• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

sen bir iki sayfa önce demiştin ya saygın bir meslek istiyorum diye.. aynı benim mantığım. ben de öyle düşünüyorum, toplumdaki prestij ve güç önemli benim için, saygın bir meslek ilk şartı zaten. maaşı önemli değil o ikinci plan ama, yanlış mı yapıyoruz acaba? böyle çağrı merkezlerinden bana da teklif geldikçe hakaret gibi algılıyorum hep. ama bu kafayla da bir yerden başlayamayız diye korkuyorum...

Canım ben çağrı merkezinden aranmayı hakaret olarak algılamadım, o mesleği yapanlara saygım sonsuz. Ben kadının söylediğine kızdım. Sizin sektör kötü iş bulamazsınız ne demek yani, sana mı soracağım yani. Sen teklifini yaparsın kabul ederim etmem bana kalmış. Kendi işimde ya da en azından ilgi alanlarımla alakalı bir işim olsun istiyorum sadece anormal bir istek değil benimki.

Merhaba kızlar bahsettiğim iki yere de gitmedim.
Pazartesi büyük ihtimal başlayacağım ben.
Ptt ile anlaşmalı bir firmada, ön muhasebe. Maltepe de ptt çalışanlarıyla beraber çalışacağım filan.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. En kısa zamanda sizden de de iş haberleri duymak ümidiyle...:54:

Ptt ile anlaşmalı bir firmada, ön muhasebe. Maltepe de ptt çalışanlarıyla beraber çalışacağım filan.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. En kısa zamanda sizden de de iş haberleri duymak ümidiyle...:54:

maltepede ptt de mi çalışcaksın? hadi hayırlısı olsun inş. :) şartları nasılmış peki?

Hayırlı olsun canım :16: Ben de yüksek lisansı kazanmışım. :8:

ooo Gareng hayırlı olsun arkadasım bende hala toyotadan haber berkliyorum bakalım ay sonuna kadar beklemeye devam:27:

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun, iş kulağa güzel geliyor :) çok sevindim

Ben de 2 tane bankayla görüşme aşamasındayım, biriyle yarın mülakatım var, biriyle cuma günü. Heyecandan ölmek üzereyim çünkü ikisi de olumlu olabilecekmiş gibi.. Seçmek zorunda kalırsam ne yaparım onu hiç düşünmedim ama.. Kısmet :)

Ben de 2 tane bankayla görüşme aşamasındayım, biriyle yarın mülakatım var, biriyle cuma günü. Heyecandan ölmek üzereyim çünkü ikisi de olumlu olabilecekmiş gibi.. Seçmek zorunda kalırsam ne yaparım onu hiç düşünmedim ama.. Kısmet :)

hangi bankalar canım bende aktif bank diye biryere gitmiştim ama ingilizcem yok benım yazılı sınavdada sordular kaldım tabiki:)

Gareng, hangi üniversite? Tebrik ederim :54:
Chloen, inşallah olumlu olur canım banka her ne kadar zorlu olsa da sevenlerden ol sende :)
Gzellergzeli, evet canım bu firma pttnin işini üstlendi. ihaleyi aldılar yani. Ortak çalışma olacak. Ben belki diğer bürolarında olabilirim. Kendi muhasebe programlarını yaptırmışlar onu öğreneceğim. Bakalım her iki ofiste bana uyar :)
İnşallah sende biran önce toyotadan haber alırsın.

maltepede ptt de mi çalışcaksın? hadi hayırlısı olsun inş. :) şartları nasılmış peki?

Şartları yol, aylık 150 tl yemek, sgk bunun gibi. İşi öğrenene kadar ( 2 ay ) 800 alacağım. Ofisimi de gördüm masam, televizyonum, çaycım bile var :)Daha nolsun ben 500e bile razı olacaktım neredeyse çünkü artık boğazıma kadar stres doldum patlayacaktım evde..

Edit: Muhasebede tecrübe edinirsem abimin çalıştığı fabrika alacak beni. Sırf bunun için dediğim gibi tecrübe peşindeyim artık ben.

Son düzenleme:
hangi bankalar canım bende aktif bank diye biryere gitmiştim ama ingilizcem yok benım yazılı sınavdada sordular kaldım tabiki:)

odeabank ve tekstil bank canım.. ingilizcenin üzerine git bence biraz, banka sınavlarında oluyor hep ingilizce, seviyesi de zor olmuyor, biraz çalışsan yaparsın aslında.. ben de genel yetenek sorularında zorlanıyorum çok, hiç beceremiyorum sayısal şeyleri :/

Şartları yol, aylık 150 tl yemek, sgk bunun gibi. İşi öğrenene kadar ( 2 ay ) 800 alacağım. Ofisimi de gördüm masam, televizyonum, çaycım bile var :)Daha nolsun ben 500e bile razı olacaktım neredeyse çünkü artık boğazıma kadar stres doldum patlayacaktım evde..

Edit: Muhasebede tecrübe edinirsem abimin çalıştığı fabrika alacak beni. Sırf bunun için dediğim gibi tecrübe peşindeyim artık ben.

muhasebe arayan çok yer var zaten, bence başlangıç için gerçekten iyi, güzel bir tecrübe olacak, hem de rahat, kafanın rahat olduğu bir yerde deneyim sahibi olacaksın. ben çok beğendim açıkçası. ayy ne güzel, ofisin var, masanı da süslersin şimdi :) hemen bir çiçek ve çerceve koyarsın ohh :)

muhasebe arayan çok yer var zaten, bence başlangıç için gerçekten iyi, güzel bir tecrübe olacak, hem de rahat, kafanın rahat olduğu bir yerde deneyim sahibi olacaksın. ben çok beğendim açıkçası. ayy ne güzel, ofisin var, masanı da süslersin şimdi :) hemen bir çiçek ve çerceve koyarsın ohh :)

Masa da çiçek vs var canım baya donatmışlar :) Ama baya fatura, fiş ıvır zıvır var. Kafanı kaldırmasan 20 günde ancak biter dedi. Artık aöf çalışacak ortam bulur muyum bulmaz mıyım şaibeli iş olsunda artık napalım. Odea olur inş senin için.:16:

ooo valla süper miş şartlar keşke bende orada olsam :) ne mezunuydun canım sen? valla çok sevındım ne güzel haberler duyuyoruz rabbim benımde sesimi duysun inş. :)

odeabank ve tekstil bank canım.. ingilizcenin üzerine git bence biraz, banka sınavlarında oluyor hep ingilizce, seviyesi de zor olmuyor, biraz çalışsan yaparsın aslında.. ben de genel yetenek sorularında zorlanıyorum çok, hiç beceremiyorum sayısal şeyleri :/

valla süper :) benım yetenek sorularında süperim taş çatlasın 2 3 yanlışım çıkar okadar :) ingilizceyi anca kursa giderek öğrenebilirim :/ onuda işe girersem giderim anca ahh ahh bir işe girsem neler yapıcam da nasip işte bekliyorum :)

masa da çiçek vs var canım baya donatmışlar :) ama baya fatura, fiş ıvır zıvır var. Kafanı kaldırmasan 20 günde ancak biter dedi. Artık aöf çalışacak ortam bulur muyum bulmaz mıyım şaibeli iş olsunda artık napalım. Odea olur inş senin için.:16:
tebrik ederim cnm gözün aydın:) umarım herşey umduğundan daha ii olur darısı bizlere inş:d

ooo valla süper miş şartlar keşke bende orada olsam :) ne mezunuydun canım sen? valla çok sevındım ne güzel haberler duyuyoruz rabbim benımde sesimi duysun inş. :)

tebrik ederim cnm gözün aydın:) umarım herşey umduğundan daha ii olur darısı bizlere inş:d

Önlisans pazarlama ve dış tic. lisans işletme. İşim mesleğimle alakalı değil ama muhasebe dersleri aldım. teorikte orta düzeyde biliyorum. orta düzeyde logo biliyordum onlar kendilerine özel program yaptırmışlar onu öğretecekler. İnşallah sizleride duyacak rabbim hiç şüpheniz olmasın...

Son düzenleme:
valla süper :) benım yetenek sorularında süperim taş çatlasın 2 3 yanlışım çıkar okadar :) ingilizceyi anca kursa giderek öğrenebilirim :/ onuda işe girersem giderim anca ahh ahh bir işe girsem neler yapıcam da nasip işte bekliyorum :)

o yetenek sorularının püf noktası nedir? sen nasıl yapıyorsun? hızlı olmaksa beceremiyorum. mesela tekstil bank'ın sınavında 80 soru vardı genel yetenekte, 20 dakika süre vardı. imkansız zaten hepsini yapmak.. ingilizceden de 80 soru vardı, ona 45 dk zaman vermişlerdi.. genel yeteneklerde nasıl bir yol izlemek lazım?
yanlışlar doğruyu götürmüyormuş, ben de yapamadıklarımda C şıkkını işaretliyorum :))

o yetenek sorularının püf noktası nedir? sen nasıl yapıyorsun? hızlı olmaksa beceremiyorum. mesela tekstil bank'ın sınavında 80 soru vardı genel yetenekte, 20 dakika süre vardı. imkansız zaten hepsini yapmak.. ingilizceden de 80 soru vardı, ona 45 dk zaman vermişlerdi.. genel yeteneklerde nasıl bir yol izlemek lazım?
yanlışlar doğruyu götürmüyormuş, ben de yapamadıklarımda C şıkkını işaretliyorum :))

hız+dikkat canım ben aktif banka girdiğimde 60 soruya 20 dk vermişlerdi bende 2 dk felan kalmıştı hatta çelişkide kaldıklarıma bile bakmıştım...aslında bi bakışta çözebiliyorsun çoğunu ama son sorularda zorlaşıyor tabi sen bunu netten bu tarz sorular çözerek halladebilirsin bide böyle dene canım...hız konusunda da sen kendin hızlı olmalısın

Back