• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

:)) öyle deme canım ya nasip işte. bende sebob için aracı ablaya sordum hala dönüş yapmadılar acaba olumsuz mu diye? oda aramış sormuş hala düşünüyorlarmış. mallar işte hem ihtiyaçları var hemde düşünüyorlar vercekleri 3 kuruş para salaklar ya...

bakalım oradan ne ses çıkacak.. ah sen hem işe alıp, hem de yol + yemek verseler ne güzel olur.

çok trajikomik bir şey anlatıcam, iş konularında kısmetimin tamamen kapalı olduğunu düşünüyorum.

hani şu havaalanı vardı ya, babamın arkadaşı dediğim. dün görüşmeye gidecektim. adam cuma sabahı beni arayın, saati kararlaştırırız demişti. dün toplam 4 kere aradım, hiç birini açmadı.. herhalde benim telefonumu açmıyor diye düşündüm, ama emin olmak için akşam erkek arkadaşımla buluştuğumda onun telefonundan aradık 2 kere ayrı ayrı vakitlerde. açarsa 'yanlış numara' diyecektik zaten. sadece meraktan aradım. onun telefonlarını da açmadı.

babamda şaşırdı, arama bi daha dedi. sonra az önce öğrendik ki; adam trafik kazası geçirmiş. iyiymiş, ama hastanede kalması gerekiyormuş 1 2 gün.

sende harbiden bahtsızmışsın canım ya:1::1:
sende bu şans varken çölde bile kutup ayısı çıkar karşına heralde:33::33:
tabi işin espirisi senden kalır yanımda yok hani:52::52:
bir bebiş yaptık o bile düştü,o bile kaçtı benden:5::5:
o kadar şansızım ki geçen iş görüşmesi için aradılar, yen düşük yapmışım hasta yatıyorum,kalktım o halde gittim görüşmeye.
sonuç klasik cümle:BİZ SİZİ ARARIZ:47::47:
neyseki tek güzel şey dün açıklandığı kadarıyla yüksek lisans için girdiğim yazılı sınavı kazandım:52::52:
amaaaaaaaa sırada mülakat varrrr:50::50:
orda da işin içne başka şeyler girerse pek şansım olmaz:25::25:
dua edin bna kızlar ya.eşimin desteği de olmasa kafayı sıyıracam az kaldı:113::113::113:

o kadar şansızım ki geçen iş görüşmesi için aradılar, yen düşük yapmışım hasta yatıyorum,kalktım o halde gittim görüşmeye.
sonuç klasik cümle:BİZ SİZİ ARARIZ
neyseki tek güzel şey dün açıklandığı kadarıyla yüksek lisans için girdiğim yazılı sınavı kazandım:52::52:
amaaaaaaaa sırada mülakat varrrr
orda da işin içne başka şeyler girerse pek şansım olmaz
dua edin bna kızlar ya.eşimin desteği de olmasa kafayı sıyıracam az kaldı:113::113::113:

canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.. diyecek bir şey bulamadım, umarım bir daha ki sefer bebek istediğinizde, sağlıklı doğumlar yaşarsın..

yüksek lisansa da bir okadar sevindim, sen kendine güven mülakat için. internetten araştır yüksek lisans mülakatlarını, klasik belli başlı sordukları sorular var zaten, onlara hazırlan cevaplarını ayarla, bölümü çok istediğinden nedenleriyle bahset ve kendine güven :)

canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.. diyecek bir şey bulamadım, umarım bir daha ki sefer bebek istediğinizde, sağlıklı doğumlar yaşarsın..

yüksek lisansa da bir okadar sevindim, sen kendine güven mülakat için. internetten araştır yüksek lisans mülakatlarını, klasik belli başlı sordukları sorular var zaten, onlara hazırlan cevaplarını ayarla, bölümü çok istediğinden nedenleriyle bahset ve kendine güven :)

araştırıyorum ya.internet manyağı oldum resmen:1::1:
hangi sitede ne var sorsalar hemen cvplarım mülakatta:33::33:
benim seçtiğim branş dil üzerine olduğu için o an heyecanlanıp konuşamasam diye çok korkuyorum ya:18::18:
umarım geçerim ya.
salı günü olacak branşla ilgili soru gelse yandım bir halt bilmiyorum:1::1:

sonuç klasik cümle:BİZ SİZİ ARARIZ:47::47:
amaaaaaaaa sırada mülakat varrrr:50::50:
orda da işin içne başka şeyler girerse pek şansım olmaz:25::25:

Çok üzüldüm bebeğin için, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey :50:
Benim de 7sinde mülakatım var inşallah ben de kazanırım yaa, iş olmuyor belki yüksek lisans yapmam gerekiyordur belki ordan bir şey çıkar bilemiyorum böyle düşünüyorum artık. İnşallah iyi de işe girmemişim de yükseğe başlamışım derim. :31:

Çok üzüldüm bebeğin için, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey :50:
Benim de 7sinde mülakatım var inşallah ben de kazanırım yaa, iş olmuyor belki yüksek lisans yapmam gerekiyordur belki ordan bir şey çıkar bilemiyorum böyle düşünüyorum artık. İnşallah iyi de işe girmemişim de yükseğe başlamışım derim. :31:

tşk ederim gareng ve chloen
ama şunu gördüm ki bebiş işten daha kötüymüş
benim derdim dert değilmiş pek..
dert sanıyormuşum.
ama bebişim gidince parçamı aldılar sanki benden:5:
şimdi de iş sırf kafam dağılsın diye istiyorum
zaten eşimde farkında.üzüldüğümü gördükçe oda üzülüyo iş bulmaya çalışıo bana bir şeylerle uğraşsın da bebişi aklına getirmesin diye:5:
hatta dün canım sen toptan bir ev temizliğine girsene ev çok kirlendi sanki diyor,oysaki amacının ne olduğunu çok ii bilyorum:50:
sadece aceleci bir yapıya sahibiz..
hemen herşey bir anda olsun tepside önümüze sunulsun istiyoruz:36::36:
ama öyle olmuyo işte..
inş kısa sürede tüm topik arkadaşlarım bende dahil olmak üzere güzel ve başarılı işlere girer de sevdiğimiz istediğimiz mesleklerde çalışırız.

filozof21, bebeği kaybetmene üzüldüm vardır bunda da bir hayır
Benim annemde düşük yapmıştı 8 sene önce çok üzülmüştük ama rabbim kıyamadı bize annem tekrar gebe kaldı.
Şimdi dünyalar tatlısı kardeşim var 8 yaşında.
İnşallah sende bir daha bu acıyı yaşamadan anne olacaksın.

Aslında söylediğin sözde çok haklısın
Biz dertlerimizi gözümüzde çok büyütüyoruz
Sağlık ve sevdiklerimiz daha değerli...

off gerçekten artık bitsin şu yeni mezunluk fln. İş yerinde çektiğim çilenin haddi hesabı yok stajer miyim çalışan mı belli değil :( neyse bu aralar bu konudan dertli bi arkadaşım blog yazmaya başladı ben de sizinle paylaşayım dedim. Benim gibi iş hayatında çile çekenler için baya komik :) bakın bi stresinizi atın :)

http://capitella.blogspot.com/2013/01/hem-cayc-hem-iletisim-uzman-hem-sofor.html

Son düzenleme:
Yarın ki görüşmeye gidip gitmemekte acayip kararsızım neden derseniz mt. pozisyonlarında sözleşme var
Tamam herkes bende dahil formalite icabı yaptıklarını biliyoruz
Ama körün taşı gibi gelip beni bulabilir
O yüzden baya isteksizim şuanda.
Yine de gidip görüşsemmi bilemiyorum:26:

Yarın ki görüşmeye gidip gitmemekte acayip kararsızım neden derseniz mt. pozisyonlarında sözleşme var
Tamam herkes bende dahil formalite icabı yaptıklarını biliyoruz
Ama körün taşı gibi gelip beni bulabilir
O yüzden baya isteksizim şuanda.
Yine de gidip görüşsemmi bilemiyorum:26:

o sözleşmeden hep korkmuşumdur.. :s yoksa daha farklı iş bulana kadar gerçekten değerlendirilebilecek bir şey. maaşı ne kadarmış? git bi görüş istersen, orada daha ayrıntıları öğrenirsin. belki içine siner. görüşmeden sonra hala isteksizsen o zaman hiç bulaşmazsın.

Daha bankayı bile bilmiyorum söylemediler
Yeni açılacak mı dedi öyle bişey dedi.
Maaşı vs hiç bilmiyorum
Ayaklarım gitmiyor gerçekten of kararsızım sabah da hala böyle olursam gitmicem.

kızlar bende yeni mezunum ve iş aramaktann bıkmış durumdayım bi çok yere basvurdum ama sonuç yok hep bir deneyim istiyorlar ama sans vermiyorlar:47: çok mutsuzum yaa

Hepimiz nasibimizi bekliyoruz inşallah bulacağızda.
Sözleşmeden bahsettim annem yollamadı. Zaten uyandığımda saat geç olmuştu.
Offf iyice sıkıldım daraldım:14:

Kızlar siz daha önce bir yerde veya daha fazla, staj yaptınız mı? staj tecrübeniz var mı?

Şu anda çok mutsuzum, mezun olduğum okulu aradım kariyer merkezini, telefonda yaklaşık 30 35 dk konuştuk kadınla. ne yapabilirim vs diye.. kadın stajdan bahsetti. bana bizim okulla anlaşmalı, daha doğrusu stajyer alımında okula torpil geçen büyük bilindik şirketlerin ilanlarını yolladı. stajla başlamalısın hayatına dedi.

düşündüm, düşündüm..
benim özgeçmişimde yazan 2 stajım var. biri 3 aylık insan kaynakları, biri de 5 aylık medya planlama stajı. başka iş tecrübesi yok. okulumuzun kariyer merkezindeki kadına göre, mezun olduğumdan bu yana geçen 7 aylık süreyi 'boşa' harcamışım. keşke dememek lazım ama keşke staj yapsaydın dedi. herkes stajla iş buluyor dedi.

şimdi kafam allak bullak. benim artık staj yapacak lüksüm yok. para biriktirmek istiyorum, yani açıkcası kendi paramı kendim kazanmam 'lazım' oldu artık..

ne yapacağımı bilmiyorum.

Kızlar siz daha önce bir yerde veya daha fazla, staj yaptınız mı? staj tecrübeniz var mı?

Evet staj tecrübem var. Kamu kurumda Halkla ilişkiler stajı yaptım
Üniversiteye başlamadan önce de osmanlı takıda sekreterlik tecrübem var.
Onun dışında tırttt:))

Digiturk cagri merkezinden is gorusmesine cagirdilar yarin. of cok canim sıkkın, araya araya cagrı merkezi arıyor. gitmicem tabi

Ben şu staj işini düşünmeye başladım kızlar eğer yüksek lisansa da kabul edilirsem daha iyi olur staj hem tecrübe kazanmış olurum.

Back