Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Bizimle aynı durumdasın, okudukça çok üzüldüm ben de şu anda senin o 1.5 senelik düzgün iş aramalarını yapmaktayım, banka sınavları bir şey olmuyor, torpil nedense hiç bir işe yaramadı bende de aylardır.. neye elimi atsam kurudu, çürüdü.. En büyük korkum da işte ben de ön muhasebe tarzı eğitimimle çok alakasız bir iş yapmak, ama büyüklerimizin dediği gibi çalışmak ayıp değil. hayal kırıklığı insanın başına gelen en kötü şey bence (sağlıktan sonra tabi), buaralar ben de devamlı aynı hisler içerisindeyim. yaptığın işle ilgili ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, küçümsemek değil senin demek istediğin, ama aldığın eğitimin iyi olduğunu düşünüp, okulda gaza gelip, çevrende iyi işler yapanlar oldukça, sen de kendine yakıştıramıyorsun bu muhasebe işini, e haklısın da.. bence yine de tecrübe olarak yazmalısın bu işi, 2 sene az bir sene değil. körelsende, mutlaka sana artıları da vardır.. açıkcası o kadar sıkıldım ki bu hayal kırıklıklarından, seninki tarzı bir iş bulabilsem hemen çalışmaya başlarım. belki içimden söverek giderim işe, kendimi kötü hissederek, ama kesin başlarım. yeter ki iş olsun moduna giriyorum artık.. aileye yük olmama düşüncesi insanın beynini yiyor belli yerden sonra..

ben de kpss a grubundan iyi bir puan almak istiyorum, ama yaza kadar yetiştiremem ve muhtemelen yine hayal kırıklığı yaşarım diye bulaşmaya da korkuyorum. çok bir bilgim yok, ama demin okudum : http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/594500-is-yapiyoruz-kac-para-ucret-aliyoruz-82.html burada sonsuz1986 isimli arkadaş çok güzel açıklamış bu a grubu olayını.

Ben de A kadro istiyorum kızlar bu sene girmeyi düşünüyorum. Bir de yds çıkardılar başımıza ona ayrı para verip girmek zorundayız sırf puanımız hesaplansın diye.

Ben de A kadro istiyorum kızlar bu sene girmeyi düşünüyorum. Bir de yds çıkardılar başımıza ona ayrı para verip girmek zorundayız sırf puanımız hesaplansın diye.

ya bu yds ne oluyor? üds ve kpds kalktı, yerine bu mu geldi? onun zamanı ne zamanmış? artık kpss sınavında yabancı dil bölümü çözülmeyecek mi? yine soru bombası :)

hayat garip işte..iş ararken beklemekten yorulup artık ne iş olursa yaparım diyorsun, iş bulunca da hayal ettiğin gibi çıkmadığı için işi beğenmiyorsun.. Yardımın için teşekkürler:) umarım yakın zamanda gönlüne göre bulursun..ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa umudunu sakın kaybetme!!!

ya bu yds ne oluyor? üds ve kpds kalktı, yerine bu mu geldi? onun zamanı ne zamanmış? artık kpss sınavında yabancı dil bölümü çözülmeyecek mi? yine soru bombası :)

Kpss'de yabancı dil bölümü kalktı artık onun yerine yds istiyorlar kpds ve üds de kalktı artık hepsi için yds var. Bu hafta başvurular başladı sınav nisanda. Komik gerçekten ya uzman yardımcılığı için mecbur dil puanının da hesaplanması gerek ekstra 50 lira verip gireceğim bu sınava.

geçen senelerde üds ve kpds'den aldığımız puanlarda güme mi gitti yani? :/ tuhh...
ay canım varya çok teşekkür ederim, başvuralarla ilgili uyardın beni.. öğreneyim nasıl nereden başvurulacağını da yarın öbür gün başvurayım ona, yoksa ruhum duymayacak.

Bu arada şaka gibi, az önce bankadan aradılar, IK müdürüyle olan mülakattan geçmişim, perşembe günü 2. mülakata çağırdılar başka müdürlerle olan. ay şok oldum, hiç beklemiyordum çok kötü geçti diyordum hep. ÇOOK HEYECANLANDIMM

Ben de tam diyecektim kötü geçti diye üzülme iyi geçti sandıklarımızdan ses çıkmıyor diye. Çok sevindim canım inşallah diğerlerini de geçersin de başlarsın bir an önce. Bu arada sınav kılavuzu yayınlandı oradan başvuru merkezlerine bak bu sene sınırlamışlar artık liselerden falan olmuyor sanırım.

Yok o puanlar geçerli hala da kpssde dil katsayısı kullanılarak hesaplanan puanlar için yds ye girmek zorundayız bu sene. Kpssdeki yabancı dil oturumu kalktı çünkü. Kpdslerin süresi dolunca tamamen geçersiz olacaklar tabi.

kızlar size bir sorum var :) optimizasyon elemanı ne demektir ne iş yapar?

kızlar size bir sorum var :) optimizasyon elemanı ne demektir ne iş yapar?

Benim bildiğim tek optimizasyon fabrika ekipmanlarının en verimli çalışma şartlarını bulmak için yaptığımız optimizasyon.
Kalite kontrol tarzı bir şey olabilir mi? Optimum şartlar falan filan Hiç bir fikrim yok tatlım.

Son düzenleme:

hadi bakalım.
kır şeytanın bacağınıda bize yol aç
inş alınırsın inş geçersin etkilersin müdürcükleri

aah tatlım kariyerden bir işe başvurmuşum ya ararlarsa diye :) meger yıllık tecrübe istiyorlarmış aradılar yarın görüşmeye çagardılar :) adam yarın bana tecrubemi soracak ayyy rezil olucam ama onlarda görmuyorlar mı ayol benım cv mi

yaa olsun bazen oluyor öyle, ben de 3 sene 5 sene tecrübe isteyen yerlere bazen başvuruyorum, şans işi, aradıkları da oluyor yani. tabi deneyimli eleman tercih sebebi her zaman, ama seni de aradıklarına göre mutlaka akılda kalıcı aradıkları bir şey görmüşlerdir. sen de 1 senelik tecrübem yok ama bu sırada kendimi geliştirdim, her işi yapabileceğime güveniyorum falan dersin :))

Yok yahu sormazlar dediğin gibi görüyorlar cv de tecrüben olmadığını. Ben de başvuruyorum 2-3 yıl tecrübe isteyenlere arıyorlar. Onların aradığı özellikte elemanları kim kaybetmiş de onlar bulsun.

şahsen içim karanlık, yarın akşam üni arkadaşları toplantımız var, bir kaçı yükseğe başlamış, 2 tanesi staja başlamış, biri gazeteden kadro açtırmış oraya girmiş, biri de sözlenmiş :) bunlar telefondan aldığım haberler, yarın bir de buluşunca herkes yeni işini gücünü anlatacak, benim de elimde kalan tek şey iş arama ve hayal kırıklığı :) şu banka olsa da eski neşeli chloen olsam diye bekliyorum.

sen de ne var ne yok canım?

Aynı tas aynı hamam ne olsun. Benim üniversite arkadaşlarım tek tek evleniyorlar artık facebooka ne zaman girsem bir bakıyorum ya nişan ya düğün.
Artık onların nerede çalıştı? bölümlerine bile bakmıyorum
Hiç adam olmaz dediğimiz adam bizim çatlasak giremeyeceğimiz işe girmiş, hiç beklemediğin başka bir şey yapmış falanda filan..

İnsan zoruna gidiyor demi herkesin anlatacak bir şeyi var ama bizim yok İnşallah olur istediğin yer. En azından sınavla mülakatı geçmişsin.

merhaba arkadaslar finansbank çağrı merkezi hakkında olan konuları okudum ama tam cevabını bulamadıgım bi durum var.
2 yıl sözleşme diyorlar sözleşmeyi hiç okuyan oldu mu bu bankanın çağrı merkezi hakkında detaylı bilgi verebilecek birisi var ise sevinirim

Benim yakın arkadaşım finansbank ç.m çalıştı 6 ay. çıkarken tazminat filan ödemedi. Kabul edilebilir gerekçe sununca sorun çıkarmıyorlarmış
O kadar çalışanları var gerçi öyle olsa kimse girip çıkamazdı kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…