hız+dikkat canım ben aktif banka girdiğimde 60 soruya 20 dk vermişlerdi bende 2 dk felan kalmıştı hatta çelişkide kaldıklarıma bile bakmıştım...aslında bi bakışta çözebiliyorsun çoğunu ama son sorularda zorlaşıyor tabi sen bunu netten bu tarz sorular çözerek halladebilirsin bide böyle dene canım...hız konusunda da sen kendin hızlı olmalısın
Sağ olun kızlarHacettepe oldu, Ankara'da hiç istemiyordum ama son anda masraflar gözümde büyüdü aileme yük olmayım diye bu kararı verdim inşallah hayırlısı olur. Bugün çok güzel haberler var cidden kısmetimiz mi açıldı acaba Umudumuzu kaybetmeyelim, ben artık iş görüşmesine falan giderken hayırlısıysa olsun değilse aramasınlar bile diyorum, aynı şeyi yüksek lisans için de dedim inanın mülakatta hiç zorlanmadım bu kadar rahat geçmesini beklemiyordum. Umudumuzu kaybetmeyelim , bugün bir arkadaşımla görüştüm çok büyük bir yerden görüşmeye çağırmışlar 6 ay oldu mezun olalı hiç beklemiyordu o da. Kısmet bu işler geç olsun güç olmasın.
canım yüksek lisansın bitene kadar da çalışmayı düşünüyor musun? iş aramalara devam edecek misin? ders saatlerin nasıl, akşam mı yoksa tüm gün okul mu?
Daha yeni kayıt yaptırdım, haftaya ders seçimi var. Kaç tane ders alacağım, hangi günler olacak henüz bilmiyorum. Ama uygun olursa çalışmak istiyorum. İstediğim gibi bir iş bulursam yükseği bırakabilirim de sorun değil. Bu konuda idealist değilim. İki sene daha çalışmadan durduğumu düşünemiyorum.Maddi olarak da bir yükü yok bana nasılsa harç yok. Bu sene kpssyi de düşünüyorum. Belki kazanıp devlete girersem bırakmam da gerekmez bitiririm.
yüksek lisansta nasıl harç yok kız ?
Harçlar kalktı ya basbayağı yok işte.Sadece ikinci öğretim ve yabancı öğrencilere var, baktım eminim.
tebrik ederim canım kazanmışsın..
umarım herşey daha güzel olur hepimiz için..
Harçlar kalktı ya basbayağı yok işte.Sadece ikinci öğretim ve yabancı öğrencilere var, baktım eminim.
Kızlaaar, nasılsınız, gelişmeler var mı? Moraller ne durumda?
Sevgimelegi, yarın ilk iş günün heyecanlı mısın? :)
Ben de şu anda bir gelişme yok, yarın bir banka mülakatım var. sınavı geçmişim ama asıl zorlu olan mülakatmış.. Haftaiçi belli olur sanırım, umarım iyi haberler vereceğim.
Ben de şu anda bir gelişme yok, yarın bir banka mülakatım var. sınavı geçmişim ama asıl zorlu olan mülakatmış.. Haftaiçi belli olur sanırım, umarım iyi haberler vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?