Yemek durumu, yol parası nasıl oluyor? 2 vesait biraz tuzlu olmaz mı? Tabii yaşadığın ili bilmiyorum ama bizim burda 2 vesaitle gidilen iş günlük 6 tl tutuyor.
yemek te oradan canım ben sakaryada oturuyorum burda da 6 lira tutuyor yol parası günlük. ama iş yok arkadasım hazır hemen sigortamı başlatıcak bir yer hele şükür buldum.Çünkü her yer 1 2 ay sonra başlatıyor ki ben biryere 1 ay sonra sigortamı başlıcam diye girdim adam ay sonunda 6 aysonra yapabilirim sigortanı dedi işten çıktım bende...
145 lira felan tutuyor. 855 lira kalıyor bana asgari ücretten biraz fazla işte :) olsun yaza kadar ehliyetimi alırım araba var zaten onunla gider gelirim ki ileri doğru işi öğrendiğimde değiştiririm işide :)
İnşallah canım hayırlı olsun..
yemek te oradan canım ben sakaryada oturuyorum burda da 6 lira tutuyor yol parası günlük. ama iş yok arkadasım hazır hemen sigortamı başlatıcak bir yer hele şükür buldum.Çünkü her yer 1 2 ay sonra başlatıyor ki ben biryere 1 ay sonra sigortamı başlıcam diye girdim adam ay sonunda 6 aysonra yapabilirim sigortanı dedi işten çıktım bende...
145 lira felan tutuyor. 855 lira kalıyor bana asgari ücretten biraz fazla işte :) olsun yaza kadar ehliyetimi alırım araba var zaten onunla gider gelirim ki ileri doğru işi öğrendiğimde değiştiririm işide :)
Doludolu dan sonra sevgi melegi ve gzellergzeli de işe girdi.Sıra bize de gelir inşallah
tebrik ediyorum bence doğru bir kafar veriyorsun beğnememek ne demek şu iş yoklugunda ama maaş artışını konus bence başlarken şimdilik bu fiyat kalsın ama iki ay sonra kapınızı tıklayabılırım de sizde zaten performansıma gore artırsınız umarım de
hoş ne iş yapcaksın orda onuda bılmıyorum kacırdım galiba okuyamadım.
ben de sakarya da okudum. sanayi bölgesi orda bi kapak attın mı bence iş deiştirme imkanın heran var.
servisli olan ilşlerde var benım arkadası ole calısıor orda serıs alıyor . yol yemek oduyor iş yeri yani..
inşallah böle başlar ama bölyle kalmazsın.
şimdiden bol şans
çelik makina parçaları yapan bir imalat firmasında proje yöneticiliği yapıcam canım yapılacak işleri ben çizimcem nasıl yapılması gerektiğini felan.. ben programlama okudum zaten ama autocad i öğrenmemiştim adam kursa yollıcak beni şimdi öğrenicem biraz öyle başlıcam... bi başlıyım da deneyimin olsun artık yaş oldu 25 eylülde 26 mı doldurucam daha mesleğimle alakalı 1 ay çalıştım sigortamı yapmadı diye çıktım... burada gittiği yere kadar gider sonrası allah kerim :)çok sagol canım bakalım hayırlısı inş.
bir sona daha geldim.. bugün amcam toyota için aradı işkurdan kaydını yenilesin ben buradan takip edicem demiş.babama dedim ben diger işi kabul ettim sende tamam dedin. hayır olmaz benım boynumu yere eğemezsin!bunu bekliceksin!
onun yüzünden proje sorumlusu olacagım işi arayıp kusura bakmayın işe başlayamacagım dedim! kendi işimi yapacagım ve sorumlu olacağım bir yer i resmem elimde geri teptim babam yüzümden! onu hiç affetmicem! toyotadan ne zaman haber geleceği meçhul belki 6 ay beklicem belki 1 ay bilmiyorum ki kesin olacak diye bişey de yok.
ama güzel bişey oldu halkeğitimden arandım kyk yurduna bilgisayar kursu açmışlar öğretmenlik yapmak için arandım,kabul ettim salı günü akşamı başlıyorum derse 5 hafta boyunca öğretmenimbugün aldıgım en güzel haber buydu. işe girsem bile ders akşam oldugu için gidebilirim.
kızlar beni de arkadaşlarımdan biri aradı dersane de çalışmak için ..
sabahta eşim aradı meb de vekil öğretmen olarak pazartesi başlıyorsun tamam mı dedi..
şok oldum..
olmayınca hiç olmaz,olunca da ardı arkası kesilmez
İlk başta bir "haydaaa" dedim ama sonunu okuyunca sevindim canım vardır bunda da bir hayır. Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?