Yarın ki görüşmeye gidip gitmemekte acayip kararsızım neden derseniz mt. pozisyonlarında sözleşme var
Tamam herkes bende dahil formalite icabı yaptıklarını biliyoruz
Ama körün taşı gibi gelip beni bulabilir
O yüzden baya isteksizim şuanda.
Yine de gidip görüşsemmi bilemiyorum:26:
Gerildim ben gerildimm şu mülakat yüzünden ya kabul edilmezsem korkusu sardı :18: Çok zorlamazlar umarım yaa
Gareng nereye başvurdun? İnşallah gönlüne göre olur tatlım.
Sağol canım inşallah, yüksek lisans başvuru yaptım haftaya mülakatım var. Termo,ısı, akışkanlar mekaniği falan çalış dediler ama hangi birine çalışayım bilemedim ki
Puff kendime verdiğim zaman azalıyor düzgün bi iş bulma konusunda. Lafımı da yemicem, 15 şubata kadar istediğim tarz bir iş bulamazsam giricem bi yere öylesine para kazanmak için.
OdeaBank'tan bi tanıdık bulduk o ilgilenicem dedi, ama taa 7 8 şubatta görüşücez adamla. Artık ordan da ses çıkmazsa, küçük firmalara merhaba diyebilirim.
banka sınavlarına inanmıyorum kimin işe alınacagı önceden belli bence.
bu düşünceye ben de inanıyorum, arada istisnalar vardır gerçekten sınavla girip mülakatta kendini çok fazla gösterenler.. ama son zamanlarda anladığım kadarıyla, tanıdık olmadan bir bankaya girmek çok zor. sonuçta yazılı sınavı geçtiğim bankalar var, mülakat için çağırmadılar bile.. açıköğretim mezunlarını çağırdılar. yani okula falan da bakılmıyor. başka iş dönüyor gibi geliyor
Ya kızlar bir sorum var baya bakındım nette ama cevabımı bulamadım bende burada sorayım dedim, ben şuan sözel öğrencisiyim fakat PDR ya da psikolji okumayı düşünüyorum. o bölümlerde TM-3 ten alıyor ben lysde sözelin sınavına girip bunları terchih edebilir miyim? Puan kırılmayacak diyorlar ama emin olamadımda bilgisi olan var mı?
inş alırlar seni gareng.
benimde mülakat sonucu belli oldu.
olmaz olaydı..
sonuç başarısız
inşallah canım sağol
Yüksek lisans mülakatı mı?? Aa niye yaa :2: Benim mülakat da perşembe günü yazılı sınav yok, bakalım ben kabul edilecek miyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?