzellikle söylemeye çalıştım ama dinlemez inşallah ailenin öneminide bigün anlarlar eşlerimiz farkındalarmı belirsiz bizi çok yıpratıyolar..

ahhhhhhhhhhh canlarım benım ya ılgısız bır kocayla yasamanın nedemek oldugugunu ben cok ıyı bılırım bende 2bucuk senelık evlıyım 30yıllıkmısız gıbı davranmaları benı cılgına cevırıyor arkadaslar erkekler cok bencıl cok vurdum duymaz ınsan kendını cok degersız hıssedıyor bole oldumu ahhhhhh ahhhhhhhh yasadıklarımı bı anlatsam tas olsa catlarda neyseeeeee cooooook zor cooook coooooooooooook zor RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INSANIN KENDINE OLAN GUVENI YERLE BIR OLUYOR SIZI COK IYI ANLIYORUM BIZ KI KADINLAR COK DUYGUSALIZ KARNIMIZ DOYMASADA OLUR AMA RUHUMUZ ACSA NEFES BILE ALAMAYIZ EVDEN DISARI CIKARAMIYORUM ADAMI YA DELI OLACAM EVLENMEDEN EVVEL 4SENE PESIMDE KOSTU NERE GITTIMSE ISTEMEDIGIM HALDE YAPISIK IKIZ GIBI YAPISIRDI BANA EVLENDIM DONDU HERIF HELE BENI GORMEZDEN GELIP KENDI KENDINE EVDE TAKILMALARI YOKMU SAATLERCE KONUSMADA YEMINLE BOGAZINI SIKIP GEBERTESIM GELIYOR :47::47::47::47::47::47::47::47:COK ASIKTI BANA COK SEVIYORDU SESIMI DUYMADAN YARIM SAAT YAPAMAZDI BENI GORDUGUNDE HEYECANDAN GOZBEBEKLERI BUYUYUP KUCULURDU SIMDI HICBISEYIN BUYUYUP KUCULDUGU YOK:1:ASIK OLAN INSANIN GOZBEBEKLERININ BUYUYUP KUCULMESINDEN ANLARSINIZ DIYE BIR LAF DUYMUSTUM HAKKETTEN DOGRU BIRAK GOZBEBEKLERININ KUCULUP BUYUMESINI ADAM YUZUMUZE BAKMAZ OLDU:47::47::47::47::47::47::47:GEBERESICE :47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Eğer gerçekten sevmiyorsanız, onsuz yaşamak canınızı acıtmayacaksa, bütün bunlardan eminseniz bitirmenizi tavsiye ediyorum.
henüz çok küçük ve çok yolun başındasınız.
Eşiniz ne yazık ki değişmeyecek ve mutsuz bir hayatı sürdürmek zorunda kalacaksınız.
Eğer bir de bebeğiniz olursa bütün sorumluluk sizde olacak ve mutsuzluğunuza bir can daha ekleyerek devam edeceksiniz hayatınıza.

aynen öyle degismezler....evlenmeden önce neler söylerdi neler yapardi...simdi taniyamaz oldum....okuldan geldim baktim evde yok kardesi futbola gittigini soyluyor bana,inanmiyorum ya bu ne bencillik...ben bosanmaktan cok korkuyorum nedense bir kez gittim ailemin evine terk ettim esimi....ama bir ay sonra ozlemeye basladim,bana yalvardi degisecegim diye ona sans verdim ama sonuc ayni degisecegi yok.insan bir kez bile bir cicek almaz mi esine ya inanmiyorum cok duygusuz

zaten annesi hep bana kizmasini ister beni gezdirmesini hic istemez...sen erkek degilsin karinin eline girmissin diyor hep cadi....esimde kompleks olmus sanki

Bende senin gibi evlenip gurbete gidenlerdenim, bizde 3 yillik evliyiz ama 2 yildir ayni evde yasiyoruz, ayni sorunlar bende de var hatta daha bu aksam esimin ilgisizligi yüzünden ufak capli bir tartisma yasadik.. 7 gün 24 saat evdeyim esimle birlikte birseyler yapmak istiyorum ama onun umrunda bile degil varsa yoksa hep isi dükkani, bana ayiracak zamani olmuyormus.. Bende senin gibi bir ara esimi terk edip Türkiye ye ailemin yanina döndüm yaklasik 2 ay kaldim benim esimde o kadar cok sözler verdi ki, bundan sonra hersey daha iyi olacak diyerekten geri döndüm ama hersey ayni degisen bir sey yok.. Benimde pek fazla tahammülüm kalmadi, yalniz olmaktan ve yalniz yasamaktan biktim.. Su bir gercek ki hic biri huyundan vazgecmiyor..

cok uzuldum canim ya,maalesef erkek milleti iste...ama erkek milleti iste demek ve gecmekle olmuyor, duzelirse duzelir duzelmezse terkedecegim artik...allah bize sabir versin

Back
X